Piatra Neamt, Perla Moldovei (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am trecut sa va spun NOAPTE BUNA
Noi suntem cu ochii pe meci si pe net.Am vrut sa vedem Brokeback Mountain, ca mi-a scapat la vremea lui, dar dupa primele 15min am renuntat ca facuse Edi niste ochi mari cand i-a vazut pe aia doi sarutantu-se.Ce-a fost in mintea noastra?
Ne auzim dimineata, la cafeluta.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neataaaaa! Haideti la cafelutza!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

BUNA DIMINEATA!Am venit eu la cafea...dar unde-i populatia?

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Si eu cu voi la a 2-a cafea deja.

Carmen noi cand mergem la Dodo ajungem pe la 17:30, ca ii duc direct de la cresa. Oricum, nu am mai fost de cel putin 2 saptamani. Unde vrei sa iti faci sediu? Eu am crezut ca inchiriezi sau cumperi ceva, dar vad ca ia ganduri mari, nu gluma! Bafta!

Carmen E filmul e super, merita vazut. Eu nu sunt homofoba de loc, nu ma intereseaza care si ce preferinte are, dar Sebi nu a vrut sa se uite ca i=a pus din start stampila de 'o porcarie!'. Pe mine m-a impresionat cum a reusit sa transpuna filmul o relatie cu sentimente atata de puternice, desi traita la distanta si consumata doar in cateva zile pe an. Sa il vezi!

Adriana asteptam sa deschizi capitol nou

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Si eu la a doua cafea!
Azi parca sunt mai binedispusa, nu stiu ce-am avut ieri, mi se inecasera toate corabiile...
Cramenstefi, mult succes cu actiunile tale. Din pacate, asa e, iti vine sa te lasi pagubas cu toata birocratia asta...
CramenE, eu n-am vazut filmul, as fi tentata sa-l vad, ca nici pe mine nu ma intereseaza cine pe cine iubeste ! Eu am cam ramas in urma, nu am mai apucat sa vad ultimele productii, nici macar pe cele romanesti.
Stefan a inceput sa-mi puna niste intrebari de ma lasa masca. Ieri m-a intrebat de unde l-am cumparat pe el . Apuca-te si spune-i ca, copiii nu se cumpara, etc, nici nu prea stiu cum sa-i explic, ca nu prea stiu ce intelege el...In final l-a distrat foarte mult cand i-am spus ca a stat noua luni in burtica la mama si ca o tanti doctor l-a scos de acolo... Acum cateva zile m-a intrebat ca de unde "m-au cumparat pe mine". Nu stiu ce tot are cu cumparatul, si de bloc m-a intrebat de unde l-am cumparat, in ochii lui totul se cumpara...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, acum ma straduiesc.
Sper sa-mi iasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Am dus copilul la gradinita si ce frig am tras!Am asteptat un microbus de mi-a iesit pe ochi si cand a aparut, a trecut fara sa se uiteApoi am facut ceva cumparaturi, putina curatenie si iata-ma la cafea.
Laura am stat pana la 2 sa vad filmul.Sotul initial spunea ca nu isi inchipuie ce au de facut aia mai bine de 2 ore cu oile si muntele lor si ca ce atata valva si OscaruriPe la jumatate (vazut pe furis ca sa nu tenteze copilul), deja pandea ceasul sa culcam copilul ca el vrea sa stie cum se sfarseste si ca e super ideea...Asa ca si sotul tau ar avea alta parere daca ar reusi sa vada macar 30min din film.
Cristina ma destept foc copilul la 3aniE firesc sa puna astfel de intrebari.Edi stia ca l-am tinut in burtica si ca m-au taiat sa-l scoata.A mers o perioada asa pana cand mi-a aratat burta si mi-a atras atentia ca nu l-am nascut eu ca nu am taietura la burtica Am dres-o eu, ca cica a fost mititel si taietura tot mica si s-a vindecat de atatia ani Oricum am o amica care urmeaza sa nasca bb2 si el mi-a spus ca la ea inca se vede operatiaIar am dres-o cu o minciunica.Ca baietelul ei e mai mic ca Edi si inca nu i-a disparut lui mami operatia.Sa vedeti ce radea pe infundate sotiorul meuDar data viitoare il las pe el sa dea astfel de raspunsuri.Sa vad daca-i merge bibilica mai bine si mai inteligent
Gata.Ca m-am lungit prea mult.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Laura, helpp!

A aparut capitolul nou 46, desi cel vechi l-am scris cu 44, dar nu ma descurc sa pun la sf. mesajului de pe pag 20 linkul catre capitoul nou.

adriana

Mergi la inceput

mai incerc odata - aveti intelegere cu un biet incepator
Capitol nou

Capitolul [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117467"]46[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

salutare mamici din piatra-neamt.si eu sunt o mamica tot din piatra-neam dar acum sunt in italia.sunt mamica unui baietel de 1an si 1 luna si mi-ar placea sa discut cu mamicile de pe forum.pupici la mamici si la pitici

andrei

Mergi la inceput