Aspirante optimiste > 20 ani (270)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu ies... ca vine sotul sa papam si apoi ne punem pe treaba...sa vina....
Martea viitoare o sa fie 4 martie, stiu ca HCG-ul iese la 7 zile de la conceptie.

Noapte buna,

http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by maryb

quote:
Originally posted by claudela

Ce mai ziceti voi?
Mie mi-e greata...(sau mi se pare?)

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

eu cred ca vii la odisee dupa mine....

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele,

eu va las ca ma duc sa pap ceva. Toata ziua mi-a fost rau asa ca nu am putut sa pap. Acum ma simt mai bine asa ca ma duc acum repede sa pap pana nu ma apuca din nou raul.

va pup dulce si vorbim maine.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna seara fetelor,am ajuns cam tarziu acasa dar nicodata nu e prea tarziu ca sa va dau un poop.claudela eu zic ca se lasa cu gravideala luna asta,nu m-am uitat la tikerul tau ,promit ca ma uit dupa ce dau trimitere mess .Abia asptept sa-ti faci testul...

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fugi maryb si da-i la bebe sa pape!!

yubi, ma intrebai acum ceva vreme la ce medic merg si am omis sa-ti raspund. merg tot la camelia patru, ca pana la urma este cea care mi-a rezolvat problemele, stiu unde o gasesc si imi raspunde la intrebari.

polidin am facut si eu, dar nu s-a soldat cu succes. nu vreau sa va dezamagesc, dar cred ca fiecare organism este altfel si totul este posibil, mai ales ca am auzit de multe fete care au ramas asha. oricum de daunat nu dauneaza, ba chiar intareste sistemul imunitar.

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinaa

buna seara fetelor,am ajuns cam tarziu acasa dar nicodata nu e prea tarziu ca sa va dau un poop.claudela eu zic ca se lasa cu gravideala luna asta,nu m-am uitat la tikerul tau ,promit ca ma uit dupa ce dau trimitere mess .Abia asptept sa-ti faci testul...

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

si eu!
Cu testul mai astept ca nu are sens sa imi fac ganduri de pe acum...Nu vreau sa ma ambalez, mai ales ca am grija si unui examen la sfarsit de saptamana...Va fi cum va dori Dumnezeu!daca nu acum, sigur se va intampla si pentru noi minunea...

Mergi la inceput

Crisuta nu a aparut!Oricum un special din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

of of fetele!!eu trebuie sa testez zilele urmatoare!
dar de cateva zile casc si ragai si un pic rau la burtica....poate poate...sau sunt eu paranoica!!!
Cm a fost pe 2, de prestat....zilnic, sa fiim siguri
ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaude76 spune:

Buna, sunt Claudia

sunt pentru prima data p'aici si abia invat ce am de facut. Am aceeasi problema ca multe dintre voi...vreau un ... la ultima vizita la doctor am aflat ca sunt suspecta de insuficienta ovariana primara , asa ca m-am pus pe citit pe net. Si ma tot documentez. Am gasit multe intamplari de viata povestite de fete care au trecut prin diverse experiente. Am 32 de ani, sotul la fel si nu accept ideea de a nu avea BB-ul nostru. Fac de 4 ani investigatii (HSG-ok in 2005, analize hormonale tot timpul). Acum a iesit cel mai rau: Z3 - FSH - 38,3 LH - 18,5 Estradiol - 11. Mi s-a spus ca este posibil sa nu mai am ovocite, deci ovarele nu ma mai asculta. Am avut lipsa ciclu 4 luni (oct.2007-ian.2008)si l-a "intors" cu A/C Janine. Daca mai sunt fete in situatii asemanatoare, vreau sa aflu cat mai multe !!! Si ma gandesc la un tratament naturist pt perioada imediat urmatoare (pana fac o programare la un nou doctor - al catelea ).
Pupici si...sa auzim de bine. Astept vesti de la voi.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,va las cate o la fiecare pe cand va treziti,aburinda si eventual cu laptic ca mie asa mi-o place .
M-a prins un pui de racealaa ,mama-mama ce rau e.
Abia astept sa ma intorc de la serviciu sa citesc ce veti mai scrie, la toate.

http://tt.lilypie.com/S2tj0.png

Mergi la inceput