Buna ziua,Va cer ajutorul intro problema de ordin legislativ.Legal vorbind,SE POATE TRANSFORMA O CAMERA DE SERVICIU IN SPATIU DE LOCUIT???.Un amic,poseda un apartament intrun bloc,care este prevazut si cu o camera de serviciu la mansarda.Discutand niste chestiuni locative,"am pus-o " de un proiect la modul ca ,el mi-ar oferi camera cu pricina (am zis noi,printrun contract de dezmembramant si apoi unul de vanzare cumparare),iar eu sa discut cu alti vecini care de asemenea poseda,aceste camere de serviciu la mansarda si prin aceeasi modalitate sa mai cumpar inca o camera.
Problema apare in momentul in care nu stiu ce valoare legala ar putea "imbraca" acest proiect,si daca este posibil totusi, ce pasi ar trebui sa urmaresc???Trebuieste avizul asociatiei de locatari cum ca ar apare un nou spatiu de locuit,cu toate ca as putea deveni in ultima instanta proprietara a catorva camere? Va multumesc
da ceraseluta , se poate transforma camera de serviciu intr-un spatiu locuibil, eu chiar locuiesc in asa ceva si este foarte bine , locuiesc undeva pe mosilor intr-o cladire mai veche la mansarda, unde sunt numai camere de serviciu, aproximativ 27 din care vreo 20 sunt locuite. problema este ca avem utilitatile la comun .....dar una peste alta este bine , daca vrei sa mai vb despre acest subiect eu iti las id-ul meu sa ne mai consultam si vis-a-vis de preturi sa nu te pacalesti
si eu sunt interesat de achizitionarea unei astfel de camere, nu ezita sa ma contactezi
danut_hechter@yahoo.com