Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor, cititi aici . Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

Cristas in conceiu la mare la noi am mers cu Bogdan de cand avea 8 luni. La mare se simte excelent si sta tot timpul in apa. Doctorita lui ne-a recomandat 3 saptamani pe vara la mare si cum si mie imi place foarte mult la mare .... respectam sfatul doctoritei!
Afara in Turcia - Antalia am mers prima data cand Bogdan avea 4 ani si jumatate dar te poti descurca foarte bine si cu copii mult mai mici. Daca bugetul permite 5 stele all inclusive ai toate conditiile sa petreci un concediu grozav cu copii. Despre mancare in toate hotelurile exista bufet special - dietetic - pentru copii iar in privita curateniei fara repros.
In Bucuresti la sfarsit de saptamana cand nu mergem la munte sau la tara " batem" parcurile pentru copii.
Poate facem o iesire in mai multi parinti e copii cu SD sa se joace intre ei !
Numai bine,
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va pupam... azi am avut un examen pe care nu stiu daca il iau... avand in vedere ca am avut de lucru enorm, si in plus Mihai a facut pneumonie... Ieri a zacut toata ziua, aseara i-am afcut mancare... sa pot sa ii dau medicamentele si mi se rupea sufletul cd il vedeam cum se chinuie sa doarma si cum geme-plange... Asa ca azi... ce s mai zic... cum m-am dus la examen...

CRISTAS... Mihai a fost la cresa la un an si jumatate cateva luni... dar... am preferat apoi sa avem bona acasa si un timp a stat si taica-su cu el...
Azi va sarbatoriti?... at ... sanatate si numai bucurii!

Vali.. tu la ce gradinita il duci???????? Cum e????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

Vali am retinut de Antalia. Ne tenta si pe noi.
Anul acesta cred ca ramanem axati pe munte. De la anul o bagam la apa.
Felis, bafta cu afacerile.
Paula, cum putem atasa photo in album? Mi-am prins urechile cand sa atasez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi pe 4 iunie plecam la mare.....
Cine vrea sa dea o mana de ajutor de Paste????
Mersi de urari, deja am o luna de la inceperea serviciului si a inceput sa-mi placa. Alexa este in statiune la tratament, cel mic e putin racit.....dar suntem ok. Abia astem sa ne vedem printesa dupa 2 saptamani......dar mai avem putin de asteptata. Avem o mini vacanta de Paste si 1 mai si vom fi plecati prin tara cu catel, purcel....abia astept.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

La multi ani pentru cei de azi....

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

La multi ani de Sf. Gheorghe!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

as vrea sa mai fac inca un filmulet cu copiii nostri. Puteti sa mai imi trimite-ti poze prfereate ale voastre cu cei mici. Va multumesc

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

[purple]Paste fericit, liniste in suflete si multe bucurii!!!!!!!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput