Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Caut un partener de dansuri pentru Alexandra. Este la un club si mai nou d-na instructor doreste sa o trimita in concursuri. Daca una din voi doreste sa-si dea baiatul la dansuri as fi foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana2010 spune:

Felicitari Paula esti un exemplu f bun pt toate mamele cu copii speciali!

Mergi la inceput

daca este cineva care a facut amniocenteza la Viena o rog sa-mi dea detalii despre clinica,programare,pret,etc

Mergi la inceput

Intra si pe www.sindrom down.ro si intreaba.

Mergi la inceput

Paula,tu ai facut amniocenteza la a doua sarcina?
Eu am auzit ca este in Bucuresti un medic f bun la amnio,dr.Predoi Silviu,dar nu stiu unde face si daca e chiar asa priceput

Mergi la inceput

Eu nu am facut la baiat decat tot ce am facut la fetita. Am fost la acelasi dr. ca la fetita. Daca la prima sarcina nu am vrut sa-l ascult ca e down, la al 2 -lea mi-a spus ca-i sanatos si mi-a dat voie sa consult si alti dr.
Eu stiu ca langa Spitalul Giulesti este o clinica unde fac analiza sau poti face in orice tara in UE.

Mergi la inceput

Esti suspecta, ai o sarcina cu probleme, de ce intrebi de amniocenteza?

Mie mi-a fost frica sa fac din cauza consecinteleor. Acum dupa aproape 7 ani cu un copil cu sd, m-as gandi de 2 ori daca sa fac sau nu un asa copil. Este foarte greu din toate punctele de vedere.

Eu spun sa faci analiza, stiu ca-i scumpa rau, si apoi ne spui si noua ce rezultat ai.

Mergi la inceput

Din pacate am deja n copil cu trisomie,iar medicul la care am fost eu nu a vazut nimic si a spus ca e perfect sanatos,desi avea si malformatie cardiaca.Triplutest nu spunea nimic despre asta,dar se pare ca fiecare avem un destin pe care nu il putem ocoli.
Eu si sotul vrem inca un bebe ,dar unul sanatos.Stiu ce inseamna un copil cu sd si cati bani investesti fara sa stii in ce.

Mergi la inceput

la ce medic ai fost?
Inseamna ca e f bun daca a vazut ca are sd la eco.

Mergi la inceput

Din ce oras esti?

Eu am fost la dr. XXXXXXX de la XXXXXXX. Nu pot sa-ti descriu cat de multumita am fost de el. Acum depinde si de destinul pe care-l ai. Am mai trimis o fam. la el. Nu am tinut legatura apoi cu fam. respectiva, nu stiu de ce!?. Acum ce sa spun, au facut amnio de 3 ori (stiu ca parca odata a fost testul pozitiv si apoi negativ....ceva de genul asta) aveau si o varsta trecuta de 40 ani ambii soti si la final copilul este down. Ma simt vinovata ca nu mi-au spus si pe parcursul sarcinii nimic, nici de analize.....ca-i mai ajutam cu un sfat. Mi-au spus cand au nascut.
Mie mi-a fost treama sa fac amnio din cauza infectiei, pierderii de sarcina....si am preferat sa merg mai mult pe cele clasica.
A fost foarte greu, psihic de la a fi blamata de unii ca ce-mi mai trebuie un copil si pana la dr. care imi garantau ca tot cu handicap va fi.
Totul tine de tine si sotul tau daca reusiti sa aveti tarie sa duceti cele 9 luni pana la capat.
Sfatul meu este sa faci acel test TORCI (Cantacuzino), fiecare litera inseamna o analiza. Este cam scump testul, dar se merita. Dupa ce-l faci il arati unui dr. ginecolog. Cam dupa 2 luni poti ramane gravida. Dupa 2 luni de sarcina repeti analizele TORCI ca sa fie totul ok. Daca ai curaj si crezi ca poti, fa si amnio.
Sfatul meu este sa mergeti la un preot, sa faceti niste slijbe, sa aveti credinta ca veti avea si un bb sanatos.
Eu am risca mult sa fac copii, apoi cu Paul am tras mult, foarte multe pana sa-l nasc, dar nu-mi pare rau. Este o dulceata de copil, super destept, frumusel foc si doar prin el traim, simtim ca merita sa luptam. Nu mai spun cat de mult il iubeste Alexandra si ce mult o ajuta din toate punctele de vedere.

Cat are copilul vostru? Cum merge? Are o afectiune?

Mergi la inceput