Credeti in viata vesnica?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
la cat de "cumintica" am fost pe DC sigur ajung in iad.
Viata vesnica?Nu cred !Poate exista ceva dincolo de moarte...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
Citat: |
Da,eu cred,fara glume...cred ca am fost o pisica cindva ,intr-o alta viata! Si cam atit fara sa dezvolt ![]() Aniela |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](popa.gif)
![](popa.gif)
"Pe ce te bazezi?"
[/quote]
nu vrea sa dezvolte...dar eu cred ca alearga dupa soareci:))
![](icon_smile_big.gif)
aniela! stai departe de cincin-ul meu! ca eu cred ca am fost caine, la cat mult latru si musc pe DC:)))
![](pupic.gif)
mami de alexutza (10.04.2003)
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Pe ce te bazezi?" |
nu vrea sa dezvolte...dar eu cred ca alearga dupa soareci:))
![](icon_smile_big.gif)
aniela! stai departe de cincin-ul meu! ca eu cred ca am fost caine, la cat mult latru si musc pe DC:)))
![](pupic.gif)
mami de alexutza (10.04.2003)
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
[/quote]
Sper sa nu faceti acum mare tam-tam pe aici cu cele spuse de ANIELA.
Este treaba ei,parerea ei,pe care daca nu vrea sa o expuna,bine face.Nici nu a inceput bine si au sarit ´´doamnele amuzante de pe DC´´ la beregata ei cu popi si capete date de pereti.
Gluma-i gluma dar nici chiar fiecare subiect de pe DC nu e facut sa ne amuzam.De acord?
On topic...
viata,sau ceva dupa aceasta viata cred ca exista.O noua dimensiune pe care nu o intelegem si ne este interzis sa o aflam...deocamdata.
Nu stiu cat e de ´´vesnica´´ aceasta ´´viata´´ pentru ca nu stiu daca ´´vesnicia´´ pe care o cunoastem noi mai intra in discutie,atunci si acolo.
alinutza23 spune:
citat din mesajul lui ladyJ On topic... viata,sau ceva dupa aceasta viata cred ca exista.O noua dimensiune pe care nu o intelegem si ne este interzis sa o aflam...deocamdata. Nu stiu cat e de ´´vesnica´´ aceasta ´´viata´´ pentru ca nu stiu daca ´´vesnicia´´ pe care o cunoastem noi mai intra in discutie,atunci si acolo. |
ai spus-o asa de frumos incat chiar daca sunt de aceeasi parere, n-as fi reusit s-o exprim la fel de clar.
cu siguranta iti sustin si eu parerea
![](gravida.gif)
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Unii oameni cred ca viata aceasta este tot!Ca nu-i urmeaza nimic,ca murim si gata,ne-am sfirsit!
Isus Hristos a descris viata asa ;"viata este ca o femeie batrina (o baba suna cam nashpa) care s-a "decorat",s-a impopotzonat,s-a machiat frumos,si-a pus haine scumpe si bijuterii pe masura,s-a infrumusetat pt. noi si noi o urmam.Dar daca ar fi sa-i dam jos machiajul si bijuteriile am vedea ca ea nu este atit de frumoasa,ca e batrina si ca are riduri si ca numai ne amageste prin felul in care s-a "zugravit",ca ea nu este "tot" ,ca ea nu este "vesnicia" , ea este doar temporara...!"
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
gabrittza spune:
voi nu ati auzit?
CREDE SI NU CERCETA!
scrie in biblie!LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Motana spune:
Da cred in viata vesnica, sunt crestina. Cred ca de altfel viata asta e ceva super rapid in comparatie cu ce ne asteapta. 10+
Liliana82 spune:
Cred ca raiul si iadul sunt aici pe pamant si in sufletele noastre.
Cred in reincarnare , si evolutie spirituala continua , prin vieti succesive.
Cred ca intr-o viata anterioara am murit inecata caci din copilarie am un vis care se tot repeta secvential la diferite varste ,adica o scara exterioara rotunda a unei cladiri situata pe un tarm inalt . Vad niste valuri care se izbesc de tarm si "se tot apropie" (probabil eram in picaj) Nu stiu daca am fost femeie sau barbat.
In copilarie am avut o atractie ciudata pentru sarituri in lac de pe dig, si asa am fost trimisa la cursuri de inot de la 3 ani!
Cred ca in fiecare viata ai ceva prestabilit de invatat si un rol, sau o "menire in viata"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
citat din mesajul lui ladyJ [On topic... viata,sau ceva dupa aceasta viata cred ca exista.O noua dimensiune pe care nu o intelegem si ne este interzis sa o aflam...deocamdata. Nu stiu cat e de ´´vesnica´´ aceasta ´´viata´´ pentru ca nu stiu daca ´´vesnicia´´ pe care o cunoastem noi mai intra in discutie,atunci si acolo. |
Si sa vezi ce se intampla cand aceste dimensiuni se...suprapun cumva, astfel ca unii vad ce altii nu reusesc,(oameni, animale, peisaje) si tot asa...cumnata-mea e campioana la astea spre frica celor din familie, nu reusesc sa inteleaga ce si de ce vede ea niste treburi...
e...incredibil de-a dreptul si absolut o dovada clara, inca una, ptr mine, ca dincolo...este ceva.
Liliana, m-au trecut fiori
![](floare.gif)
Nu stiu unde voi ajunge, insa cu siguranta unde imi va fi locul,cred in justitia Divina, de asta sincer, nu e zi sa nu ma rog sa..traiesc , macar pana in ziua cnd voi deveni mai buna decat azi...
sa am o sansa sa lupt cu mine, sa evoluez...zau ca visez sa ajung intr-un loc cald, insorit, colorat
![](olala.gif)
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec