Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 3
iileana spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Da era altcineva care merita postul?...
Varianta 1 de raspuns: Da.
Nasol atunci c-a fost aleasa chiar ea.
Varianta 2 de raspuns: Nu.
Atunci chiar ca-i jaleee!
Sa va reamintesc ca PDL este cel mai bine cotat partid din Romania in acest moment?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cl spune:
Jenn, trafic de influenta exista peste tot. In afaceri, in politica, oriunde, din pacate. Am fi naivi daca am crede ca nu exista asa ceva. PCR-ul a existat si va exista mereu. Mereu va fi fiul sau fiica, nepotul/nepoata cuiva. Acum ceva ani eram super indignata, acum is indiferenta. Ma intereseaza doar competenta si ma bucur cand cineva, fara pile, razbeste pe langa.
Revenind la copii_a presedintelui, acum, sincer, n-a avut nici un concurent viabil. Poate cu totul alta ar fi fost situatia daca ar fi avut o concurenta serioasa.
sirimie spune:
Dar fostul secretar general al acelui tineret de ce nu era bun sa ramina in continuare?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Guestus spune:
Banuiesc ca votantii au "judecat" inainte sa o aleaga...si poate ca madam chiar merita. Asta e alegerea lor...nu vad nici o problema.
Si nepotul Nastase e venit in frunte zilele astea...ales prin vot.
xenocid spune:
Subiectul asta imi aduce aminte de "Nu exista nimic mai profund ca dragostea dintre doua fete si nimic mai adanc ca ura dintre doua femei" !
papadie spune:
Eu, personal, astept de la tinerii politicieni un pic de coerenta politica. De la juna basesciana astept doar nejte coerenta
Si-apoi cum voiati sa castige contracandidatu' barfitu' cand la ala colegii pot spera sa vada maxim o manseta de izmene...eee
blog
viviana spune:
Si Hilary Clinton candideaza la sefia SUA
si Kenedy au fost mai multi frati in mai multe posturi cheie.
Daca e buna o sa vedem.
Daca nu e buna iarasi o sa vedem.
Pana una alta mult zgomot pentru nimic. Postul ei nu are importanta pe care o dau ziarele.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mathilda spune:
pai daciana sarbu(fata lui tata) e buna?
pai elena udrea(nevasta de cocosel) e buna?
pai aia de se spunea ca a trait cu stolojan e buna?
toate sunt bune dar nu din punct de vedere politic. de monden poate.
lilianasoare spune:
Pai acum mai conteaza prin ce s-au remarcat ceilalti? Avand in vedere ca a castigat detasat, se presupune ca e cea mai cea dintre toti. Prin ce a iesit in evidenta? Cum a castigat? Care i-a fost discursul politic?
Prin ce s-a remarcat pana acum ca om politic? Ce stie omul de rand despre ea, in afara tribulatiilor ei sentimentale si a ascensiunii rapide (azi se inscrie in partid, maine este presedintele organizatiei de tineret)?
E, uite de-aia o prefer io pe Sanziana Buruiana, aia cu Partidul Manechinelor, care e mult mai transparenta, in ciuda legaturilor neuronale discontinue. Intre o miscare lasciva si o dezgolire partiala a sanilor, si-a informat electoratul despre cum a mers ea in campanie electorala prin saloanele de frumusete, cerand reduceri la implanturi, extensii, suvite si toate cele. Ei, pai se compara?
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
ocebine spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Subiectul asta imi aduce aminte de "Nu exista nimic mai profund ca dragostea dintre doua fete si nimic mai adanc ca ura dintre doua femei" !Come to The Dark Side ... we have cookies!
N-am citit de mult timp ceva atit de adevarat!!!! Trebuie sa o pun la "dosar"....
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."