Sunt un nou membru al acestui forum si as avea si eu cateva intrebari referitoare la dosarul care trebuie intocmit in vederea obtinerii indemnizatiei pt. cresterea copilului. Eu trebuie sa nasc la sf. lunii martie si dupa nastere voi beneficia de concediul postnatal aprox. 3 luni (e mai convenabil). Intrebarea mea este cand trebuie sa depun actele in vederea obtinerii indemnizatiei pt. cresterea copilului (care e termenul)si unde se depune dosarul.
Si a doua intrebare este in legatura cu salariul acela suplimentar care se acorda la nastere. Eu sunt bugetara, lucrez al tribunal, si as vrea sa stiu daca si eu beneficiez de acest salariu sau doar cele care sunt angajate la firme particulare??
Daca poate cineva sa imi raspunda, as fi f. recunoscatoare.
Din ce am intrebat eu la Primarie, dosarul trebuie depus in termen de 5 zile de la efectuarea cererii de intrare in CIC la servici. Oricum va trebui sa aduci la Primarie Anexa 4 completata, si stampilata de firma, si-ti mai trebuie din cate am inteles certif nastere copil, CI ambii parinti, certif casatorie si parca atat (suna-i si mai intreaba-i).
Dosarul se depune la primaria de care apartii.
Iar de acel salariu beneficiaza toate mamele, din cate stiu eu.