Zodia Gemenilor (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, calculeaza-i si sotului ascendentul! Desi, acum nu cred ca 100% ne miscam/actionam dupa spusele unui horoscop!

Raluca, vezi linkul de mai sus! este suficient sa cunosti ora nasterii si gata! Vorba Lunei, daca ai ascendent in Fecioara, join the club, ala cu uraganul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mie mi-ar fii placut un sot de ala turbat, nu linistit cum e al meu.Ce ma enerveaza ce mai tare la el e ca este prea calm si linistitimi da dreptate intotdeauna, nu ma contrazice, e totul cum vreau eu, el zice ca sa imi faca pe plac, eu cred ca e prea comod sa ia decizii
Nu e tipicul geaman, asta nu stie face cadouri sau surprize, zice sa ma duc sa imi cumpar ce vreau eu, ca oricum cardul e la mineAsta e din proasta educatie.Si eu care is asa romantica, intotdeauna am visat un iubit sa imia duca flori, sa imi faca surprize, sa calatoresc, offfffffff

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da, Black, stiu ca se calculeaza usor...
Problema e ca nu stiu ora nasterii Adica am stiut-o, da' nu-s sigura daca e 19.05 sau alta... Intreb maine pe mama si vad dupa aceea.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Olim, chiar ca-i atipic sotul tau! Am impresia ca ascendentul predomina la el! Insa fii sincera si recunoaste ca nu prea ai avea chef de intrebari existentiale de genul: ma iubeste/nu ma iubeste, azi vine acasa/nu vine acasa Mai bine asa, un tip linistit si tandru, decat un sturlubatic!
La faza cu educatia: no comment! Cum il cresti, asa il ai!

Eh, zic eu care visez la o piesa de teatru de atatia ani! Iar al meu: draga, da' ce? un film acasa pe dvd nu-i bine???

Mergi la inceput

Olim, cum reuseste sotul tau sa fie calm???
Eu credeam ca nu exista si Gemeni linistiti... As vrea si eu sa pot fi la fel...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ma duc la nani! Noapte buna fetele! Vise placute si o zi mai senina maine!

Mergi la inceput

eu cred ca ii defect de fabrica bine ca is eu nebuna si pentru el, dar serios e atipic uni geaman.Cat despre tandrete, nici vorba.Apoi is cu el de 10 ani jumate da tot asa a fost de la inceput, degeabatot incerci sa slefuiesti si sa lacuiesti daca lemnul la origine nu e bun
Intotdeauna mi-or placut barbatii la care jungeai greu, erau imposibili, dar acuma asta e.
Saracul el nu ma ia la intrebari, ca destul il intrb eu pe elNu imi zice niciodata ca ma iubeste daca nu ii spun eu, nu flori, nu cuvinte de-alea faine

mami si Alex

Mergi la inceput

Noapte buna, Black!
Noapte buna, fetelor!
Eu ma duc sa ma uit la un film!

edit: ei, lasa, Olim, nu mai plange! Daca nu-ti zice, nu inseamna ca nu te iubeste. Eu zic sa stai linistita!

Foto Ralu

Mergi la inceput

noapte buna fetelor
apoi deja m-am obisnuit, dar uneori mai simti nevoia de cineva tandru langa tine.Un amant ar fii perfect, dar ala vrea si sex
va pupam pe toate si sa ne auzim cu bine maine

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am lipsit putin c-am fost sa-mi vopsesc parul si cand citesc acum.... vorbiti de vopsitul parului.

Iar dupa sofat sunt MOARTA. Cand mi-am vandut prima masina, visam noaptea ca-s la volan si cu mana dreapta schimbam vitezele in somn. Pana intr-o noapte cand m-a muscat matza de mana, c-o deranjasem din somn... Cum sa-i explic ca io...sofam ?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput