Aer conditionat, de care?

Aer conditionat, de care? | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

saptamana viitoare vrem sa cumparam un aparat de aer conditionat.
As dori de la cei care poseda asa ceva un sfat, o idee despre marca, capacitate, si altceva ce ar trebui sa mai stim cand o sa-l achizitionam.
Noi, de fapt sotul s-a mai documentat de pe internet, dar cum nimic nu se compara cu experientele proprii, am ales si aceasta cale de a primi sugestii direct de la surse!
Va multrumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Foarte multa experienta in folosire nu am. Dar saptamana viitoare voi fi in aceeasi situatie ca si voi, si, dupa indelungi cercetari pe net, am ales sa-mi iau de la Whitewestinghouse. Sa zic de ce: vreau un AC intr-o camera mai mica si unul in living. Pentru camera mica imi trebuie cel mai mic posibil si ei au de 7800 BTU, iar in living voi lua de 12000 BTU. Probabil ati calculat si voi ce capacitate va trebuie pentru spatiul pe care-l aveti.

Fratele meu a fost cel mai multumit de LG Artcool, avea mai multe tipuri prin casa ca le-au pus pe rand si dupa buget, si asta era singurul care nu facea zgomot si care nu vibra. Toate isi faceau treaba dar asta si-o facea mai discret.

Voi la ce firma v-ati decis?

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pai aia e, ca nu ne-am hotarat inca! Oscilam intre LG si alte firme. De aceea asteptam niste pareri! Si zici ca LG-ul e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

LG Artcool e foarte bun, sexy dar si scump. Prin alte parti unde folosim aer cond avem no name-uri si merg brici, dar la munca cui ii pasa daca face zgomot sau vibreaza pe peretele exterior? Insa fratele meu statea la etajul 4, avea unitatile exterioare mortate pe acoperis si cele no name vibrau si zgomoteau noaptea, LG-ul nu.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Monica, multumesc mult pentru raspunsuri; la faza cu vibratul nu ne-am gandit. Ba chiar nu aveam habar de asa ceva. Noi aici unde stam avem Arcelik, si nu vibreaza deloc.
Cum alte raspunsuri nu am primit, e foarte posibil sa ne hotaram la LG. Inca o data multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Noi avem de vreo 4 ani un Funai de 18000BTU,de care sunt foarte multumita!L-am folosit si vara si iarna,iarna merge doar pana afara este -5 -7* celsius,dar baga caldura super bine,ca si rece de altfel!
Tata a avut un Samsung multi ani,care e in moarte clinicasi si-a luat acum un Fujitsu de 12000btu,de care este multumit!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

si noi ne chinuim de vreo 2 saptamani sa ne hotaram ce marca sa ne luam si oscilam intre Carier si York .

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca in primul rand conteaza sa consume putin, dupa aia vezi pretul si alte caracteristici.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cele mai bune aparate de aer conditionat sunt cele cu INVERTER (vezi la Panasonic, Carrier), adica au compresor cu turatie variabila si consum variabil de curent. Atinge temperatura dorita in camera, apoi scade turatia compresorului si implicit consumul de curent, mentinand temperatura dorita.

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi am mers pe AUX, sunt super multumita de ele. Avem 3 buc, unul de 18000 de BTU in living, si cate 1 de 9000 de BTU in camere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Madau, ti-am trimis un PM, poate imi mai dai niste informatii despre Aux

Mergi la inceput