debransare cu probleme

debransare cu probleme | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. As avea foarte mare nevoie de un sfat, poate voi va pricepeti ca eu am ametit de cap intorcand problema pe toate fetele. Deci:

Locuiesc intr-un imobil unde este cate un apartament pe fiecare etaj, in total 3. Pana anul asta toti eram bransati la Colterm, asadar primeam apa calda si incalzire "de la oras". In iarna aceasta vecina de jos s-a debransat d la Colterm si si-a instalat centrala pe gaz. Mie nu mi-a cerut acordul, doar vecinului de sus care e un fel de administrator autonumit. Odata cu debransarea vecinei de jos factura la caldura a crescut energic, pur si simplu nu mai fac fata. Vreau sa renunt si eu la incalzirea centrala dar ... Coltermul nu-mi aproba debransarea decat in perioada 1 mai - 30 septembrie. In plus am nevoie de acordul tuturor locatarilor. Logi ca vecinul de sus nu mi-l da, pentru ca ar ramane singurul bun de plata. Ei, m-am interesat cum a reusit vecina de jos sa se debraseze fara acordul meu si am aflat ca nici ea, nici eu nu avem contracte incheiate cu Coltermul (furnizorul de caldura si apa calda) iar la noi in casa NU exista asociatie de locatari. Vecinul de sus s-a autonumit un fel de administrator, dar nu are nici un act semnat de locatari care sa ii acorde aceasta calitate. Contractul cu COLTERMUL e facut pe numele lui ca administrator al asociatiei care ... nu exista. Vecina de jos mi-a spus ca a solicitat debransare temporara si s-a taiat pur si simplu de la incalzire in ideea ca cei de la Colterm nu au ce sa ii faca, neexistand nici un fel de contract intre ea si ei. E posibil asa ceva, pot face acelasi lucru, daca pur si simplu ma debransez si refuz sa platesc ce se poate intampla?

Va rog mult de tot daca stiti ce se poate face in situatia asta sa-mi spuneti si mie pentru ca nu avem bani sa platim factura la incalzire asa ca trebuie sa gasim urgent o solutie.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi