Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

paula2003
superbe pozele

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Stiu ca citesc multi, deci invitatia se adreseaza celor care vor sa mai vorbim, sa ne mai vedem.....si celor care vor sa o vada pe Cristina si printesa ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Stiu ca citesc multi, deci invitatia se adreseaza celor care vor sa mai vorbim, sa ne mai vedem.....si celor care vor sa o vada pe Cristina si printesa ei.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Ma refer la parcuri, sunt multe parcuri in Bucuresti sau numai unul?

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Hai in Herastrau, sunt veverite, locuri de joaca multe si diverse, si nu este aglomerat ca sunt in concedii....
Poti veni? Este langa Presa Libera, Televiziune....

Mergi la inceput

Cristina, ce frumusica .....si ce cochet o imbraci. Foarte frumoasa. Ma bucucr ca ai avut curaj sa mai faci un bb.

Mergi la inceput

Suna bine. Ne intalnim acolo.

Mergi la inceput

Azi 27.08.2008 Alexandra a pierdut primul dintisor de lapte. Este cam devreme dar cel definitiv este pe drum sa-i ia locul. Am fost la dr. pt. ca m-am speriat la 4 ani si 8 luni... Este bine si se vede deja cel nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Bravo, Alexa!
Mara mea are 6 ani impliniti si nici un semn sa se miste vreun dinte. Vom face si noi o vizita de control la stomatolog. Sa aveti dinti sanatosi!

Mergi la inceput

Avem si poze din ultima vacanta...., parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea... fffffffffff pe scurt...

Despre noi.... sunt multe de zis...

1. daca pt Mihai toate cuvintele sunt cu 'g' sau 'ghi' ... de ziceam ca altele nu mai pot exista (agu =telefon; cagu=sapca/bandana; ghighi=leagan etc... a mai aparut un cuvant nou pe limba lui copii=ghicu

2. am reusit sa ajungem dupa 8 luni la un dr de ochi... care l-a consultat dar cu anestezie... si trebuie sa ne facem ochelari '-3,5' (multumim Paula)

3. D-na psiholog care venea pana acum o data pe saptamana cate 1,30 ore, de acum vrea sa vina de cate 2 ori pe saptamana.

4. Eu m-am hotarat sa renuntz la contabilitatile din timpul liber... deja am dat 5 din 16 ... Sunt extraordinar de obosita... de luni pana vineri saptamana trecuta am dormit 7-8 ore in total si l-am vazut pe Mihai 30 min in total..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput