Aspirante optimiste > 20 ani (270)
Raspunsuri - Pagina 20
maryb spune:
claudelaaaaaaaaa........te-am visat noaptea trecuta cu un test pozitiv....asa ca te astept la odisee. Am mai visat eu o Oana gravi si pana la urma au ramas si oanasm si vrmoana....trebuie sa reuseasca si oanaiacovita.
jasmine30, eu am pierdut o sarcina la sf. lui Decembrie (sarcina oprita in evolutie) si dr. mi-a zis ca ori am eu vreo infectie ori a fost defect genetic. Mi-a dat de facut chlamydia, mycoplasma, ureeaplasma, secretie vaginala, cultura col si papanicolau, iar din sange am facut listeria pentru ca nu o facusem niciodata. Restul de analize toxo, CMV, rubeola, tiroida le facusem inainte. Toate analizele mi-au iesit ok, deci a fost defect genetic la mine. Imi pare rau de cele 2 sarcini pierdute de tine. Trebuia sa astept sa treaca 2 CM-uri, dar pentru ca nu facusem chiuretaj am incercat dupa primul CM si uite ca s-a intamplat din nou minunea. Nu am facut nici un tratament inainte de a ramane din nou insarcinata.
monica, astazi vad ca nu-mi mai este rau....deocamdata.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
Ramo2007 spune:
'Neata fetele,
Am pregtatit
degeaba aseara , ca sotul meu a venit tarziu...of serviciul asta.Am papat singurica si am adormit pana a venit el.Asa ca am ratat o zi, dar diseara....iese cu scantei.
O zi buna va doresc 
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
claudela spune:
Maryb, draga mea...Daca ai visat tu asa ceva atunci sa dea Dumnzeu sa se implineasca...As fi foarte fericita!PUPA-MA, sa se ia sigur gravideala!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
maryb spune:
quote:
Originally posted by claudela
Maryb, draga mea...Daca ai visat tu asa ceva atunci sa dea Dumnzeu sa se implineasca...As fi foarte fericita!PUPA-MA, sa se ia sigur gravideala!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
claudela, ia de aici

sa se ia gravideala si la tine.maryb
4+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu testul meu
justme25 spune:
Neata fetele...care e diferenta intre Colposcopie si Videocolposcopie?

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
maryb spune:
quote:
Originally posted by klaude76
Buna, sunt Claudia
sunt pentru prima data p'aici si abia invat ce am de facut. Am aceeasi problema ca multe dintre voi...vreau un... la ultima vizita la doctor am aflat ca sunt suspecta de insuficienta ovariana primara
, asa ca m-am pus pe citit pe net. Si ma tot documentez. Am gasit multe intamplari de viata povestite de fete care au trecut prin diverse experiente. Am 32 de ani, sotul la fel si nu accept ideea de a nu avea BB-ul nostru. Fac de 4 ani investigatii (HSG-ok in 2005, analize hormonale tot timpul). Acum a iesit cel mai rau: Z3 - FSH - 38,3 LH - 18,5 Estradiol - 11. Mi s-a spus ca este posibil sa nu mai am ovocite, deci ovarele nu ma mai asculta. Am avut lipsa ciclu 4 luni (oct.2007-ian.2008)si l-a "intors" cu A/C Janine. Daca mai sunt fete in situatii asemanatoare, vreau sa aflu cat mai multe !!! Si ma gandesc la un tratament naturist pt perioada imediat urmatoare (pana fac o programare la un nou doctor - al catelea
).
Pupici si...sa auzim de bine. Astept vesti de la voi.
Merci
klaude76
klaude76,vezi ca primele 10-12 mesaje sunt monitorizate si apar foarte greu de aceea multe dintre noi nu am vazut mesajul tau...pentru ca noi trecusem la alta pagina. Scrie repede inca 10 mesaje cu orice ca sa scapi de monitorizare si sa-ti apara mesajele imediat ce le scrii. Mult succes iti doresc si sa dea Dumnezeu sa ai bebelusul tau !!!
maryb
4+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu testul meu
MaraAnisia spune:
Buna dimineata tuturor!
Monica_Dicut si justme25 va multumesc mult ca imi sunteti alaturi. desigur ca aveti dreptate, si eu gandesc asa mai linistita si rational dar uneori mai pic. Joi am sa fac HSG si Dr. mea a zis ca apoi sa incercam inseminare artificiala. Dar eu m-am mai gandit si i-am propus sa incercam 1 luna fara interventii, ca poate au fost doar un pic infundate trompele si le trebuia un impuls. intre timp ne rugam cu tot sufletul si sper ca Dumnezeu ne va auzi, asa cum a facut-o de fiecare data cand ne-am dorit ceva.
Ati facut careva de pe aici HSG? nu mi-e f frica dar ideea e ca imi va injecta doza dubla de substanta. Ma gandesc ca trebuie sa fac si asta , ca sa fiu mai aproape de momentul intalnirii cu bebe.
va multumesc,
Mara
Eu sunt leoaica
Nu trebuie sa te simti rau ca nu ii poti darui sotului un copil...Sunt cateva problemute care trebuie rezolvate..Eu cand am tendinte sa cad in butoi, incep sa vizualizez clipa cand voi tine si eu pe bebe la mine in burtica. Cu imaginea asta in minte alerg cei 150 m garduri...Un pic mai e si vom termina si noi cursa..si ne vom califica intr-o alta cursa mai importanta, mai grea, dar cu beneficii mai multe. Te pup draga Mara si zic eu...e o minune ca exista astfel de site-uri, unde poti gasi persoane asemenea tie, cu probleme asemanatoare, cu care iti poti impartasi chiar si cele mai tainice ganduri!
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
[/quote]
http://tt.lilypie.com/NGt9p2.png
arinaa spune:
'neata fetelor,ceva vesti in dimineata asta?nu s-a testat nimeni?
anidaz sper ca ai facut mai multa cafea
ca is buimaca de somn ,pe la 5 cred ca am adormit(asa imi trebuie daca mi-am luat catel care a latrat toata nopatea) ...al meu sot adormise de pe la 9 deci am ratat o zi
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

... la ultima vizita la doctor am aflat ca sunt suspecta de insuficienta ovariana primara
, asa ca m-am pus pe citit pe net. Si ma tot documentez. Am gasit multe intamplari de viata povestite de fete care au trecut prin diverse experiente. Am 32 de ani, sotul la fel si nu accept ideea de a nu avea BB-ul nostru. Fac de 4 ani investigatii (HSG-ok in 2005, analize hormonale tot timpul). Acum a iesit cel mai rau: Z3 - FSH - 38,3 LH - 18,5 Estradiol - 11. Mi s-a spus ca este posibil sa nu mai am ovocite, deci ovarele nu ma mai asculta. Am avut lipsa ciclu 4 luni (oct.2007-ian.2008)si l-a "intors" cu A/C Janine. Daca mai sunt fete in situatii asemanatoare, vreau sa aflu cat mai multe !!! Si ma gandesc la un tratament naturist pt perioada imediat urmatoare (pana fac o programare la un nou doctor - al catelea