Buna Cory. Din pacate si eu m-am confruntat cu o problema asemanatoare cu a ta.Dupa primul FIV in a 14 zi de la ET am avut BHCG 17. Dr mi-a zis ca a fost sarcina biochimica. Nu stiu care sunt cauzele. Eu una acum am descoperit ca am o rana pe col insa nu stiu daca asta este una din cauzele pt care nu s-a prins.
iazminn, tu ti-ai mai repetat atunci bHCG-ul dupa ce ai avut valoarea 17?ca eram curioasa daca ti-a mai crescut? ca pe mine ma enerveaza ca mi-a dat false sperante.rana de pe col din cite stiu eu ar putea fi o cauza de infertilitate.sa nu te superi pe mine, dar eu as fi mai happy sa stiu care-i buba, decit sa mi se zica ca totul e bine, dar copilul nu vine.eu atita pot sa-ti zic, ca branca ursului chiar are efect (dar sa o ia si sotul).eu am de gind sa reincep cu ea in forta, nu asa kaka-maka numai cind imi aminteam.
Buna Cory. Da, mi-am repetat BHCG la 7 zile si imi scazuse valoarea la 2.Referitor la BU eu nu am luat niciodata, insa sotul a luat la greu si nu a dat nici un fel de rezultat. La ce e buna pt noi,femeile?
buna!
bhcg 27,53. doctorul spune ca ar fi neconcludent iar la eco nu se observa nimic. CM intarzie de 14 zile. ce sa mai cred?
sa-l repeti si sa vezi daca iti creste. ai ciclu regulat de obicei? poate s-a implantat mai tarziu si de-asta e valoarea mai micuta.