Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 20
paula2003 spune:
dariana2010, fetita mea se numeste Alexandra.
Am lipsit o perioasa si o sa mai lipsesc si de aici in colo. Fizic nu am avut timp sa intru, dar s-au intamplat si foarte multe........Aviz amatorilor!:)
avramalina, poti sa-mi scrii pe privat?
dariana2010, in decursul timpului am scris asa de multe despre tot ce am patit, ca-mi este greu sa reeau filmul evenimentelor. Vreau sa-mi incarc bateriile si sa fiu pregatita psihic pentru hopul urmator si sa nu mai retraiesc ce am patit. Te rog sa ma crezi ca nu-i usor sa le demonstrezi unora ca merita o sansa si copilul tau la o viata decenta. Ca ea s-a nascut cu o stea in frunte la vedere, dar altii o capata in timp, dar nu recunosc acest defect.
Sunt multe............
Poti sa-mi scrii pe privat!
ardeleanu spune:
buna fetele!
ce mai faceti?ce va fac puiutii?nu am mai intrat de foarte mult timp,niciodata nu imi gasesc 10 minute sa intru sa va citesc...mi-e dor sa mai stau sa va scriu prin ce peripetii mai trecem noi,sau sa va intreb ce va mai fac puiutii,dar,prin bunavointa lui dumnezezeu,acum voi avea cateva luni bune in care voi sta pe acasa si voi avea din nou timp sa vad ce mai faceti...Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunuile,asa ca,voi mai face un copilas!mi-e tare frica,sunt stresata si sunt de abia la inceput de drum,dar stiu ca trebuie sa gandesc ca va fi bine.cristinel al meu este bine,asteptam sa incepem gradinita,facem prostioare toata ziua,dar in rest suntem bine.sanatosi,ceea ce va dorim si voua din tot sufletul.voi reveni curand.va pupam cu drag pe voi si pe puii vostrii
katharina.k spune:
spune-ne cat are cristinel acum ? este primul an de gradii?
felicitari pt curajul de a avea bebe2
va pupam
ardeleanu spune:
buna.cristi al meu face 6 anisori in noiembrie si suntem la al 3-lea an de gradinita.multumesc lui dzeu,este bine,sanatos,a inceput sa spuna poezioare,putin mai greut,dar este inteligibil.este la gradi normala,unde s-a adaptat foarte bine,desigur,cu eforturi financiare,este si el la particulara pt.ca la stat nu mi l-au primit.si bine am facut,desi este greu sa platesti atatia bani pe luna,dar vreau sa spun ca beneficiaza de multa atentie din partea personalului si este tratat ca toti ceilalti copii,ba chiar lui i se acorda mai multa atentie si mai mult interes.cred ca asta e cel mai bun lucru.la felca si paula,trebuie sa recunosc ca voi gresi daca voi incerca sa il dau la scoala la 7 ani,asa ca prefer sa il dau la 8.o sa mai intru sa va povestesc,si vreau sa citesc tot despre voi si copilasii vostrii.va doresc numai bine.PAULA!,FELIS!CRISA? CE FACETI?CE VA FAC PUII?CRISTINA,MIHAELA?...haideti,poate intrati si voi...mi-e dor de voi...va pup cu drag pe toti
dariana2010 spune:
Mamica Ardeleanu ,felicitari pt sarcina!
Eu va doresc sa fiti sanatosi,sa ne spui unde faci amniocenteza.
Eu am auzit ca dr.Silviu Predoi din Bucuresti e destul de bun ,acuma nu vreau sa dau sfaturi,voi stiti mai bine ce sa faceti si unde.
Succes in noul an scolar!
va pupam Razvan si mami
FELIS spune:
Va pup pe toate.. stiu ca nu am mai avut timp de nimic ... dar ca sa ramana lucrurile adunate... in acest week-end i-am facut un blog lui Mihai... il vedeti in semnatura... sau aici http://dumitru-mihai-c.blogspot.com/
Incet incet voi mai pune si "istorii" din urma...
Va pup pe toate si bafta cu copii...
anelis4u spune:
Buna ziua tuturor,
mult timp a trecut de cand nu am mai scris nimik ,dar ca si voi mereu ducem lipsa de TIMP.In cateva cuvinte:noi suntem bine,ne-am mutat in Braila,de 2 saptamani mergem la scoala unde chiar ne place...Mircea inca nu vorbeste decat cand vrea si ce vrea dar cu toate astea ii place la scoala si cu zi ce trece se implica mai mult..Am avut mare noroc sa dam peste un colectiv de oameni exceptionali care mi-au primit copilul cu bratele deschise.Sistemul e un pic diferit(scoala waldorf),totul se realizeaza in joaca,se scrie cu creioane cerate,etc dar cred ca acest sistem i se potriveste f.bine baiatului meu..Imi este dor de toti piticii si hai macar sa mai punem poze sa ne vedem daca sa vorbim nu mai este timp...
va imbratisam
Mircea(02.07.2002) si Anne
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anelis4u Buna ziua tuturor, mult timp a trecut de cand nu am mai scris nimik ,dar ca si voi mereu ducem lipsa de TIMP.In cateva cuvinte:noi suntem bine,ne-am mutat in Braila,de 2 saptamani mergem la scoala unde chiar ne place...Mircea inca nu vorbeste decat cand vrea si ce vrea dar cu toate astea ii place la scoala si cu zi ce trece se implica mai mult..Am avut mare noroc sa dam peste un colectiv de oameni exceptionali care mi-au primit copilul cu bratele deschise.Sistemul e un pic diferit(scoala waldorf),totul se realizeaza in joaca,se scrie cu creioane cerate,etc dar cred ca acest sistem i se potriveste f.bine baiatului meu..Imi este dor de toti piticii si hai macar sa mai punem poze sa ne vedem daca sa vorbim nu mai este timp... va imbratisam Mircea(02.07.2002) si Anne POVESTEA NOASTRA www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO Lacrimi pentru Paul |
Anelis... bafta la scoala Ma bucur ca ati dat peste oameni de suflet
ardeleanu spune:
buna fetele!
dariana,multumesc de urari,sper sa ne ajute dzeu sa fie totul bine.eu intre timp am ajuns putin pe la spital cu niste sangerari...multumesc lui dzeu,nu mari,dar de ajuns sa ne sperie,am stat putin internata,d-na dr.mi-a interzis munca si eu nu prea am incotro,ma mai duc...asta e.sper sa ma pazeasca dumnezeu.am 13 saptamani de sarcina,inca nu imi vine sa cred ca vom mai face un bb.ne doream de 2 ani,dar s-a lasat asteptat...bine ca a venit...am promis ca dupa amniocenteza raman acasa.gata.o voi face la filantropia,unde va fi gratuit.m-am interesat,am sunat si mi s-a spus ca daca aduc actele necesare,si daca am primul copil cu sd,nu voi plati nimic.saptamana asta merg acolo sa vorbesc cu d-na dr.genetician si imi va da mai multe detalii.programarea o am pe 25 -26 octombrie si mi-e frica de lesin....nu mai pot...numai acolo ma gandesc,dar asta e..trebuie facuta.
FELIS,ma bucur ca mihaita progreseaza si este la gradi normala.bravo!va felicit!iar pentru parintii in stil"ceausist" eu iti spun ca trebuie ori sa ;le dai ignore,ori sa le impui sa stea in banca lor..am vazut pozele,a crescut mititelul...e frumusel foc.va doresc multa sanatate,toate cele bune si la cat mai multe ore de pian!
ANELIS,ma bucur sa te vad...impropriu spus...dar ma bucur sa aflu ca sunteti bine.mircea e un scump,o sa intru sa citesc mai multe despre aceasta gradi,nu am auzit pana acum,chiar sunt curioasa.ma bucur ca baiatul e bine,sper sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti in fiecare zi parte de surprize placute din partea lui mircea.cand o sa am putin timp,voi pune si eu cateva poze cu mandrutul meu care mi-a mancat creierasii. poate iti faci timp sa mai intrii,sa ne mai spui de voi,,,va pup cu drag.
PAULA,am vazut pozele voastre.super!v-ati plimbat vara asta nu gluma.bravo voua!oare cum le faceti fata amandurora?eu si sotul meu abia ii facem fata lui cristi daca plecam pe undeva,apoi cand va veni si celalalt...ce ne-om face?dar pana se face bb 2 maricel sa plecam cu totii,creste cristi si poate ne mai asculta si el...hai,poate mai intri sa ne zici de puii tai.pup
ma bucur ca am mai vb putin si va doresc toate cele bune.eu o sa mai intru sapt.asta sper,cu vesti bune.noi ne pregatim de comisie.va pup mult
luna73 spune:
Buna, tuturor.
Chiar ca a trecut mult timp de cind nu am mai scris aici. Dar nu inseamna ca nu am vizitat... Sunt mama Marei, mezina mea... care are 8 ani deja, deci nu mai e asa mica...
Felis, Mihai a crescut atit de mult. Cum rezistati cu atitea activitati extra?
Paula, Alexa e o adevarata domnisoara!!!!! Cred ca Paul are grija de ea, ca doar e barbat!
Anne, ma bucur de vestile tale. Tin pumnii pentru Mircea. Sunt asa de apropiati ca virsta copiii nostri... mergem in paralel, in alte colturi de tara.
Si Mara merge la scoala din toamna asta, avem trei saptamini deja!!!!!!!! Isi doreste enorm sa ajunga la scoala, ii place sa scrie, pina acum cu semnele grafice se descurca, doar le stia deja de la gradinita! Sa vedem ce-o fi mai incolo!!! Important e ca se concentreaza in timpul orelor si rezista la programul normal. Inca nu am cunoscut invatatoarea de sprijin si logopeda de la scoala, ca sa-mi dau seama cum se lucreaza cu ea.
Semnele mele de intrebare se ivesc cind ma gindesc la cum va corela ea literele cu sunetele, cind de fapt nu pronunta deloc unele sunete... Vorbitul este un subiect atit de vast si de greu de cucerit la Mara!!!!!
Camelia