Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lena, felicitari pentru fetita... Eu mereu imi amintesc de blondina ta, cat de chic o imbracai.. nu mai tine minte decat niste cizmulite misto.. si culorile imi placeau, ce as vrea s-o imbrac si eu pe Olgu asa, dar ea numai roz are in cap.. nici nu vrea sa auda de albastru sau alte combinatii.. I-am luat o bluzita albastra, gen hippie, care mie mi-a placut... si nu vrea sa se uite deloc la ea, am imbracat-o odata si atata a plans ca pana la urma i-am scos-o]...

Vik, pupici printesului tau, eu cred c-o sa fie cool orice ar lua de pe tava.. vai de David, o sa trebuiasca sa stea cu ochii-n paispe

Ven, oribila patanie, imi pare atat de rau pentru Markus..
Am avut si eu o experienta infricosatoare cu spitalul, la 4 ani am facut TBC si am stat 6 luni in spital... Tin minte si acum ca mi-au bagat un fier pe gat sa-mi verifice ceva, nu mai tin minte ce... si am avut cosmaruri ani intregi apoi..
Plus ca in curtea spitalului canta tot timpul cucul... si pe ala n-am mai avut inima sa-l aud ani intregi... Si la 4 ani se presupune ca nu mai tii minte bine ce ti se intampla... uite ca nu e asa...din pacate

Sympa, Teo vorbeste? Ca fetitu meu mic e tare incapatanat si ma intristeaza.. nu spune mare lucru si refuza cu indarjire sa repete daca ii spun ceva gen: Spune "sus"-cuvinte simple de cate 3 litere ..

Ciuf, lasa mai gandurile blegoase, cred ca de la primavara ti se trage.. Voiam sa te intreb de aspiratorul de spalat covoare, parca tu l-ai imprumutat de undeva.. cum e? Face baltaraie, cu cat l-ai inchiriat, de unde? Eu am carpeta in casa si Olguta mi-a framantat plastilina pe ea.. nu spun cum arata.. imi vine sa plang cand ma uit...Daca il iau trebuie sa las carpeta sa se usuce? sau e mai mult pe abur?

Super mami, pup Isabelita bonita... ce prostioare mai face?

Ileana ce faci, bre? Ai dezertat?

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, de-abia asteptam pozele.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-am dezertat, dar nici mult nu mai am... Nu c-as vrea s-o inspaimant pe Ciuf referitor la gandurile ei blegoase despre imbatranire, dar noi tocmai ce am trecut printr-o experientza absolut traumatizanta. A murit mama mea... Maine se implinesc doua saptamani de cand s-a intamplat. Pur si simplu, dintr-o data. La noi in brate. Macar n-a suferit nicio clipa, s-a dus in bratele noastre in cateva secunde... A iesit pe balcon sa intinda rufe si acolo a cazut, a facut stop cardiac. Avea un istoric medical bogat, era hiptertensiva de ani de zile, ceva probleme la inima, diabetica. Analizele facute in ultima luna nu erau ingrijoratoare, desi nici grozave nu erau... Am chemat salvarea, au venit in cateva minute, s-au chinuit o ora jumate sa o resusciteze dar nu au mai putut face nimic. Nu mai avea puls demult, inca dinainte de a veni ei. Si Luk a vazut-o cazuta pe balcon, s-a speriat, dar a venit soacra-mea si a stat cu ei si s-a mai calmat. Abia mi-am gasit puterile sa-i spun la o zi dupa inmormantare ca nana lui e ingerash, ca il vegheaza de sus. Desi i-am povestit cum am putut eu mai frumos, el a plans totusi si e tot trist, si tot intreaba de ce, daca se mai intoarce, daca, daca, daca...
Am facut atatea lucruri grele zilele astea, pe care nu credeam ca sunt vreodata in stare sa le fac... I-am spus lui tata. Am semnat certificatul de deces. Mi-am luat ramas bun. I-am spus lui Luk. Am intrat in casa inapoi. Ma rog la Dzeu sa ne dea putere noua si pe ea s-o ajute sa isi gaseasca linistea...
Imi pare rau dc v-am intristat... Poate ca nu isi are rostul povestea mea aici, dar imi sunteti prietene si simteam nevoia sa va povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!
Lena, felicitari si sarcina usoara!
Vik, abia astept sa vad poze!
Carmen, LauraT si celor care mai sarbatoresc azi, Paste fericit si plin de bucurie! Noi sarbatorim next time :)
Sympa, Supermami, multumim de aprecieri si incurajari!
Liliana, se pare ca astia de la Cluj au niste 'teorii revolutionare' Adica, mi-a explicat dl. dr. ca s-a constatat mai recent de catre specilaisti ca laptele si iaurtul sunt mediu de cultura, si intretin/favorizeaza infectia/microbii in gat. Asa ca se vor evita timp de 1 sapt. Din acelasi cosnsiderent si inghetata. Ca desi e rece si face vasoconstrictie pe moment, poate face mai rau a la longue.....ma rog.....Markus e tare necajit ca nu poate bea lapte, mai ales seara
Ia antibiotic in continuare, Fluimucil si Panadol, parca e mai binisor, numai cu mancatul stam tare rau, numai cu mare circ, scandal si/sau maimutareli si abureli mananca cate ceva, oricum ff putin. Drept pt care e palid si a slabit putin deja. Dar prefera sa rabde de foame decat sa-l doara. Cred ca e foarte sensibil la durere (ca mine ), ca uneori incepe sa planga, zicand "MI-e foame!!" Si-l intreb dc plange, sa vina sa-i dau de mancare, si plange si mai tare si zice ca nu vrea sa manance, ca-l doare iar
Uffff, doamne da sa treaca cat mai repede si sa fie macar de folos toata suferinta lui, micutu! Ca mi se rupe inima cand aud din gurita lui cuvintele "Ma doare!" si eu nu prea pot sa-l ajut cu mare lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Pffff, Ileana, Doamne Dumnezeule, imi pare nespus de rau....
Doamne, cum e si viata asta....azi esti, maine nu mai esti...ce trist
Ma rog sa-ti dea Doamne Doamne putere si tarie sufleteasca sa treci...cat mai lin peste asta si sa dea Dumnezeu ea sa se odihneasca in pace printre ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ohhhh Ileana..........condoleante..prin ce ai trecut..chiar ca te-a imbatrinit sufleteste cu 10 ani....imi pare rau de moartea mamei tale..imi pare tare tare rau..offff. Sunt cu sufletul alaturi de tine, e bine sa-ti plingi mortii, sa dai afara din tine toata suferinta. Sa nu tii in tine. Dragul de Luk cum intreaba el de buni a lui, usor nu iti este.Eu am inceput cu nostalgiile, vazindul pe tata imbatrinit. Mi-as dori sa-i tin linga mine sa-i protejez dar uite ca moartea nu face diferente, mor parintii chiar sub ochii nostri.Sa ai grija de tine.PS: iar nu gasesc cablul ala fara de care nu pot baga pozele in comp. I-am agatat nadjei un ou de plastic de suzeta, cum e frig e inca in costumul ala gros care are gluga cu 2 urechiuse de iepuras, e haioasa rau imbrcata asa si cu suzeta cu ou, exact iepurasul de paste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ileana scumpa, tare rau imi pare...
Nu stiu ce as putea sa-ti spun, poate doar sotul si copiii sa te mai lumineze acum.. stiu ca e groaznic..
Si noi era sa-l pierdem pe tata si incercam sa ma obisnuiesc cu ideea... si nu puteam... n-am putut.. Se schimba tot atunci cand se duce cineva drag, perceptia asupra vietii (ti se pare mai pustie), perceptia asupra mortii (ti se pare mai aproape de tine, mai infricosatoare)
Condoleante. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in loc racoros, la liman linistit, unde nu e durere, nici intristare, nici suspin..
Intra mai des pe aici, povesteste de copii... ce sa faci?.. alina-te cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offf, draga de tine, Ileana, ce dureros sa ti se duca mama!!! O asa prietena de suflet nu vei mai gasi niciodata. Dzeu sa o aiba in paza. Iti doresc multa putere si crede-ma ca imi pare tare tare rau sa aud ca mamica ta s-a dus.
Sunt fara cuvinte.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Condoleante, Ileana! Off, nici nu stiu ce sa spun, decat sa nu tii in tine durerea, care in timp va deveni mai suportabila. Sa aveti grija de voi si de copii.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana , sincere condoleante.
Imi pare nespus de rau pentru pierderea mamei tale....mama mea a murit pe 10 decembrie de ziua lui Alvarica anul trecut, tot stop cardiac...eu nu am putut sa merg la inmormantare ca abia nascusem pe David...offf ce greu mi-a fost....
Ce sa iti spun ca trebuie sa fi tare pentru copilashi si sot si asa cum stiu si eu sti si tu ca nu o sa fie usor fara mama pe lumea asta...dar trebuie sa fim tari.
Pup si inca odata SINCERE CONDOLEANTE.

Mergi la inceput