Gravida dupa tratament apicol
Raspunsuri - Pagina 2
fancy_face spune:
Dupa acest tratament am facut o laparoscopie, mi-au desfundat trompele, au curatat un ovar de chisturi, l-au decorticat pe celelalt, mi-au operat si uterul care era bicorn.
Apoi am facut tratamentul Liviei, de pe forum luat...
Apoi am facut IVF... de 3 ori..., nu s-a prins nici o data...
Ce e IMSI? Acelasi lucru ca ICSI?
ridiche spune:
Eu am 35 ani. SI incercam de 3 ani.
Diagnosticul meu este destul de mic: prolactina un pic mai mare si oestradiolul mai mic. Dar cind faci FIV esti stimulata si nu mai conteaza. De fiecare data am produs bine!! Sotul meu mare pb de spermatogeneza. 93% sunt atipici, forme bizare.
Cred ca am facut toate analizele de pe lume! Cariotip, urolog, ADN...si degeaba. Noroc ca suntem asigurati..;caci costa o gramada de bani.
IMSI este metoda cea mai precisa caci selectioneaza pe mititei cu o lupa care ii mareste de 6000 ori. La ICSi ii mareste doar de 400 ori. Le permite sa verifice forma capului caci se pare ca este o corelatie in forma capului si dezvoltarea embrionului.
Noi am facut de 2 ori metoda dar se pare ca nu face minuni in cazul nostru.
Metoda asta a inceput sa se practice din ce in ce mai mult. Si rezultatele sunt mai bune decit la ICSI. Au intre 40-50% sanse de reusite. Numai la noi NU!!! Asa este viata !!
Eu voi incerca totusi cu albinele. Nu vreau sa regret mai tirziu. Si ai mei...ma tot bat la cap sa las balta hormoni si FIV ca imi fac rau si sa ma apuc de ceva natural.
pa
ridiche spune:
Deci daca am inteles eu bine, numai tu ai facut tratamentul apicol. Sotul tau nu a facut nimic.
Cred ca la noi vom face amindoi. Ma intreb in ce masura laptisorul de matca si propolisul poate sa regenereze mititei???
Se pare ca este posibil.Dzeu stie!
Dar de 3 ani aud acelasi lucru...este posibil!! 
fancy_face spune:
Sotul meu e ok... Si cu atat mai bine, ca el oricum n-ar face tratamente naturiste, nu crede in ele.
Dar sunt multe produse dintre care ai putea alege pt sotul tau, este subiect referitor la asta. Ce stiu eu este ca ajuta branca-ursului, telina, vit E - in cantitati controlate - , suplimente de vitamine si minerale, omega 3, produsele apicole etc.. + produse homeopate...
fancy_face spune:
"Nu vreau sa regret mai tirziu. Si ai mei...ma tot bat la cap sa las balta hormoni si FIV ca imi fac rau..."
Sa lasi balta hormonii si IVF numai daca TU vrei asta, nu pt ca te bat la cap ai tai. Sa nu regreti mai tarziu faptul ca N-AI incercat mai mult, nu ca AI FACUT-O. S-a intamplat multora sa nu reuseasca prin spitale, indiferent cu ce proceduri avansate si apoi sa reuseasca natural cu tratamente naturiste si homeopate, ceea ce-ti doresc si tie din tot sufletul!
Bafta, bafta, bafta!
ridiche spune:
De fapt, eu m-am saturat de anestezii si de injectii. Trebuie de fiecare data sa iau liber de la munca, nimeni nu stie...unde sunt, ce fac, ce problema am...sunt des "bolnava"....deci posturi de raspundere nu mai exista pentru mine. Dar de asta nu-mi pasa.
Ceea ce vreau eu este sa reusim sa avem un copil. Macar unul.
kiss
fancy_face spune:
ridiche
Am citit un articol f interesant, unde scria ca D-zeu a lasat ca fiecare fruct/leguma sa aiba grija de ceva in organismul nostru.
De exemplu, ciorchinele de struguri e in forma de inima, deci are grija de sanatatea inimii, boabele arata ca si celulele sangvine, deci sunt bune pt sange, maslinele au grija de ovare, perele si avocado arata ca uterul si mentin sanatatea acestuia...etc...
Si gandindu-ma la tine, mi-am amintit de smochine, care cica ar creste cate 2, iar faptul ca sunt pline de seminte, le fac ideale pt barbati (
). Si probabil ca si alte fructe cu multe seminte ca zmeura, murele, capsunele, or ajuta acolo...
Si mi-am amintit ca scria cineva pe forum ca rodiile ar imbunatati calitatea spermei... Si, surprize-surprize!, rodiile sunt pline de seminte! Cica dintr-o rodie iese multisor suc...
si bafta multa in tot ce te hotarasti sa faci!
gabiu spune:
buna,
e am facut tratamentul dr.A inainte sa raman insarcinata. A nu se intelege ca am ramas de la el. Totusi sunt convinsa ca purificarea organismului a ajutat ca mediul de implantare sa fie ok pt bb. Tratamentul l-am facut dupa 6 ani de nereusite in ale conceptiei nenaturale ( adica tratamente de stimulare, 2 laparoscopii, 2 hsg, Vrea 4 inseminari artificiale, etc). Cat am facut tratamentul ( aproape 2 luni) n-am vazut nici o imbunatatire, adica nu aveam ovulatie si endo era minuscul. Din cauza asta am si renuntat sa-l termin. Se intampla in iunie-iulie. Apoi in iulie am facut o stimulare si o inseminare nereusita iar in august pt ca era luna de concedii la spit Giulesti, am facut o mare pauza. Ei bine atunci s-a intamplat minunea. Inclin sa cred acum, la ceva vreme distanta ca totusi tratamentul a ajutat. Dar numai Dumnezeu stie care a fost cauza reusitei. Totusi, banii de tratament nu-s o avere si mierea combinata cu diverse ( polen, propolis,, etc) e o minune naturala, sanatoasa tare. Asa ca nu sta pe ganduri. Fa tot ce crezi ca poti face. Merita, nu are rost sa regreti ca pt 6 milioane n-ai facut ceva. Stiu ca are tratamnet si pt sot, noi nu am luat intrucat sotul era campion la
.
Doamne ajuta sa reusiti toate, indiferent prin ce metode.
PS, candva am trimis foaia cu tratamentul mai multor fete. Dc vreti ( si o mai gasesc) dati-mi pm
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
ridiche spune:
Merci fetele pentru incurajari
Gabiu, in ce an ai facut in 2006? Propunea aceleasi produse ca acum?
Ce a zis A cind ai intrerupt tratamentul?
Vreau sa ma informez inainte de a incepe.
Ma intereseaza reteta daca o mai ai.
merci pentru sfaturi
gabiu spune:
ridiche, da, in 2006 l-am facut si apoi nu l-am informat ca am intrerupt tratamentul.Trimite-mi pe PM adresa ta de mail pt ca sunt 2 pagini de tratament si n-am altfel cum sa ti le dau.
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007