Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 10
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by LYLY809
Sabina,
iti transmit eu ce continea mesajul daca tii neaparat. Eu l-am sters din respect pentru voi.
Mi-l poti transmite si mie, te rog?
Mi-ar face placere sa-l pastrez.
----------
Guestus, mi se rupe sufletul ca te dezamagesc, insa mesajul sters nu se referea la domnisoara Basescu (pe alea nu le-a editat), ci doar la mine. :)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
da-mi adresa de e-mail
Lyly si Alec 30 mai 2006
iileana spune:
...incearca pe PM, am vazut ca functioneaza :)...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
LYLY809 spune:
aaa, deci l-ai primit
Si uite-asa, ai incercat sa ma uimesti(vezi primul mesaj dragut raaaau de tot pe care mi l-ai adresat)
....
quote:
Originally posted by iileana
Inca ceva:
stau si socotesc uimita
si tot tu ai ramas uimita
Lyly si Alec 30 mai 2006
iileana spune:
Guestus, acuma, daca tot sintem la birfe :) ....
Io ma asteptam sa zboare topicul de la generale in momentul in care ai adus tu vorba de domnisoara Plugaru.
Pina la urma derizoriul in care a coborit discutia m-a uimit si pe mine, nu aveam intentia sa deschid cutia asta a Pandorei.
iileana spune:
quote:
aaa, deci l-ai primit
Pe acela da, sigur ca l-am primit, mesageria privata a forumului functioneaza ceas. (puteai controla in outbox, cind apare plicul deschis inseamna ca destinatarul a citit mesajul)
Da' mi-l doream pe celalalt, ala cu canalul, sa-l pastrez amintire :). Ca asa cevaaa nu mi s-a mai spus niciodata pe-aicea, pe DC :)
LYLY809 spune:
sigur ca puteam sa verific, dar nu am facut-o, nu m-a ros curiozitatea A fost mult mai interesant sa ies afara cu copilul si apoi sa intru iar aici, sa facem schimb de amabilitati
Lyly si Alec 30 mai 2006
denizel spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
aaa, deci l-ai primit
Pe acela da, sigur ca l-am primit, mesageria privata a forumului functioneaza ceas. (puteai controla in outbox, cind apare plicul deschis inseamna ca destinatarul a citit mesajul)
Da' mi-l doream pe celalalt, ala cu canalul, sa-l pastrez amintire :). Ca asa cevaaa nu mi s-a mai spus niciodata pe-aicea, pe DC :)
Masini ale timpului nu fac inginerii din zilele noastre , da' in lumi paralele si necunoscute pana la un moment dat, tot ne plimbam! Nah! Sac, sac, inginerilor, ca putem si fara voi!! :-))))))))))))
Ileana, felicitari! Tocmai ai primit botezul subsolului. Nu al Subsolului :-). Al subsolului :-).
iileana spune:
LYLY899, corect.
Pacat insa ca nu ai gasit ceva mai interesant de facut si aseara, cind ai postat mesajele acelea total deplasate.
--------------
Denizelu', io cred totusi ca-i vorba despre clona :)))))))))), si ca mie nu mi se poate intimpla vreodata asa ceva.
denizel spune:
quote:
Originally posted by iileana
Denizelu', io cred totusi ca-i vorba despre clona :)))))))))), si ca mie nu mi se poate intimpla vreodata asa ceva.
Nu, nu, nu exista clone ilenicesti. Inginerii-s de vina! :-))))))))))))))))))))