Condica Salajencelor (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, Giulia, multumesc frumos.Ce mai e nou? Ce faceti sambata? Vin in Zalau pt niste analize, nu aveti chef de o intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BIANCA
LA MULTI ANI!!!

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Tot io (moamaaa, ce de puncte o sa am )

BIA-normal ca o cunosc pe ANDRA..Cine nu o cunoaste pe DarkBendis ?
OTI-super idee..acum o sa ne intilnim de fiecare data cind vii tu la ecograf pt bb
ADRIANA-cum a fost serbarea?
ANDRA- ceprogram aveti la Paris? Disney Land e pe lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

Tot io (moamaaa, ce de puncte o sa am )

IO!

Bia, cum a fost azi la camin? Ce cadouri ai primit? Te asteptam sa ne povestesti dupa ce termini de sarbatorit!

adriana a fost OK la serbare?

otilia cum esti? Nici eu nu suportam cafeaua si multe mancaruri in primele 3 luni...tin pumnii sa treaca repede!

ioana cum sunteti? Ce mai face Luka, e ok la cresa?

Andra, bravo pentru viitoarea calatorie la Paris! Imi doresc si eu sa ajung acolo...intr-o buna zi!

giulia, ati fost in Franta? Sau urmreaza?

O seara faina sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Buna fetelor!Ce mai e nou? Eu am inceput cu greturile si arsurle la stomac, asa ca nu prea am cu ce ma lauda. Ioana, nu am sa vin decat de 2-3 ori la Zalau la eco, am hotarat ca daca merge totul bine am sa nasc aici la Simleu si evident ca am sa fac toate controalele aici. Asa e mai comod pentru mine, si apoi m-am saturat de spitalul din Zalau. Sincer. Medicii de nota 20, da restul, no coment.Vin sambata la Biolab si la Salvosan pt niste analize respeciv controale, si cam atat deocamdata.Deci,se inscrie careva?Va si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Peseu: am scris mai sus cu picioarele, nu ma bagati in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

La Multi Ani, Bianca, multa fericire, sanatate si numai bucurii impreuna cu ai tai!

Otilia, felicitari pentru bebe, sa fie sarcina cat mai usoara sa te bucuri mult de perioada asta.

La Disneyland nu cred ca ajungem de data asta. Poate tura viitoare. Acum in plan avem muzee (Louvre, Rodin), Versailles, Notre Dame, Sacre Coeur, o zi iesire pe Loire, bineinteles Cartierul Latin, Arcul de Triumf, Montmartre, Pere Lachaise, cu vaporasul pe Sena, un parc-doua daca s-o putea, Catacombele ... deja m-am apucat sa recitesc Victor Hugo sa reintru ... in atmosfera.

Fetelor, o saptamana faina sa aveti

Va pup

Andra

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata.
fetelormultumesc de urari .sunteti dragute.ptr voi[vafea].

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Bia, cum a fost azi la camin? Ce cadouri ai primit? Te asteptam sa ne povestesti dupa ce termini de sarbatorit!

ne place la gradi .dar ieri cand am mers sa-l iau avea lacrimi in ochi si striga bia,biaaaaaaaa.cand a dat cu ochii de mine i s-a luminat fata.sa vedem azi cum e.
de cadouri ce sa zic? io-s o dificila si bietu colegu sa nu dea gres imi inmana cardul lui[erau bani pe el].am spart o groaza de bani pe carti .asa bine m-am simtit .am stat 2 ore in librarie.moama ce destrabalare am tras.a aparut ultima carte a lui corinne hofmann pe care am devorat-o aznoapte[revedere in barsaloi],am luat si cartea care a luat premiul booker in 2000,"asasinul orb",apoi cele 2 carti a lui jannette angell[madam si calb girl]si marc levy"prietenii mei,iubirile mele".astept acum lansarea cartii ce a luat premiul goncourt in 2007"alabama song".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

mno,m-ai bagat in ceata.asteptam sa ma lumineze andra si ea nik.cat mister domle.
da bag sama ca voi ati fost colege de liceu .

Mergi la inceput