Condica Salajencelor (40)
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
saluttare
fetelor, ma ingrozeste cazul mamei careia statul italian i-a sechesdttrat copiii, unde e ambasada si consulatul nostru, ce fac acesti oameni, chiar pe nimeni nu intereseaza, vor doar banii capsunarilor si a stranierilor sa o duca ei bine

chiar mie greata de ei, se duc sa aduca oamenii acasa din Italia, da cine dracu vine la 300 de euro, toto promit ce fac ei pt romanii plecati.SA LE FIE RUSINE TUTUROR POLITICIENILOR

Scuzati, dar deja chiar nu mai pot cand aud ca nimeni nu se implica, iar statul italian deja face capatul cu acesti oameni, apoi sa ii fure frate romanii ca merita nenorocitit de ei
, ca is niste invidiosi pe noi toti strainii, ca o ducem mai bine ca ei si ca ne adunam cate ceva, ca ei doar distractii au in cap.
citit mai multe aici[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116789]
Multa sanatate Silviei

Oti sa stii ca nici eu nu al luat vitamine cu Alex si a avut saracutu 4350, si nici acid folic nu am luat decat o luna, ca am aflat tarziu ca am burtica, si apoi uitam sa iau
asa ca faci cum crezi ca e mai bine.
va doresc somn usor si o duminica frumoasa tuturor

multumesc tuturor pentru incurajari
mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
Sanatate multa Silviei ! Probabil a facut o enteroviroza care a trecut rpd . Si aici bantuie ceva virus care cica e venit din Spania si te pune la pat 2 zile .
La noi Paula are muki si inca mai tuseste .
Azi vreau sa pregatesc carne de vita la cuptor si tocmai sunt in cautare pe culinar de ceva reteta buna .
Ieri am pregatit chiftelutze cu spanac si o cirbitza de varza .
Oti , ce ai cumparat din SM ???
Olim , nu merita sa te enervezi ca oricum noi suntem prea mici sa putem rezolva ceva . Ai grija de tine si de BB ( asta spun ca sa nu scada lapticul de la stres ) .
Duminica placuta tuturor !
Mai trec eu pe la voi !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Va dorim o saptamana frumoasa tuturor!Olim, am citit articolul, imi este f. greu sa cred ca asta se poate intampla intr-o tara europeana in secolul asta!Adriana, nu am avut vreme de shopingareala, din pacate.
Heeeeeiiiiiiiiii ce e cu linistea asta?
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Adriana, nu am avut vreme de shopingareala, din pacate.
Si eu care credeam ca ati mers la shopingareala ....
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:

MATEI !!!! Sa cresti mare-mare, plin de viata, sanatos si norocos!!!
Bianca imi cer scuze, io nu-s chiar blonda
dar asa e daca trebuie sa aflu din alta parte!
Oricum n-a trecut inca ziua, asa ca e valabil
. Mai sa-ti creasca maaaare mare feciorul, e tare faina varsta asta de 3 ani, hai si spune cum s-a distrat pustiulica si cum a suflat in lumanari.
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
La multi ani! Mateisa cresti mare frumos si sanatos. Bia ati facut chef? Hai pove cum a fost, ce ai pregatit la meniu
si alea, alea...
si va astept pe tate la cafea....
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Bia ati facut chef? Hai pove cum a fost, ce ai pregatit la meniusi alea, alea...
multumesc de felicitari fetelor.

hai ca dau

.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:

MATEI !
sacresti mare si sa fii sanatos , sa ai aprte doar de bucurii in viata alaturi de cei care te iubesc !
Bianca , sa va bucurati de feciori si sa va aduca numai bucurii !
" Carpe diem ! "