Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Paula , vazut pozele! SUPERBE! Tu arati EXCELENT! Alexandra si Paul sunt minunati!

Ven , La multi ani si tie si sa fi iubita!

ciuf, Adriana a spus odata ca puisorii tai zici ca sunt copii de amishi! pe bune ca seamana cu copilashi de amishi! MINUNATI de frumoshi.

Noi suntem bine , nazdravanii tot mai nazdravani....pun poze azi cu ei.

Pup si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumim de aprecieri. Va place si poza cu cana de 8 Martie?

Va pupic si va urez tot ce va doriti sa vi se imdeplinesca.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna seara. Vazut pozele Paula, Ciuf, as va traiasca copiii, frumosi mai sunt.

Io cred ca in curand timp tampesc. De cand merge la gradinita nu cred ca-i saptamana lasata de D-zeu in care sa nu se imbolnaveasca, sau cel putin sa fie 100% sanatos. De doua zile a inceput cu durere de stomac, a vomat de cateva ori, si diaree. Presupun ca-i faimosul "stomach virus" . In rest nu e inapetent total. Asaaa. Asta nu-i tot, de azi dimineata au dat mucii peste noi si tusea. Nu mai stiu incotro sa o apuc. M-am apucat de leacuri babesti, i-am facut sirop de ceapa, pe care io personal nu l-as lua, dar mititelul l-a luat, evident santajat cu diverse chestii. Pana acum i-am dat de doua ori, sa vedem in cateva zile daca are vreun efect. M-am uitat pe internet, chiar si aici in tara medicamentelor se recomanda siropul de ceapa si cel de ridiche neagra, evident pe site-uri naturiste.

Ca sa fiu si eu in ton cu el, am primit de ieri antibiotice, care mi-au intors stomacul pe dos. De cand am avut sinuzita acum trei saptamani nu cred ca a fost zi sa nu am dureri de cap, iar saptamana trecuta am avut de-a dreptul migrene. Asa ca m-am dus la dr. Cica poate nu s-a dus de tot, si daca nici nu astea medicamente nu-mi trece, ma trimite la CAT scan. Sper sa n-am si cu capul , desi asta ar explica multe .

Ieri seara am " fabricat" un tort acoperit cu pasta de zahar si figurine facute de moi. E pt o prietena de=a mea care tocmai a avut un bebe. Ajutoarele de baza sunt si ele in poze. http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8CctnDds0atAq

Fug sa vad ce fac baietii (toti trei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, eu am primit o schema de imunizare de la o mamica de pe forum care sta in Montreal, i-a fost data si ei de dr Culcer in Romania, pentru fetita ei, care racea ff des, si spunea ca anul asta e al 3lea an in care ii face schema si fetita nu a mai racit deloc. Daca vrei, ti-o trimit pe mail, numai ca am nevoie de adresa ta de email, ca e atasament ... sunt mai mult medicamente naturiste, unul singur parca e medicament, dar va trebui sa ti le trimita cineva din Ro ... daca te intereseaza, da emailul pe pm si trimit.

Sanatate multa!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc Carmen, ti-am trimis PM. Azi noapte l-am pazit pt ca fornaia, tusea. Azi dimineata parca e ceva mai bine cu tusea. Sa fie de la siropul de ceapa? Poate ca altceva nu i-am dat.

Mergi la inceput

Mey Laura eu nu ma mai joc , m-am uitat la tortul tau si eu sunt la Montignac ... pai cum vine asta?? Acu imi ploua in gura ...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Doamne, Carmen, ce frumosi is copiii tai Si ce-mi place ca treaba e clara: Matei e al tau, Marc e al lui Florin! Si ce ochi are asta micu shugubatzu
De Matei nu mai zic, stii ca e iubirea mea de muuuuuuuulta vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura m-a dat pe spate tortul tau! Ce minunatie! Eu eram convinsa ca asa ceva numai mina de cofetar e in stare sa faca. Dar unde-ai gasit totoseii aia si gizele de pe tort? Eu n-am vazut asa ceva pe aici. E cu blat insiropat? Am vazut sticla de baileys alaturi, ai pus in crema?La gradinita in primul an cam asa e, Aldo anul asta a scapat muuuult mai usor. Dar primul an, mai exact prima iarna, ca l-am dat in noiembrie..a fost teroare. Asta mica o sa aiba trei ani, virsta de gradi in martie, asa ca o sa o duc intr-un sezon bun cind o fi vremea. LA MULTI ANI de 8 Martie! Cum ati petrecut? Eu am fost cu un grup mare de amice, la un restaurnat, pe urma la disco si pe urma intr-un club, am ajuns la 4 jumate dimineata. Is frinta de atita nebuneala, ma simt acum ca o pensionara inchilozata:) Mi-au trebuit ieri noapte cizme cu tocuri inalte I sa mai vad si eu pozele noi. Aprpos de fotografii, i-am facut mamei un album, iti formatezi pozele cum doresti, dupa instalarea programului ai o gramada de optiuni de editare si efecte, pe urma trimiti online asa cum doresti tu sa fie albumul si in 3 zile e acasa frumusete de carte cu coperti cartonate si pagini de buna calitate, pozele tale arata ca intr-o revista de fitze:) E tare mindra de cadoul ei!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paula ce cadou emotionant de 8 martie, ah cred ca ti-au dat lacrimile... "te iubesc mami" cu poza lor imbratisatti..e de la gradinita, sau s-a ocupat tati de asta? Ai doi copii frumosi, Alexandra e o scumpa, ma bucur atit de mult ca toate eforturile tale se vad! Tu arati excelent! Cum e cu jobul? Felicitari pt "functie", nah ca te facui moderator, poate o vezi mai des pe Liliana p'acolo pe forumul moderatorilor, intelesem ca exista unul. Sa-i zici hallo de la noi:)Elena ce-mi face ginerele cel frumos?Super mami, voi ce mai faceti? Cit de aproape sunteti de momentul adoptiei? Spuneai ca deja stii care o s afie numele, parca ai zis ca o s afie fetita, sa nu-mi zici ca tre sa scoatem deja marionetele sa te felicitam ca esti mami de pui doi:) Sa ne anunti si pe noi, secretoaso;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Multumesc, Ven ... sunt frati Matei si Marc dar cam diferiti .. cel putin la colorit. Si da, Marc seamana cu taica-su ff bine. Noi am petrecut 8 Martie dand la lopata , a fost furtuna de zapada aici ... 30 cm de zapada intr-o singura noapte plus viscol, vant de 80km/ora, a mai picat si curentul vreo ora, si cum aici absolut totul functioneaza pe curent electric, am zis ca frasu ne ia .. nu incalzire, nu lumina, nimic, nici macar apa pentru laptele piticului nu am avut unde sa o incalzesc . Si afara batea vantul de ziceai ca ne scoate geamurile din pereti ... deci cel mai cool 8 Martie de pana acu din viata mea . VREAU SA EMIGREZ IN BORA-BORA!

POZE NOI

Mergi la inceput