Aspirante optimiste > 20 ani (268)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
neata si de la mine!
va astept cu vesti bune!
marib, iti tin pumnii sa nu vina nebunii!! mi-am amintit ca si eu aveam bolboroseli in burtica si ma asteptam din zi in zi sa-mi vina si n-au mai venit!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+
monica_dicut spune:
Hellliouuuuu 

Sunt fericita ca azi e vineri.
Mary, Ank, tin pumnii sa nu mai vina uratzii 9 luni de-acum incolo 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
madutza_bra spune:
'Neata fetele,
Sunt si eu la o
cu voi.
Eu astept sa-mi treaza invazia si sa ma apuc din nou de temp, grafice si alte alea
.. M-am programat si la doctor Miercuri la 13:30.
Trebuie sa meregem mai deperte pt visul nostru.
Pup
toate fetele dar mai ales pe care tb sa se testeze. Tin pumnii sa fie cu ochisori intarzierea. (cu atatia pupici poate se ia si la mine)
http://tt.lilypie.com/85LXp2.png
kitzy spune:
Neata!
Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
monica_dicut spune:
Draga de ea
ii place la mami in burtik si nu vrea sa iasa de acolo ![]()
Mai ai timp cred sa se intoarca. Eu stiam ca abia in ultima luna se intoarce (informatie de pe la prietene, nu stiu cat de buna)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
alinushca spune:
maryb, tot la Septembrie-Octombrie sa veniti!!! Mai sunt locuri si eu ma simt putintel cam singura pe acolo! PLIZZZ!! ![]()
Am cautat rabdatoare cateva pagini in spate. Ce-i cu Alexa? Pe unde e ?
kitzy spune:
Moni mie mi-a zis doctora ca de obicei se intorc mai tarziu copiii a caror mame sunt la a doua sau a treia sarcina, la prima de obicei nu se intorc asa tarziu, dar am auzit si cazuri cand la primul copil s-a intors prin luna a 8-a, a 9-a, asa ca inca nu-mi fac probleme.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
maryb spune:
neata gagici !!!
la mine inca nu au aparut, desi tot timpul am senzatia ca vin...sa vedem daca mai scap si azi de ei....si maine fac un test daca scap si azi.
va pup dulce si va doresc o zi minunata.
maryb
monica_dicut spune:
mary, io sper ca e doar o senzatie si ca maine o sa ne dai vestea cea mare [pup
POZNICI CU NOI
10+
EL NINO
maryb spune:
kitzy, ma bucur ca Dienuta este bine si sper sa se intoarca repede cu caputul in jos. 
moni, si eu sper la fel, sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu si sa am un pui mic mic in burtica. 
maryb