Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 14
dianocica spune:
quote:am tot vrut sa zic, da' mi-era ca-ntrerup conversatia cu nimicuri . frumos, domn'le! frumos! as completa doar cu i'm not a geek, i'm a level 12 paladin
Originally posted by xenocidCome to The Dark Side ... we have cookies!
diana si david 03.12.06
iileana spune:
quote:Da. Tocmai incepe www.realitatea.net/playlive2.php?file=/media/video/video_001_00154696_1205061268_00.flv" target="_blank">sa dovedeasca ce ziceati.
Cat de bine o stiti sa ii dati din start vot negativ? De ce nu o lasati sa dovedeasca ce stie? Poate chiar e capabila.
Devine chiar trist topicul. :(
De fapt, trecusem pe-aici sa vad daca au mai ramas cookies. De ieri ;)
X, :)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
papadie spune:
quote:
Originally posted by iileana
De fapt, trecusem pe-aici sa vad daca au mai ramas cookies. De ieri ;)
X, :)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
si eu la feeeeeeeeel cautam topikul cu cukisuri
Xe, !
blog
denizel spune:
Vreau si eu link! :-))) Repedeeeee!!!!! Nu vreau sa trec mai mult de 10 minute pana aflu ce cookies au mai aparut pe piata :-))
P.S. Daca nu e cazul de link, Xeno, si din partea mea :-).
P.S.2 Ileana, uite, uite ce avem: .
Pot de acum sa am mesaje complete :-)))).
Ma duc la anunturi, sa-i multumesc Mirelei :-).
denizel spune:
Am gasit omusor potrivit pt. EB: .
Nota: combinatia galben-negru mi s-a parut f. nimerita.
Ma bucur foarte mult ca nu i-a venit in gand sa-si puna pantofi galbeni peste ciorapii aceia negri :-))))))).
Nefiind sigura de reusita (ca in cazul alegerilor :-))), nu a fost in mood pt. combinatii traznet :-)))))))))
pisix spune:
Sa fim seriosi ! Ce sa dovedeasca ?... Nu a inceput sa iasa in fata decat atunci cand a devenit fata presedintelui
In plus acuma sincer faptul ca are botul cat casa nu inseamna ca e frumoasa ! ...
iileana spune:
http://212.146.105.161/antena3tv/webroot/website/?videoid=10574
...aplauze prelungite....
J G spune:
Deci cum sa zic... fata asta (EB) foloseste prea multe virgule cand vorbeste.
Asa o fi vorbind si acasa?
"mami, ciorba asta, e prea sarata, stii ca imi, provoaca, retentie de apa, cresc buzele, rad curcile, samd"
pisix nimic nu stii! buze generoase(aka: bot)=femeie frumoasa.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
martie spune:
quote:
Originally posted by J G
Deci cum sa zic... fata asta (EB) foloseste prea multe virgule cand vorbeste.
Asa o fi vorbind si acasa?
"mami, ciorba asta, e prea sarata, stii ca imi, provoaca, retentie de apa, cresc buzele, rad curcile, samd"
pisix nimic nu stii! buze generoase(aka: bot)=femeie frumoasa.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
esti super dusa!
anyella spune:
Am vazut si eu inregistrarile.E penibila!Singura ei scuza ar fi virsta,dar daca tot voia cariera raminea pe moda .JG,am ris cu mare pofta...chiar asa din ce cauza o vorbi cu "virgula" in continuu? Sa fie oare de vina boticul?
Aniela