Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 9
carolada spune:
petrecere frumoasa,un 8 martie cat mai placut si asteptam pozici/impresii de la intalnire!
flori pt.toate fetele din austria
www.camping-kasern-salzburg.com
marimar spune:
Fetelor,
Intilnirea noastra a fost super misto, ma bucur ca am cunoscut niste fete foarte de gasca

Am mincat, am baut, am ris si ne-am distrat pe cinste !!
Mai vrem !!

Poate facem o intilneala si altadata cu tot familionul de copii si soti, undeva afara daca vine vara sa poata si copiii sa se cunoasca si sa zburde in voie !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Ahhhhh, am uitat sa va rog sa-mi trimiteti si mie poze !!!!!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Babee spune:
Marimar si ai uitat sa precizezi ca am vorbit mult
.
Eu m-am bucurat tare mult ca anul acesta am fost mai multe, m-a surprins placut venirea Ginei
, m-a incantat floarea primita de la Violeta si m-a distrat Luca care a dormit de la 22:30 pana la 5:30 dimineata(ce l-au putut obosi femeileeeeeee
).
Violeta daca ati pierdut o suzi roz,s-a gasit una si am luat-o eu.Daca este a voastra, sa reusim sa ne intalnim si sa va dam minunica.
Scot astazi pozele si le trimit pe e-mail la toate, ok?
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
si mi-e mi-a placut tare mult,ma bucur ca v-am cunoscut!
Alessandra mea a fost obosita,as fi vrut sa mai raman,dar poate data viitoare.
Gabriela,daca suzeta este ca a Rebeccai,a nostra e ,am pierdut una!
Poate ne vedem cand vin din tara.
Marimar nu-i rea ideea,poate un gratar ceva!
Va pup si o seara frumoasa!
P.S.Flavia,imi cer scuze la Liana,dar nu am stiut exact cate suntem,chiar tu facut o listuta cu vreo 4-5 fete,am crezut ca astea suntem!Sper sa nu se fi simtit stanjenita!

Oricum ea e deosbita si merita toate florile din lume.Si nu e de mirare ca Bianca nu se mai deslipeste de ea,ai vazut-o si pe Maira,cred ca Liana are lipici la pitici!![]()
Violeta
,Alessandra
,Maira
,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
miha13gina spune:
Buna fetelor,
Mi-a parut bine ca v-am cunoscut,desi am fost pe fuga.Data viitoare o sa vin cu Thomas si asa o sa stau linistita.
A fost cuminte dragul de el,doar ca ii era fomica,nu ia ajuns lapticul pe care i l-am lasat!
Noapte buna!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine. Sper sa se organizeze o noua intalnire cat mai curand, sa putem veni si noi. Gratar suna bine, vremea sa tina cu noi.
va doresc un inceput de sapt. frumos
Adriana,
31, mamica Larei (22.06.2005)
Flaflo spune:
Buna fetelor, m-am bucurat nespus ca am reusit sa ne stringem mai multe, mi-a placut sa cunosc niste fete dragute si sper sa ne putem intilni mai des. Gasesc ideea Adinei foarte buna, sa se mai incalzeasca putin si putem iesi la un picnic sau gril in formatii complete. Pentru noi (Alina, Liana si cu mine) seara de simbata a continuat, ne-am dus in bez. 1 la un coktail bar, am "bagat" cite o Pina Colada cu alcool (ca mai mult nu am tinut)
si am plecat bine dispuse spre casa. Ne-am mai lungit si acolo si am reusit sa ne culcam pe la 3,30. Eram singurele, Florin a ramas cu Bianca peste noapte la ai mei, asa ca ne-am facut de cap. Dimineata a trebuit sa ne trezim la 8, ca Florin le-a convocat pe Alina si pe Liana la un tenis, asa ca ne-am dus.... Dupa aceea ne-a asteptat mama cu prinzul, Liana s-a culcat cu Bianca, noi am mai stat cu Alina la povesti, am condus-o apoi pina la autostrada, iar pe la ora 20 abia mai imi tineam ochii deschisi. Se pare ca nu mai tin la nopti nedormite
.
Violeta, multumim de floricica, nu iti fa griji, Liana nu s-a simtit deloc stinjenita, oricum s-a hortarit pe ultima suta de metri ca vine, de aceea nu am trecut-o pe lista. Ma bucur ca a reusit sa vina, ea are de recuperat ani de zile cind nu a iesit niciunde. S-a simtit foarte bine si i-a placut mult de toate.
Gina, ne-ai facut o surpriza placuta ca ai venit
, am vazut insa ca ai stat tare nelinistita din cauza lui Thomas, nu stiu cit ti-a priit.
Babee, asteptam pozele! Vezi, cind vrei sa-l obosim pe Luca punem de o intilnire!![]()
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
adinag spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca ati avut o seara asa placuta. Eu dupa cum am zis nu am putut veni
, ca nu avea cu cine sa ramana Jasmina, plus eram cam in haos cu Floris, a avut si o diaree cateva zile, pana am descoperit cauza (schimbasem ceaiul ptr lactatie si asta nou nu i-a priit).
Sper sa va vad si eu alta data, cand vine Carolada, pe 29 nu pot pentru ca nu voi fi la Viena. Dar faza cu grilul suns fain de tot, mai este cineva in afara de mine cu sot ne-roman? Sa nu se simta asa stingher... Dar macar il stie pe Vio!
Chiar, Bebee, cum va merge? Cum e cu gelozia? Asa bine doarme Luca?
Va pup si merg ca i-am promis Jasminei ca mergem la o inghetata azi (si ea inca are nasucul infundat si mai tuseste din cand in cand, dar promisiunea-i promisiune, nu?)
silar spune:
bravo fetele, ma bucur tare mult pt voi. Cand va vad asha de gasca imi vine sa ma mut si maine la Viena. Dar cine stie poate ca da domnul si o sa va cunoastem si noi. Deocamdata avem bilete pt 26 aprilie de venit la taty
si aveti grija de voi