BHCG=7.85 - dupa 4 zile 38.33

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna Cory. Din pacate si eu m-am confruntat cu o problema asemanatoare cu a ta.Dupa primul FIV in a 14 zi de la ET am avut BHCG 17. Dr mi-a zis ca a fost sarcina biochimica. Nu stiu care sunt cauzele. Eu una acum am descoperit ca am o rana pe col insa nu stiu daca asta este una din cauzele pt care nu s-a prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

iazminn, tu ti-ai mai repetat atunci bHCG-ul dupa ce ai avut valoarea 17?ca eram curioasa daca ti-a mai crescut? ca pe mine ma enerveaza ca mi-a dat false sperante.rana de pe col din cite stiu eu ar putea fi o cauza de infertilitate.sa nu te superi pe mine, dar eu as fi mai happy sa stiu care-i buba, decit sa mi se zica ca totul e bine, dar copilul nu vine.eu atita pot sa-ti zic, ca branca ursului chiar are efect (dar sa o ia si sotul).eu am de gind sa reincep cu ea in forta, nu asa kaka-maka numai cind imi aminteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna Cory. Da, mi-am repetat BHCG la 7 zile si imi scazuse valoarea la 2.Referitor la BU eu nu am luat niciodata, insa sotul a luat la greu si nu a dat nici un fel de rezultat. La ce e buna pt noi,femeile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza1 spune:

buna!
bhcg 27,53. doctorul spune ca ar fi neconcludent iar la eco nu se observa nimic. CM intarzie de 14 zile. ce sa mai cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

sa-l repeti si sa vezi daca iti creste. ai ciclu regulat de obicei? poate s-a implantat mai tarziu si de-asta e valoarea mai micuta.

Mergi la inceput