Aspirante optimiste > 20 ani (271)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Fetili va astept la 
Ancutza 

am avut io un feeling
. Tie iti dau laptic si mai vorbim noi pe mess. Multi
si ai grija de bebe
Ah, ce ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
kitzy spune:
Bebi pot sa te felicit si eu????
Eu oricum o fac: FELICITARI MAMICOOOOO!!!!!!!!! SA DEA DD SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!
Moni ce mai faci? Cum te simti?
Maryb tot cu greturile de dimineata?![]()
Ai apucat sa mergi ieri la biserica?
Vad ca se inmultesc gravidutzele, cred ca va prieste aerul de primavara
32 cu
Diana
AMR 8 saptamani!!!
gaby76 spune:
Neatza!!!!
Bebi ma bucur fff tare pentru tine!!!

Am avut o colega de facultate care avea dereglari mari de cm si mi-a spus la un moment dat ca nu i-a mai venit de 11 luni si ca se simte diferit, nici ea nu stia sa explice si banuia ca e insarcinata...eu am inceput sa rad ca doar nu e iapa sa nasca la 11 luni...si a mers la medic si era fata mea gravi in 6 luni...nu se cunostea nimic ca era foarte inalta si foarte voinica asa ca se putea trezi cu surprize... frumoase!!!

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
claudela spune:
Buna dimineata s de la mine!
Monica, multumim de cafeluta!E foarte buna...
Bebi, sa dea Dumnezeu sa fie bine si saptamana viitoare cand te vei duce la eco sa se confirme ca mami are bebic in burtica!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
gaby76 spune:
Monica, Kitzy, Maryb va
si tzuc pe toate si pe toti!!! Ca nu stiu ce aveti toate in burtica si nu cumva sa se supere baietzeiii!!!
http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
lisa79 spune:
eu vin la "cafeluta" cu cornuri calde,cine da cafeaua sau ceaiul?
http://tt.lilypie.com/E1jtm6.png
voicu_bebi spune:
va multumesc fetelor...gaby
,kitzy
,claudela
...si sper sa fie totul bine la eco..mie dr mi-a dat aseara elevit sa iau...e bun nu? se ia o pastila pe zi dupa ce pap ...
Anca..viitoare mamica 

claudela spune:
Incepe primavara si incep si vestile bune...Sa dea Dumnezeu sa plecam cat mai multe la Odisee...Eu sunt optimista!
Fetelor, de simptome ceva...nimeni...nimic?
Eu aseara am pregatit cate ceva ca azi e ziua sotului...si vreau sa spun ca mi se facuse o greata de la atatea mirosuri...
(acum fie vorba intre noi...mi-ar fi placut sa pot sa ii fac cadou un test pozitiv...dar nu-i bai daca mai intarzii cu el...)
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by claudela
Incepe primavara si incep si vestile bune...Sa dea Dumnezeu sa plecam cat mai multe la Odisee...Eu sunt optimista!
Fetelor, de simptome ceva...nimeni...nimic?
Eu aseara am pregatit cate ceva ca azi e ziua sotului...si vreau sa spun ca mi se facuse o greata de la atatea mirosuri...(acum fie vorba intre noi...mi-ar fi placut sa pot sa ii fac cadou un test pozitiv...dar nu-i bai daca mai intarzii cu el...)
claudela...LA MULTI ANI!

pt sotul tau..sa-ti traiasca...multa sanatate si sper ca in curand sa vi se indeplineasca dorinta de a fi o fericita graviduta
Anca..viitoare mamica