Aspirante optimiste > 20 ani (270)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
almiona, eu nu pun nimic pentru ca nu a fost nevoie. Am cumparat utrogestan preventiv dar nu am folosit. Eu sper sa fie bine la tine si poate ne pui o poza cu testul sa-l vedem sa avem pe ce ne da cu parerea
cand te vei simti tu pregatita. Oricum, sa mai faci unul a doua zi dupa ce trebuia sa vina cm ca sa fi tu 100% sigura. Ok? [pup[ multi
mara si eu am luat mult timp AC si fara intrerupere, din aceleasi motive ca si tine. La mine, minunea s-a intamplat fiz la un an dupa ce am renuntat la ele. Doctorul mi-a spus clar ca va dura tocmai din cauza lor. Eu zic sa nu disperi, sa mergi sa faci analize (daca inca nu ai facut) si sa vezi in continuare ce faci. Si lasa stresul ca nu e bun, face cel mai mare rau . Multi
si tie
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
justme25 spune:
[quote]Originally posted by MaraAnisia
Iti multumesc ffff mult de ganduri, chiar ma ajuta.
La noi asa sta treaba: eu mi-am dorit dintotdeauna un bebe, m-am casatorit cu iubirea mea la 21 de ani (acum am 27), am folosit pastile fiindca am vrut sa ne punem o anumita ordine in viata (serviciu, casa...). acum 2 ani am decis sa lasam pastilele si sa avem un bebe - din dorinta enorma a amandurora (ceea ce e cam frustrant uneori - sa vezi ca nu ii poti indeplini persoanei dragi de langa tine o dorinta atat de mare), si uite ca au trecut 2 ani si nimic. am facut la inceput analizele normale "de pregatire" - totul era bine. intre timp am mai facut cateva eco transvaginale si a aparut o oarecare ezplicatie pt. "esecul" nostru - eu se pare ca am un perete care imparte atat uterul cat si colul uterin in 2. Pt a confirma "geografia' zonei urmeaza sa fac HSG sapt asta cred. Starea generala este buna dar din cand in cand totusi clachez rau tare. Mergem la biserica in fiecare duminica, de la inceputul acestui an, avem incredere si speram.
Te pup mult tare.
PS:ce zodie esti? eu sunt Fecioara
Eu sunt leoaica
Nu trebuie sa te simti rau ca nu ii poti darui sotului un copil...Sunt cateva problemute care trebuie rezolvate..Eu cand am tendinte sa cad in butoi, incep sa vizualizez clipa cand voi tine si eu pe bebe la mine in burtica. Cu imaginea asta in minte alerg cei 150 m garduri...Un pic mai e si vom termina si noi cursa..si ne vom califica intr-o alta cursa mai importanta, mai grea, dar cu beneficii mai multe. Te pup draga Mara si zic eu...e o minune ca exista astfel de site-uri, unde poti gasi persoane asemenea tie, cu probleme asemanatoare, cu care iti poti impartasi chiar si cele mai tainice ganduri!
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
kitzy spune:
http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-pentru-copii-328.html
Caruciorul meu
cel pe portocaliu.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
claudela spune:
Ce mai ziceti voi?
Mie mi-e greata...(sau mi se pare?)
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Ramo2007 spune:
Greturi....parca si eu, dar la mine sigur e de la cap, e prea devreme.
Claudela tu stii cand ai ovulat?
Maryb, cand au aparut la tine primele simptome de bebe, la cat timp de la ovulatie?
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
maryb spune:
quote:
Originally posted by claudela
Ce mai ziceti voi?
Mie mi-e greata...(sau mi se pare?)
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
eu cred ca vii la odisee dupa mine....

maryb
4+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu testul meu
maryb spune:
ramo, eu la cateva zile dupa ovulatie am simtit ceva miscari de trupe prin burtica, apoi cu o zi inainte de data in care trebuia sa-mi vina au inceput durerile de burtica si niste stari de rau dar nu erau accentuate. Sanii au inceput sa ma doare dupa ce am avut testul pozitiv, iar de azi vad ca imi este rau de-a binelea....de azi dimineata mi-e rau si cam toata ziua mi-a fost....si acum imi este...dar bebe este important sa fie bine.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
Ramo2007 spune:
Eu mor de ciuda ca nu stiu daca am ovulat.....sau urmeaza.Dupa ticker, ar fi maine.Dar atunci, miercurea trecuta de ce era foliculul asa grasan si dr mi-a zis sa prestez miercuri si joi?Nu l-am ascultat, am prestat miercuri, vineri si sambata.Of, ce ma enervez ca m-am incapatanat si nu m-am mai dus vineri la eco sa vad daca s-a spart.Parca simt ceva la burtica (sau e de la cap)
???Pentru siguranta o sa prestam si azi....si maine daca mai are chef al meu sot (martea are sedinta pana tarziu).
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
yubi spune:
quote:Ramo,avort menstrual este atunci cand ai test pozitiv de sarcina si apoi iti vine ciclul (de obicei cu intarziere).Aceste sarcini nu pot fi vazute ecografic pt. ca sunt foarte mici si nici nu sunt implantate.De obicei ciclul este cu cheaguri mari de sange .Dupa ce iti vine ciclul testele incep sa se negativeze.Eu am avut luna trecuta avort menstrual
Originally posted by Ramo2007
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog.Ce este un avort menstrual, cum se manifesta?Dupa acel ciclu, la eco, medicul isi poate da seama ca a fost o sarcina?http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
si acum trebuie sa fac pauza minim 3 luni.
yubi spune:
As vrea sa stiu si eu ,care sunt analizele hormonale mai importante si in ce zile ale ciclului se fac ?Fetelor,daca vreti sa ramaneti mai repede insarcinate incercati si cu POLIDIN ,din ziua 1 a ciclului ,cate 2 fiole/zi ,timp de 5 zile.Rau nu va face ,asa ca merita incercat.Eu am mai multe prietene,care pana nu au facut polidin nu au ramas gravide. Eu sigur o sa-mi fac , desi la mine nu e problema de ramas ![]()