?
Raspunsuri - Pagina 2
alex_ioanid spune:
bine spus marius
sweetangel, am impresia ca postul acesta este pus la mishto aici... esti cam nehotarata draga... daca asa te comporti si cu iubitul... imi permit sa-ti dau un sfat: GROW UP...
in final (la fel ca si marius), acelasi: nu te superi, ok?
denizel spune:
quote:
Originally posted by alex_ioanid
sweetangel, am impresia ca postul acesta este pus la mishto aici... esti cam nehotarata draga... daca asa te comporti si cu iubitul... imi permit sa-ti dau un sfat: GROW UP...
!!!!!!!!!
rolo spune:
Sau mai bine don't grow up. Gandeste-te ca nu toate suntem experte inca dinainte de a ne incepe viata sexuala.
Mie personal, mi-ai amintit cu postarea ta, de prima mea noapte de dragoste acum....14 ani Imi amintesc ce speriata si stangace eram dar in final a iesit chiar frumos, pentru ca mi-a spus la final ceva de genul: "sa faci dragoste nu inseamna sa faci actul in sine ci sa ramai in bratele persoanei respective dupa ce totul s-a terminat"
Asa ca ii multumesc primului meu iubit pentru experienta placuta. Nu am ramas impreuna, desi mi-as fi dorit-o (atunci si mult timp dupa) insa acum am un sot minunat care imi ofera aceleasi experiente placute muuuult mai relaxate.
alex_ioanid spune:
revin cu un post "lamuritor" (sper eu)
nu am spus "grow up", ca pe o jignire, sau mai stiu eu ce... Doamne fereste! pur si simplu mi s-a parut ca afirmatiile domnisoarei care a "initiat" subiectul se loveau cap in cap... mi s-a parut suspect atata tot... desigur, nu sunt aici ca sa hotarasc eu asta...
rolo, bineinteles ca toata lumea este fricoasa si neinvatata la inceput... si sigur a fost frumos pentru fiecare! dar eu zic ca trebuie totusi sa fim siguri si responsabili asupra a ceea ce vrem sa facem.
"sweetangel Posted - 24/02/2008 : 20:40:35
problema este ca el isi doreste foarte mult , iar ea desi uneori isi doreste ( in momente mai speciale) e nehotarata , are nevoie de promisiuni cum ca o sa ramana mereu impreuna , etc..."
ce a spus sweetangel... da dovada ca nu este suficient de pregatita, si ca ar face-o doar din obligatie...
si repet... daca am suparat pe cineva cu postarile, imi cer scuze si promit ca nu o sa se mai repete... EU DOAR MI-AM SPUS PAREREA!!!
principe spune:
quote:
Originally posted by sweetangel
problema este ca el isi doreste foarte mult , iar ea desi uneori isi doreste ( in momente mai speciale) e nehotarata , are nevoie de promisiuni cum ca o sa ramana mereu impreuna , etc...
si e o relatie de 8 luni , dar nu e vorba de timp aici cel putin in legatura cu acest astept , ci mai degraba cu cat timp ar putea el sa astepta " pana sa se duca dupa altcineva care ofera mai repede "
in alt subiect deschis de tine ..tot pe tema de dragoste ,o forumista ti-a scris "esti pe teren minat" eu acum iti zic esti cu piciorul pe mina....nu au trecut decat cateva sapatamani de cand El nu mai vroia nimic cu EA.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Guestus spune:
Pe zi ce trece ma conving ca tinerii din ziua de azi nu sint buni la nimic...de ce nu-i lasa nene pe aia batrini sa rezolve problemele astea delicate?
dulcetica spune:
Prima (sper ca nu si ultima)noapte de dragostea intiia noapte de razboi? Cu cit iti faci un scenariu mai elaborat ,riscul sa fie o deceptie este direct proportional.Eu zic sa nu-ti faci mari iluzii:ce-o fi o fi!
Mie mi se pare ca aceasta tema de meditatie reflecta ca nu esti decisa....si daca nu simti efectiv ca vrei, atunci ce atita graba? Lumea acum e mai moderna in ceea ce priveste relatiile sexuale,dar din aceasta perspectiva n-ar trebui sa intrebi daca e posibil sa ramineti impreuna gratie faptului ca v-ati pierdut virginitatea impreuna.De fapt ,dupa cum citesti pe aici, nimic nu ofera garantia ca veti ramine impreuna!Dar asta-i o poveste lunga...
viviana spune:
Ar trebui sa fie spontana, cu un barbat tandru si experimentat.
In rest sunt de acord cu Marius.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
MissParker spune:
Prima noapte de dragoste ar trebui, din punctul EI de vedere, sa aiba loc atunci cand EA este sigura ca nu va regreta nimic, indiferent ce va urma.
Stii cine are nevoie de promisiuni ca vor ramane mereu impreuna? Femeia-crampon. De care fug toti barbatii.
Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Guestus spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Stii cine are nevoie de promisiuni ca vor ramane mereu impreuna? Femeia-crampon. De care fug toti barbatii.
iar ai citit in carti ...
cum nene fug barbatii ...yo zic ca depinde de cum arata aceasta femeie crampon