Despre copii_i presedintelui
www.youtube.com/watch?v=Fk7FUh7zT3k" target="_blank">Viitorul suna bine.
----------
Moderatorii pot muta acest topic la "birfe" sau la "glumitze", daca gasesc de cuviinta ca e o locatie mai potrivita.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Raspunsuri
cl spune:
Probabil ca la barfe ar fi cel mai potrivit .
Sincer? Cred ce e greu sa fii fiica "cuiva", oricine ar fi acela. Pentru ca mereu se vor face comparatii, orice ai face si nu stiu cat este de corect. Poti sa ai un parinte cu care sa nu semeni absolut deloc. Poti sa fii capabil de ceva si sa nu poti sa arati de ce esti in stare, pentru ca nu ti se acorda un credit (doar estii fiica aluia , nu?).
Faptul ca s-a jucat de-a "modelul" (sau ca se duce la plaja si hmmm, nu arata tocmai rau), nu stiu ce relevanta are. Doar sunt si neveste de presedinti fotografiate pentru reviste mai..."deosebite". Asa ca fataitul pe un podium in nu stiu ce toale, zau ca nu mi se pare asa o tragedie.
Nu stiu de ce e in stare fata sau nu, timpul ne-o va demonstra. Eu am sa incep sa comentez abia dupa ce o s-o vad in exercitiul functiunii. Pana atunci...astept...
sirimie spune:
Ma intreb "cit la suta" este contributia lui Basescu senior la eveniment. Oare "tinerii pdlisti" se simteau amentati de ceva/cineva in cariera lor politica? Sau E.B este chiar asa o valoare ca a avut numai 6 voturi contra "pe merit"?
In umbra bardului
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lilianasoare spune:
Un moment penibil, jenant...
As vrea sa stiu si eu ce competente are. As vrea sa stiu si eu ce viziune politica are. Pe ce criterii a fost aleasa intr-o astfel de functie? Care a fost ideea mesajului rostit bolovanos de buzele ei prost siliconate? Cum vrea sa demonstreze ca nu e fata lu' tata?
Nu mai continuu ca ma enervez
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
rolo spune:
Cat de bine o stiti sa ii dati din start vot negativ? De ce nu o lasati sa dovedeasca ce stie? Poate chiar e capabila. Eu nu spun ca e buna, dar nici nu arunc cu rosii in ea. Deocamdata.
lilianasoare spune:
Pai se presupune ca ar fi trebuit sa dovedeasca pana acum ce stie si, ca urmare, a fost aleasa in functia respectiva. Mi-as fi dorit sa fi citit macar un rand despre omul politic E. B. Pana acum, cel putin, asteptarea-mi fu zadarnica
cl spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Pai se presupune ca ar fi trebuit sa dovedeasca pana acum ce stie si, ca urmare, a fost aleasa in functia respectiva. Mi-as fi dorit sa fi citit macar un rand despre omul politic E. B. Pana acum, cel putin, asteptarea-mi fu zadarnica
despre ceilalti candidati stii ceva? in afara de faptul ca unul a facut circ si ca l-a facut pe celalalt iepure, etc? daca nu esti acolo, nu prea ai cum sa stii, concret, ce a facut si ce nu a facut tipa. acum, avand o functie, sigur se va afla tot ce va face.
cl spune:
quote:
Originally posted by rolo
Cat de bine o stiti sa ii dati din start vot negativ? De ce nu o lasati sa dovedeasca ce stie? Poate chiar e capabila. Eu nu spun ca e buna, dar nici nu arunc cu rosii in ea. Deocamdata.
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Rolo, .
CORECT! Exact asa vad si eu lucrurile.
denizel spune:
Io am observat doua mari nereguli la domnisoara EB.
1. Poarta ciorapi negri si pantofi albi ca tinuta office (parca asa ii zice, nu? ) ceea ce, personal , m-a traumatizat .
2. la prima intalnire cu ziaristii de dupa investire (parca asa ii zice, nu? ), a inceput sa barfeasca si sa faca presupuneri in legatura cu contracandidatul domniei sale.
A, da! Ceea ce, personal, m-a traumatizat .
Noroc ca barfitele si presupunerile erau pline de balbaieli emotionate. Asta inseamna ca tine tare mult la partid, ca si-a luat functia in serios si ca ne va face surprize frumoase .
cl spune:
quote:
Originally posted by denizel
Io am observat doua mari nereguli la domnisoara EB.
1. Poarta ciorapi negri si pantofi albi ca tinuta office (parca asa ii zice, nu? ) ceea ce, personal , m-a traumatizat .
2. la primul intalnire cu ziaristii de dupa investire (parca asa ii zice, nu? ), a inceput sa barfeasca si sa faca presupuneri in legatura cu contracandidatul domniei sale.
A, da! Ceea ce, personal, m-a traumatizat .
Noroc ca barfitele si presupunerile erau pline de balbaieli emotionate. Asta inseamna ca tine tare mult la partid, ca si-a luat functia in serios si ca ne va face surprize frumoase .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
1. asa, si? e chestie de gusturi. dar nu exista nici o echivalenta intre gusturi si inteligenta, capabilitate etc.
2. la chestia cu barfele, m-as abtine. in fond, nu e singura care o face, nu?
edit: da, intr-adevar, foarte mari neregulile astea!
denizel spune:
Nu, nu e chestie de gusturi aici. Poate fi un semn ca, pt. EB, adunarea aia de partid = podiumu' de la Marriott .
quote:
2. la chestia cu barfele, m-as abtine. in fond, nu e singura care o face, nu?
Intr-adevar! Multi o fac! Excelenta alegere pt. debut! Oleaca de barfa cu ziaristii .
quote:
edit: da, intr-adevar, foarte mari neregulile astea!
Asa! Si? Ai ceva impotriva?