Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata. Nu-s cea mai vesela in dim asta, m-am trezit cu poponeata-n sus.
Suntem in renovari si modificari....si tot ce implica procedeul.Am cumparat jevrutul. A costat cat un salariu mediu pe economie dar e fiica de campioni. Ma doare capul cand ma gandesc....dar e facuta treaba.
Am vrut de calitate ( adica scump ) ca sa fim siguri ca nu iese un toy de 60 de cm
Tatal e tare mic, are vreo 24 cm. E campionul Norvegiei si la 1 pc de ch spania.
E tare dulcica puiuta. Am platit averea, dar o avem la sf lui mai ca e mititica inca.
Isabel e bine, nazdravana si cu o gura cat o sura.
Intr-o zi se certau ( cam serios ) doi vecini. Ea era langa mine...in zona. La un mom dat o aud "dar ce e domnule.....esti obosit...esti nervos.....ce vrei ?"
Evident e tare happy cu catelusa. Isi face un mil de planuri.
A ajuns la concluzia ca nu-i plac baietii si ca nu vrea sa se joace cu ei.
I-am tot zis ca e bine sa se faca cand o sa fie mare doctor de dinti. Mi se pare mie tare comod si ok dpdv financiar. Acum cand o intrebi aice "cred ca vreau sa ma fac doctor de dinti, dar totusi o sa fiu balerina printesa" Ma duc la treburi ca e balamuc mare aici.
Pupacim pe toata lumea.Vik...eu n-am pm.
Carmen e o scumpete puiutul mic.Ah uitam sa pov ceva: ieri a fost cu mine la salon. A vazut ea ce s-a intamplat acolo, i-am explicat de un mil de ori sa nu pov la gradi ( va veni un mom in care vreun copil ma va intreba unde mi-e mustata....dar asta e )si la un mom dat o vad pe duduie cocotata pe masa si milogindu-se pt un epilat. N-am scapat pana nu a epilat-o putin pe mana....i-a placut la nebunie.
Dupa care a vrut un masaj....si a primit un masaj cu crema....care a facut-o tare fericita.
A mai adaugat si un periaj al sprancenelor si a plecat tare incantata.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata! Mai am sa va mai spam-uiesc si d'alta data ca am primit inapoi numai PM-uri fierbinti Va pupez pe toate:)Super mami bun venit catelusei in familie, cu astia mici nu e asa de greu poti sa-l iei si in vacanta cu tine, daca e sub 6 kg nu tre sa stea la cala ci la bagaj de mina, plimbatul nu e asa mare bataie de cap, nu se murdaresc atit de tare ca astia mari, doar ca latraaaa ascutit si muuult!!! Astia mai mari is mai blegomani, ehei pina deschid ei gura, consuma prea multa energie asa ca renunta:) Ma rog latratul asta e de belea cind ai copii mititei si i-ai plimbat si leganat o ora pt un nani de 15 min intrerupt de jivina In rest spun si psihologii ca pt copii contactul cu un animal special ciine, dar poate sa fie si oaie ori mai stiu eu ce animal blind si bleg e per total benefic. Doar ca psihologii astia nu zic nika de mama copiilor, care o ia razna plimbind si curatind dupa patrupeziPe Isabelita sa o inveti sa nu-i dea ceva din mincarea ei, dulciurile is periculoase, din nu stiu cite gr de cicolata, ok depinde de marimea ciinelui, un ciine poate chiar si muri. Zaharul ii duce la orbire mai din tinerete. Plus ca daca nu le prieste vomita si mami tre sa curete, cum altfel:))Ricky, ala micu' doarme sub pat, are acolo o mega confortabila mocheta alba si pufoasa, de frica copiilor nici nu vrea sa auda de alt loc, acolo e cafe lounge-ul lui, sta ca boierul.Numai ca normal ca prinde tot felul de kkturi de la copii, si se pirtziie noaptea ceva de groaza de la mincarurile aiurea, plus ca fiind batrin multe nu-i priesc si vomita. Sub pat, adica exact sub mine..si pe urma incepe sa linga voma, ca de mincacios ce e nu scapa nimic! Ziua de i se face rau se cere afara, da' noaptea cred ca ii e lene si vomita in cafe lounge-ul lui, dar macar atit il duce capul nu pe mocheta lui alba ci pe laminat. Well si in linistea noptii se aude ceva de neinchipuit tot procesul asta de voma/lingereScuze de amanuntele astea dragalase, daca ma apuc sa scriu de ciini nu ma pot opri, am povesti si bune dar si rele:)O zi frumoasa sa avetiPS: super mami nu e bai cu pm-ul, un moft stupizel de al meu, ceva fara mare importanta, pe care acu' la lumina zilei nu l-as mai trimite, gata mi-a trecut nebuneala:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mama...Laura ce incurajare cu jevrutul
Stiu cum e treaba cu cainii ca am fost posesoare o viata-ntreaga. Si mari si mici.
Am vrut mic mic mic ....ca sa fie usor. Afara o sa iasa in curte, o sa-i iau o usita ca sa poata iesi singurica in timpul zilei. De plimbat nu o sa duca lipsa ca va fi activitatea preferata a junioarei.
Suntem tare incantati cu totii.
Isabelita ( desi nu e pisica ) e tare fericita.
Chiar apar in ultimul nr al unei reviste de catei ( el mundo del perro ) mamica si taticul puiutei noastre.
Avem posterul pe frigider deja si rasfoieste revista toata ziua.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vik, mi-a placut fffffff mult descrierea, chiar am ras putin.. Atunci sigur nu-mi iau caine

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Lol fetelor nu ma bagati prea tare in seama, tre sa ma intelegeti ca acum is in shit pina la git cu doi ciini si doi copii, plus ca se fugaresc fiecare intre ei, ceva de groaza, copii dupa ciini, ciinii intre ei nu se suporta DELOC, tre sa am grija ca ala mic sa nu fie mincat de ala mare, copii uneori intre ei si tot asa. Partea buna ca in asa un circ macar eu si sotzul nu mai avem cind sa ne certam, cind vine seara vrem doar liniste si pace...Dar imi iese pe nas, plimbatul lui Cooper cite o juma de ora dimineata si juma de ora seara pe orice fel de vreme, si chiar azi eram vai de capul meu la mama naibii cu un vint din fata si incepuse si o ploaie rece. Am acoperit rapid carutul, cu a treia mina imi puneam capa de ploaie pe care vintul o facea in fel si chip de am ajuns acasa uda:)) si cu a cincea mina tineam jivina care are parul f scurt si e tare friguros si normal ca daca ii este frig vrea sa o ia la goana sa se incalzeasca, logic nu. Pe urma Nadja tipa din gura de sarpe ca nu mai vroia in carut, mai ales cind e cu plasticul de ploaie, ajung in sfirsit acasa si printre plinsetele ei am spalat ciinele pe labute, fiecare piciorus in parte intr-o galetusa cu apa, si pe urma fiecare labuta stearsa cu un prosop uscat, si are 4 picioare de ziceam ca nu se mai termina odata:)) Cind ploua se murdareste si pe burta de noroi si nu-l pot baga asa in casa, ca zic eu ca-s lenoasa dar numai zic, ca imi place sa am casa curata.Si asta de 2 ori pe zi, plus ca in gradina alt circ: daca-l scap pe cooper liber acolo se pisha pe topogan, pe balansoar si alte jucarii mari ale copiilor, ca asa-s masculii, marcheaza, is tonti masculii la orice rasa de animal. Si fiind greu si muschiulos cind se joaca cu o minge imi scoate un sfert de gazon cu ghearele. Iar ala micu orict l-ai plimba cind ajunge acasa in gradina tot acolo ii scapa un kk si zilnic tre sa stau sa caut, ca nu pot lasa copii sa se alerge in voie, sa se trinteasca in iarba daca e vreun rahatel de a lui. ca s-a intimplat asa odata, trei baieti, aldo si doi amici au calcat intr-unul pe care nu l-am vazut si mi l-au insirat prin casa. Si eram vai de mine cu Nadja abia nascuta, a trebuit sa spal casa de 3 ori.Daaar cu toate astea ciinii is f dulci, ramin o dragoste de a mea, cit m-as plinge tot nu as putea fara ei, mai bine string, fac curat, ma agit in urma lor decit sa-i dau. Nici nu se pune problema! Ori cred ca-s sado masochista Ii iubesc cu toata inima dar imi e greu de multe ori, atita tot.Si de asta nu prea am fost in mood de descris in culori pastel o zi cu ei:) Nu e chiar asa de rau pina la urma, super mami uitasem ca tu ai mai avut destui catei si deci stii. Sa ne pui o poza cu campioana mica:) Mai tre sa scoatem marionetele si pt ea! mai e putin si se naste puiuta.Inca o data, nu va luati chiar dupa ce zic eu la oboseala, ciinii per total sunt un cistig sufletesc la casa omului, ar fi viata mai searbada fara ei, sunt ca niste copilasi, fac si ei prostii, se asund cind le fac, pling de foame, vor afectiune si daruiesc o enorma iubire!Ce mai, is mama de 4 copii ca sa zic asaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vik, rasu-plansu' cu cainii, stiu!
Dar la fel de mult ii iubesc si eu si mai pot spune ca la ora actuala cel mai bun prieten al lui Markus (fara exagerare) e labradorul nostru Big.
Chiar daca dimineata, oriunde as pleca, ca sa pot scoate masina din curte trebe mai intai sa hranesc cainele si sa curat curtea toata de rahati (noi il lasa noaptea liber in curte, ziua sta in tarcul lui), si cateodata, mai ales iarna ma scoate di sarite chestia aia
Dar asta este, ca si la copii, dragostea si satisfactia aduse de aceste fiinte care te iubesc neconditionat trebuiesc platite cumva de catre noi
Pup vikinga cu 4 copii simpatica foc si cu un suflet IMENS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vik, pupici, pentru ca ai povestit asa de frumos de catelusi(m-a spart aia cu vomitu/linsu/groh/scuipici/partz[cool)
Si pot sa povestesc mult si bine despre pisicile lu' soacra

Elenaaaaaaaaaa, LA MULTI ANI
SA FII SANATOASA SI IUBITA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Elena, draga noastra, mergi inchisa si nu zici nimic.....dar eu te dau de gol....
"La multi ani!!!!", multa sanatate,fericire, si viata sa-ti fie presarata numai de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ooooooo, e ziua Elenei??
LA MULTI ANI, iubita! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de baietii tai frumosi (toti 3! )

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ELENUSH iubita mea draga!Sa fii fericita alaturi de cei trei latini ai tai frumosi, chiar asa toti trei;)Elena mi-a trimis ieri un PM, abia acum l-am citit ca ieri am avut o iesirie cu prietenele. Zicea ca i-au venit baietii din columbia si ca e prinsa pina peste cap cu ei si ca urma sa plece sa-si sarbatoreasca ziua. Cred ca acum se reface dupa party:)Elena felicitari pentru cei 32 de ani, esti o tipa pe cinste, frumoasa si inimoasa:)Fetelor ieri am fost in oras la cinema si pe urma intr-o discoteca facuta in anii 70, exact ceea ce inseamna disco nu cum sunt acum cluburile, pacat ca e deschisa atit de rar, numai la petreceri private ori cum a fost asta aseara. Totul in velur mov, si pe jos asa, si ficeare detaliu in stilul anilor 70, dar in stil luxurios, arata ca'n filmele americanesti cu pantalonii evazati:)) plus ca petrecerea a avut ca tema aseara muzica anilor 75-85, de la like a virgin la macarena, i will survive, depeshe mode si tot asa. Am dansat ca in liceu ori primii ani de studentie:)) Am fost cu inca 3 tipe, tot asa la 30-35 de ani, ne-am simtit toate excelent. Cred ca daca s-ar tine petrecerile astea cu tema anilor 80-85-90 mai des as merge de fiecare data. Muzica dansanta, amintiri frumoasa si mai ales toata lumea cam de aceeasi virsta, nu te simti batrina, ca eu una in cluburi unde-s numa' kiddies nu intru ca-mi stric moraluDe cinii mei tot sa va povestesc cu placere:) O saptamina frumoasa la toate mamicile frumoaseVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput