Aspirante optimiste > 20 ani (268)
Raspunsuri - Pagina 9
maryb spune:
deci eu azi mor de somn....parca as fi sedata...si totusi mai simt din cand in cand parca cate un junghi nu foarte dureros prin burtica in parte de jos dreapta....hai ca v-am inebunit deja....imi cer scuze...
maryb
maryb spune:
ahhhh.....am uitat sa va spun ce am visat aseara...am visat un bebe mic mic imbracat in alb parca pe care il tineam in brate si care era al meu. Ma luasem cu treaba si uitasem sa-i dau biberonul cu lapte, dupa care am plecat de acasa si uitasem biberonul acasa. Stiu ca la un moment dat am tipat la sotul meu ca eu nu am hranit copilul si era deja dupa amiaza...ce o mai insemna si asta nu stiu....dar parca stiu ca bebe mic nu e bine sa visezi....
maryb
gaby76 spune:
Mary, si eu stiu ca nu-i bine sa visezi copii mici dar nu prea ma iau dupa visele astea...de cate ori am visat eu paduchi ar fi trebuit sa fiu director general la microsoft sau sa castig la loto ca ogica dar nu s-a intamplat...si am visat si eu copil mic dar il nascuse mama si eu am ajutat-o dar nu s-a intamplat nimic rau asa ca nu-ti mai face griji!!!
N-am reusit sa vad pozele ca la servici nu le pot vedea...

Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
gaby76 spune:
Fetele ce analize trebuie sa fac in z2? Ca maine vreau sa merg sa le fac si nu stiu ce sa cer...medicul meu mi-a spus ca intai imi face histero si apoi analize de sange si nu prea mi se pare corect...asa ca vreau sa le fac de capul meu...

Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
oanaiacovita spune:
Gaby, stiu ca in z3 se face FSH si estradiol...eu pe astea le-am facut...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
marynik spune:
eu in z 3 am facut asa:
estradiol , lh , fsh , tsh , prolactina ,ft3 , ft4 ,testosteron ,
in z21 - progesteron
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
monica_dicut spune:
mary, simptomele parca aduc cu data trecuta cand ai ramas. Poate totusi s-a cuibarit bebe acolo.
Iar cu visatul nu iti face griji. SI eu am tot visat ca am nascut de vreo 5 ori. DAr asta se intampla din cauza subconstientului nostru pentru ca tot timpul ne gandim la bebe si ca ne dorim.
Si eu m-am visat mireasa inainte de nunat si n-am mai murit ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
maryb spune:
da monica, aduc simptomele cu cele de atunci cand am ramas...doar ca atunci nu am simtit bolboroseala asta mica din burtica mea si nici durere de burtica si sanii erau mai tensionati si durerosi decat acum....nu pot decat sa astept sa vad daca vine maine sau nu...cu Dumnezeu inainte !!!
maryb
claudela spune:
Cam multa simptomeala aici...e clar...miroase a gravideala...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!