Aspirante optimiste > 20 ani (269)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudela, gabitza, eu va astept pe toate acolo....trebuie sa veniti cu mine ca nu aveti incotro...doar n-o sa ma lasati singurica acolo.

eu vreau sa pap un iaurtel acum si apoi sa dorm putin ca noaptea trecuta am facut noapte alba....ma durea burtica si ma gandeam ca o sa-mi vina si uite asa nu am mai putut adormi decat dimineata putin ca apoi m-am trezit sa fac testul si apoi chiar ca nu am mai dormit.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

Mergi la inceput

anaxena, scuze dar am uitat sa-ti mjultumesc si tie pentru urari. Sa dea Dumnezeu sa am o sarcina usoara si un bebe sanatos mai ales ca asta conteaza cel mai mult.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Maryb,sa-ti ocroteasca Bunul Dumnezeu puiul din burtica,m-am emotionat foarte-foarte tare cand am citit rezultatul tau. Ma bucur din suflet pentru tine,si sper din toata inima sa-ti fie bucuria deplina si sa-ti tii odorul in brate atunci cand va veni momentul.Iar noi celelalte sa te urmam la odisee.Daca nu o fi sa fie mai vii tu pe la noi ,asa-i?In vizita ,bineinteles.Nu ne-ai spus cum a reactionat viitorul tatic.

http://tt.lilypie.com/S2tj0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW MARYB CE MISTO!!!!!!!!!!
FELICITARI SI MA BUCUR TARE PENTRU TINE..TARE TAREEEEE!!!!!!!
SI UITE-ASA SE DESCHIDE ODISEEA DE NOIEMBRIE DECEMBRIE..IN CARE SPER SI EU SA INTRU!!!!
CE MA BUCURRRRRRRRRRRRRRRRR
CRISA

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maryb..mersi de raspuns...cam astea sunt si simptomele mele..dar mai rau stau la faza cu sanii,ma dor uneori dar nu stiu ce sa zic...cum simti k sunt tensionati?
vroiam sa va intreb temperatura bazala se ia vaginal,rectal ? k nici nu stiu
off ce bine ar fi sa fie bebe si la mine ca si eu sunt scorpion ,si tare as mai vrea sa fie bebe...poate zodiacul e bun si in cazul meu

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi !Zici ca ai mai facut teste si nu ti-au iesit clar pozitive?

Crisa !

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Fetelor, m-a trecut asa...un val de greatza...Sa fie oare prea devreme pentru simptomeala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da,claudela...am facut se vede a doua liniuta dar foarte stearsa...nu este foarte vizibila...nu stiu ce sa mai cred
simt k nu mai am rabdare pana marti cand ma duc la dr...eu sper sa fie bebe..dar nu stiu ceva in mine imi zice ca nu e...sunt asa suparata si trsta,ma crezi cand a zis pusichet parca ca cele din zodia scorpion raman gravide...am crezut ca va fi asa si la mine fiind nascuta in zodia asta dar cred ca doar pt maryb era...imi facusem sperante

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

gata fetelor, m-am trezit....dar imi este cam greata, asa cum mi-a fost si dimineata.

crisa, multumesc mult pentru urari si te astept si pe tine si pe celelalte fete la odiseea de nov-dec.

anidaz, si pentru tine si merci frumos si tie de urari. Si la odisee cu tine.

la odisee cu voi toate, sa va ajute Dumnezeu sa ma urmati.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

Mergi la inceput

Bebi, nu e voie sa te dezamagesti dinainte!Doar noi suntem fete optimiste, nu-i asa?
Ai rabdare pana marti...nu mai e asa mult...Trebuie sa fii increzatoare!Cum are sa simta bebita ca mami a lui e trista?Stresul nu face bine nici intr-o masura... dulce sa ne zambeasca fata...

Mergi la inceput