Aspirante optimiste > 20 ani (270)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata Maryb...Buna dimineata si puiutului tau mic...Ar prinde bine putin laptic in cafeluta ta, nu-i asa?

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetele,

Maryb, felicitari sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
Ti-am spus eu ca o sa deschizi odiseea.Sper sa te urmam cat mai multe cat de curand.
Fetelor, eu trebuia sa merg vineri sa vad daca s-a spart foliculul meu, dar din pacate n-am mai ajuns, dar am prestat intens in ziua 11 cand foliculul era de 19 mm, in ziua 13 si 14 si...urmeaza si seara asta.Oare am sanse sa vina bebe luna asta?

http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Maryb...am vazut testele...eu...eu..
eu...eu ....cred ca esti gravida

....Luna asta vin ...

LAURA

alexuta, este un singur test pozat de mai multe ori....deci acum e clar ca sunt gravi ???

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Buna dimineata fetele,

Maryb, felicitari sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
Ti-am spus eu ca o sa deschizi odiseea.Sper sa te urmam cat mai multe cat de curand.
Fetelor, eu trebuia sa merg vineri sa vad daca s-a spart foliculul meu, dar din pacate n-am mai ajuns, dar am prestat intens in ziua 11 cand foliculul era de 19 mm, in ziua 13 si 14 si...urmeaza si seara asta.Oare am sanse sa vina bebe luna asta?

Cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Neata! Maryb, iubita..felicitari si sper din toata inima sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara!
Monicutz..tu cum esti in saptamana 11? Cum te simti?
Eu ma plimb din ginecolog in ginecolog. Am fost saptamana trecuta la un control si mi s-a spus ca am colul inflamat si ca sangereaza la atingere. Ce se insemne asta? O fi rana? Dar abia ce am facut acum 2 luni Papanicolau si nu a gasit nimic ingrijorator. Nu stiu ce sa spun..oricum..ma pun sa repet testul si fac si o colposcopie sa vedem ce se poate rezolva. De doctorul Pelinescu a auzit careva?;Lucra inainte la Filantropia parca..acum e la Medlife daca nu ma insel...E priceput omul sau....
Va pup si astept sfaturi de la voi legate de medicul asta!

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor, care doriti, va rog sa va treceti prenumele pe listuta pentru ca vineri o duc la preot!Va face rugaciuni pentru noi!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Asi, vreau si eu pe listuta pentru preot, te rog,sunt Ramona Elena.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudela

Buna dimineata Maryb...Buna dimineata si puiutului tau mic...Ar prinde bine putin laptic in cafeluta ta, nu-i asa?

multumim claudela, multumesc ca te gandesti si la puiutul meu mic....si cafeluta bineinteles ca o beau cu laptic, beau un 3 in 1.

Iti plac pozele cu testul meu ???

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

ramo, merci frumos de urari si asa cum am mai spus va astept si pe voi la odiseea deschisa de mine.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele..eu mi-am facut programare pt la ginecolog...maine am programare...sa vad daca e bebe sau nu...sper sa fie bebe imi doresc asa de mult , sa am si eu norocul lui maryb de a fi gravi mai ales ca fiind colega cu maryb in aceeasi zodie..scorpion , cine stie poate bebe e pe drum.va pupic !
fetele am avut niste dureri la sani...si mi se pare ca s-au marit aureolele

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput