Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 13
cenia spune:
In legatura cu cardurile acceptate in USA, un prieten cumpara cu card visa debit de la ING Bank Romania care merg bine aici. cica e banca americana. ABNR e banca si cu capital american si de asta ar fi compatibile.
Sinziana: intrebai cum sa vinzi apartamentul din Romania. eu am vindut apartamentul nostru cind sotul era in USA si mi-a trimis procura de la notar (deci nu de la consulat) cu apostila de la Haga( un timbru in relief auriu, cam asa ar veni explicatia mea savanta).
si nu trebuie sa fie persoana respectiva de fata, doar sa scrie corect datele de identificare ale persoanei respective.
cam atit
mamide matt: ne pare rau de ce se intimpla familiei tale. Poate ca ii revine mintea si o sa se razgindeasca. nici eu nu am inteles daca sunteti despartiti acuma, sau ati mers impreuna in Romania. tu ziceai ca nu te-ai adaptat in USA, nu prea erai satisfacuta, poate el cauta doar un motiv,ca sa se desparta. incearca sa il tii oricum, sa il ierti, nu stiu.
cert e ca aici e greu sa te descurci singura cu un copil, chiar daca iti plateste destul de mult pensia alimentara sotul...
de obicei emigrarea unei familii o uneste in fata greutatilor, noului, singuratatii....cei doi se unesc mai tare in scopul lor comun de a supravietui in noua tara. eu as incerca sa salvez casnicia cu orice pret, as trece peste orgoliul meu, ca sa nu zica copii mei ca nu am facut tot ce trebuia. in familie la mine e "acuzata" bunica ca nu a facut totul sa il recistige pe bunicul la vremea tineretii lor, cind si-a gasit o alta mindra. dar nici ca matusa mea care a tot inchis ochii la fiecare aventura si la 50 de ani tot a divortat de ea si e singura acuma!
gata cu istoricul familiei mele, doar am spus asa sa stie fata ca sunt oameni care o inteleg, simt cu ea si sa fie tare in continuare pt copilasul ei.
eu azi ma duc la control cu sarcina, iar asculta inima, bla bla cum te simti? du-te acasa! m-am obisnuit. mi-ar fi placut o ecografie sa o mai vad pe bebelusa dar trebuie sa am rabdare pina pe 15 mai! abia astept!
cristina_t spune:
Merci frumos fetelor, o sa incerc la ING si ABN-AMRO atunci.
Despre "must see" in Pittsburgh pentru un copil de 5 ani imi puteti spune ceva ? Vom ajunge cu cateva zile inainte de operatie si am avea timp de explorat.
ocebine spune:
Intru asa scurt sa spun ca scriu cu o mina...mi-am fracturat mina dreapta la patinoar...am cazut cu mina sub mine si am o frumusete fractura (la osul "scaphoid" si la "radius")...azi merg la MRI (dupa 2 seturi de radiografii).
Doare ca naiba...am un soi de "removable cast" din cauza umflaturii (nu pot fii in ghipsul clasic).
Acuma are si niste superbe culori...vinetiu catre verzuliu...o sa incerc sa ma asortez corespunzator
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Aoleu, Anamaria! Sper ca trece repede, trebuie sa fie tare nasol.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Cica e nasoala fractura de scaphoid...daca nu trece cu cast trebuie operatie si shurubel bagat acolo. Oricum cica 6-8 saptamini oricum port nenorocirea asta de removable cast. Aflu mai multe luni cind vad chirurgul (orthopedic surgeon).
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
miereamara spune:
Ocebine, sanatate multa!
Fetelor, tineti-mi pumnii ca azi imi sustin proposal-ul pt teza mea de master! Cam am niste emotii mititele acolo, mie nu prea imi place sa vorbesc in public, o sa vina profesorii din departament si colegii mei...offff, imi vine sa ma bag in pat si sa ma trezesc maine...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
adriana spune:
Anamaria. sanatate..
Si ai curaj sa te urci pe patine
?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adriana spune:
Ah, daca ai spus de surubel, mi-am adus aminte de nepotul meu.. a cazut de pe un deal si si-a fracturat mana, a facut cateva operatii si i-a bagat un shunt(cred?).. a fost bine, acum dupa 2 ani nu se mai cunoaste.. Se descurca bine cu manuta..
E rea fractura, intr-adevar, dar sper sa te vindeci usor..![]()
Ramona J spune:
Miere, curaj si succes!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by adriana
Anamaria. sanatate..
Si ai curaj sa te urci pe patine?
Io pe patine ma urc si azi...sint pe patine de la 5 ani...
A fost pur si simplu un accident. Am incercat sa evit o fetita care a cazut in fata mea, si cind am virat nitel, m-a "sters" un pustiulica de fro 16 anisori cu viteza mare...m-am clatinat si iaca baba si-a rupt mina. Chestia a fost ca am pus mina jos prima (dar fundul fu mai mare decit acu doujdeani
)...Mai nasol a fost cu mina rupta sa-mi colectez plozii de pe gheata, sa le scot patinele, sa-i bag in masina, sa merg pina acasa sa o iau pe mama cu mine si apoi sa conduc pina la spital...aia a fost batalia nervilor, ca ma durea mina de-mi venea sa urlu...
Anamaria