bHCG = 39.33

bHCG = 39.33 | Autor: cory_box

Link direct la acest mesaj

azi am primit rezultatul de la bHCG si este: 39.33.A crescut de vineri de la 7.85.Cum vi se pare valoarea, nu e prea mica? Am sunat-o pe doctorita si mi-a dat sa iau utrogestan 4/zi si acid folic.Problema este ca eu iau 2 duphaston/zi de vreo zece zile, de cind suspectam o sarcina.Am zis just in case, cu toate ca atunci mi-a iesit bHCG=0.Stiu ca ambele sint progesteron, unul e sintetic, celalalt e natural, dar nu am mai auzit sa fie luate impreuna.Va rog mult o parere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cory: Parerea mea este sa iei utrogestan si sa renunti la duphaston....este ceea ce as face eu...
Poti sa ne spui in ce zi ti-a iesit hCG-ul 7.85 si in ce zi a CM-ului 39.33?? Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

E f. buna valoarea, de vineri ai 4 zile, s-a dublat, deci e bine, si i-a tot ce ti-a dat dr. Iti dau si un tabel cu valorile, ca sa poti verifica si singura.

Guideline to hCG levels during pregnancy:
hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

Iti trimit si link-ul, poate mai citesti......http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

felicitari pentru sarcina!
doctorita ta stia k tu iei duphaston? In cazul in care nu stia, ori o asculti pe ea si iei 4 utrogestan( intravaginal)si enunti la duphaston..ori iei si duphaston si doar 2 utrogestan...
Stiu k progesteronul nu dauneaza...
Unul din medicii la care am fost can l-am intrebat dc nu iau pr\ea mult, dc nu dauneaza copilului..etc, mi-a raspuns..." ai vazut tu peste care sa sufere k e prea multa apa in acvariu?"

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

E bine sa ai mila de ficatul tau Care oricum o sa aiba mult de munca de aici inainte. Si atunci sa iti pui Utrogestan vaginal asa cum a zis doctora. Crede-ma ca se absoarbe FOARTE BINE. Eu aveam probleme demonstrate cu progesteronul, am luat 4 zile Utrogestan (2/zi vaginal) si am facut apoi un test de progesteron si era deja 85 !!!
Valoarea HCG-ului este buna. Daca mori de curiozitate poti sa o repeti si a 3-a oara ca sa vezi cum evolueaza. Valoarea lui se dubleaza intre 30 si 72 de ore nu neaparat la 48 de ore stas. Asa am citit peste tot. Cata vreme creste constant este bine. Si apoi doctora stie ea ce stie, nu ? FELICITARI !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am sa lipesc si aceste mesaje la celalalt subiect al tau (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116852) si am sa te rog sa continui acolo discutia. voi edita si titlul.
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput