Piatra Neamt, Perla Moldovei (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Ce faceti?Ati vazut ce urat e afara??

Ana drum bun!

Carmen naveta fac cu troleul,mai merge si colega mea cu masina cate o zi....ma descurc.

Ma duc sa confectionez ceva de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Aaaa,am uitat sa va spun,m-au sunat aia de la UltraTech sa vada daca mai sunt disponibila (unele fete stiu despre ce e vorba),ce nesimtiti,probabil pe cine au ales acum vreo 2 sapt a plecat si au ramas fara inlocuitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumesc fetelor.

Plec cu incredere. I-am luat Casadrei niste culori si o revista cu Spioancele. De vreo sapt e toata o spioana. si ceva jucarii. Sunt curioasa cum va fi.

Lora eu am crezut ca a uitat, dar la amiaza m-a intrebat daca mergem la Iustina si i-am zis ca Iustina doarme la gradi ca totzi copii. Ce sa-i fac?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/?start=40]Ceva poze[/url]
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!
Am reusit sa citesc tot din urma (ati fost tare vorbarete)
Dana cand te mai suna de la vre-o firma pentru angajare, da-le numarul meu de telefon
Carmen ai ghicit!Si azi am avut petrecere, la gradinita cu , dar scurta ca a fost inainte de a veni parintii sa-i ia.Important e ca Edi e fericit
Noapte buna!Maine promit sa beau cu voi cafeluta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeeee!!!
Trezirea! Ce faceti?
Haideti la un ceai!
Dana, ce destepti is astia de la Ultra Tech...ma mir ca ai refuzat asa o oferta!!! Multa bafta in continuare la serviciu!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata tuturor!
Va ofer ceaiuri si cafele calde.La ce vreme e afara, e nevoie de ceva cald
Si eu care incepusem sa scot hainele groase din uz

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Cred ca's dusa cu capul, dar mie mi-a inseninat ziua zapada asta! Mi se pare asa de frumos!

Ana cred ca ati plecat deja, dar va urez drum bun si distractie maxim!

Dana cine il ia pe Paul si sta cu copii cand esti la servici? Ce parere au copii de plecarea ta la munca? Sau inca nu si-au dat prea tare seama de schimbare? Macar i-ai intrebat pe astia de la UltraTech ce oferta iti fac? Cine stie ce job de vis ai ratat .

Mariana nu am apucat sa modific listutza, dar nu te uit

Carmen pana la urma tu te-ai hotarat ce faci? Magazin de hainutze din Olanda? Sa ne anunti cand faci inaugurarea, ca venim la reduceri .

Eu cu locul meu de joaca nu mai zic nimic, ca mi se pare un SF ce vreau eu. Adica visez cai verzi pe pereti. Si asa ceva se poate pune in practica daca castig la loto ... altfel, nici o sansa! Idee e ca nu as incepe cu un topogan si o casutza, ca toata lumea, ci cu ceva mult mai maretz .

Revenind la realitate, sunt mandra toata de motzata mea, ca toata ziua imi lalaia "este maamaaaa meeeaaaa!", "de ziua ta mamicoooooo..." si "mama daga, te iubehc!" si e dulce de mod de dragul ei. Rares a fost entuziasmat de Craciun cu serbarea, acum nu l-am auzit spunand poezia decat luni cand l-am luat de la cresa si a insitat doamna sa imi arate ca stie. Si stie, dar nu vrea sa imi spuna. Probabil ca nu ii place poezia, ca nici mie nu-mi place . Adica nu ni se potriveste deloc, deloc, ca e ceva cu "mama nu ma bate, ca sunt mic si gresec, nici mama ta nu te batea(asta e ideea principala si se intinde pe 2 strofe).

Gata, ma opresc ca bantuie sefii pe aici. O zi buna!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, nu esti singura careia ii place zapada... Simpatici strumfii...tocmai le citisem si perlutele! COOL!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Brrr, zapada! Vorbiti serios?
Si in Buc. s-a facut frig, nu mai e nici soare, bate un vant rece - nu-mi place.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Mi-am facut un ness si am venit alaturi de voi .L-am dus pe Razvan la cresa...a intrat in clasa si nici nu a mai avut grija mea,nu-mi venea sa cred!

allexa

Mergi la inceput