Piatra Neamt, Perla Moldovei (45)
Raspunsuri - Pagina 11
mariaanna spune:
Multumesc de primire, Carmen, Luna!
Pai, ce sa va spun mai multe despre mine?Intrebati!...![]()
Mariaanna
ana1980 spune:
Am intrat si noi sa uram: Dorim sa avetzi parte de o primavara frumoasa, cat mai plina de flori si un martisor pe masura - pt toate mamicile si fetitzele 

Allexa imi pare rau sa aud de atatea vesti proaste. Sanatate maxima lui Razvan si numai bine. 
Dana da' acum te-a luat boala si pe tine? Poate pana la urma incepi serviciul cu un concediu![]()
Mariaanna bine ai venit printre noi. Zici sa intrebam? Pai....esti casatorita? ai copii? unde lucrezi? sotul? ai avut vreodata legatura cu securitatea? esti cercetata de DNA? ![]()
![]()
Glumesc....spune ce simti tu ca vrei sa ne impartasesti.
Acum ma simt bine, chiar f bine avand in vede ce zi am avut ieri si ce noapte a fost cea care a trecut. Mititica Ecaterina mi-a facur o reactie aiurea de tot la vaccinul asta. Nu a putut ieri sa doarma mai deloc si din jumatate in jumatate de ora o lua cate o durer de la picior si se apuca de plans. Deci am stat cu ea numai in brate, cum o puneam jos cum era jaleeeeee. Aseara nu mai putea sa se linisteasca si sa adoarma a fost aiurea rau. Dar pana la urma cu nurofen, compres rece si ajutor garla de la tati s-a linistit si pe la 3 a adormit si a dormit pana la 7,30. Saraca nici de mancat nu a mancat ieri, nici la san nu a stat- se pare ca vaccinul de la 1 an il vom cumpara. Dar bine ca a trecut si s-a linistit....acum doarme. V-am ametit deja...
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/?start=40]Ceva poze[/url]
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
am mai intrat un pic la voi,mi-am facut si o cafea ca n-am nici un spor fara.
Mariana hai ca te mai intreb eu,in ce zona stati?Profesezi ca educatoare,daca da,unde,in ce zona?Am vazut la profil ce profesie ai
Restul te las pe tine sa zici la fete.
Ana bine ca a trecut si vaccinul asta,crezi ca daca il cumparai era altfel??N-am cum sa incep cu concediu
,pana luni sper sa ma pun pe picioare,ca acum TOATE sunt pe capul meu ![]()
Carmen vad ca esti toata vesela,bravo tie!!
Marani mesajul a iesit bine
WE placut si tie!!
Lora o cafea,ceva
??
LoraG76 spune:
'Neata!
Multumim pentru cafea si ceai - eu beau ceai! ![]()
E 1 martie deja...mama, ce mai trece timpul!!!! Ce frumos era cand eram in scoala si faceam schimb de martisoare intre colegi!!!!
Va doresc si eu o primavara cat mai frumoasa, linistita si plina de bucurii!
Mariaana, bine ai venit la noi! Ma bucur ca ne-ai scris, ca se mareste "familia"! Sa-ti traiasca baietelul, e flacau mare, vad eu! E la gradinita? La care?
Allexa, multa sanatate lui Razvan! Imi pare rau c-a trecut prin atatea...mititelul...sper sa auzim de bine de acum!
Dana,
a dat Carmen cafea! Multumesc, Carmen!
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Ana, bine ca a trecut! Multi pupici Ecaterinei!
Dana, ai grija...multa sanatate! Ia ceva neaparat!
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Dana sunt vesela pentru ca diseara facem o mica petrecere lui Edi.Acum fac pregatiri si sotul e la cumparaturi
Pacat ca nu e si mama
, dar saptamana viitoare daca vin bucurestenii, o facem iara lata 
Ana am si eu o completare la intrebarile puse Mariaanei.Ce salariu ai?Ai un amant?Telefonul sotului?!
Tre' sa editez si sa fac sa dispara intrebarile, ca o sa creada fata ca-s
Si zau ca n-am beut nimic de luni, ca iau antibiotice.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Carmen dar n-ai mai luat odata acum de curand antibiotic??Eu nu-ti iau antibiotic....decat daca-s super super bolnava,sau daca e musai necesar.Petrecere frumoasa diseara!!
Lui Laura cred ca i-a confiscat Sebi laptopul
,nu ma bate....![]()
mariaanna spune:
Sunt o femeie obisnuita...De fapt, nu locuiesc in Piatra Neamt, ci in judet.Am pus orasul la profil in speranta ca poate voi gasi pe cineva din Piatra care sa ma ajute si sa ma indrume cand am avut nevoie...si asa a ramas.Sunt invatatoare intr-o comuna de care sunt mandra.Acum ma aflu in concediu din cauza unei intamplari nefaste petrecute de Craciun...Am un baiat care este la gradinita si pe care il iubesc nespus.
Mai am un ingeras care a plecat la ceruri pe 26 decembrie si care n-a apucat sa vada lumina zilei...avea 38 de saptamani.
Cam atat...sotul e un om deosebit care m-a ajutat sa depasesc momentul cumplit si care a plans alaturi de mine.
Mariaanna