Aspirante optimiste > 20 ani (268)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

crisa, ti-am trimis pozeeeee.....

fetelor, multumesc mult pentru incurajari....si eu sper sa fie bine si sa am bebe in burtica.

deci eu nu am visat ca am nascut...am visat bebele imbracat in alb si ca-l tineam in brate....dar nu ma mai gandesc....alte fete spuneau ca atunci cand au visat ca aveau in brate bebe au si ramas gravi atunci....deci sunt variante si variante...uite alt exemplu...eu am visat de vreo 2 ori ca am pierdut sarcina si pana la urma am pierdut-o, iar anaxena a visat si ea la fel de cateva ori si uite ca acum are 23 de saptamani....deci....

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

feteloar la mine cred ca vin uratii ca ma doare burtik rau.daca vine acum seara ce data tre sa iau in consideratie azi sau maine?
si inca ceva ....ca eu is optimista,eu am mai auzit ca dc ramai in ziua care tre sa vina uratii sau putin inainte...curge putin...si atunci te doare burtik si ai senzatii ca la un cm normal???
sper sa intelegeti ce am scris da-s suparata rau

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Mergi la inceput

nu-ti mai face ganduri negre...sa de-a DD sa fie bebe la burtik [pup
]

quote:
Originally posted by maryb

crisa, ti-am trimis pozeeeee.....

fetelor, multumesc mult pentru incurajari....si eu sper sa fie bine si sa am bebe in burtica.

deci eu nu am visat ca am nascut...am visat bebele imbracat in alb si ca-l tineam in brate....dar nu ma mai gandesc....alte fete spuneau ca atunci cand au visat ca aveau in brate bebe au si ramas gravi atunci....deci sunt variante si variante...uite alt exemplu...eu am visat de vreo 2 ori ca am pierdut sarcina si pana la urma am pierdut-o, iar anaxena a visat si ea la fel de cateva ori si uite ca acum are 23 de saptamani....deci....

maryb

ank24

Mergi la inceput

ank24, asa am auzit si eu ca se mai intampla sa te doara burtica si sa ai cateva pete ori bejulii ori maronii in ziua in care ar trebui sa-ti vina....dar nu este o regula, eu la sarcina pierduta nu am avut nimic de genul asta.

si eu iti doresc sa fie bebe la tine in burtica si sa fie durerea aceea pe care multe fete o au in ziua in care ar trebui sa le vina. Eu de aseara tot asa simt ca tot imi vine si m-a cam durut burtica azi...de fapt au fost ca niste crampe si totusi inca nu mi-a venit.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Oana sunt nascuta pe 8 noiembrie '78....
claudela bine ca ai scapat cu viata....eu tocmai mi-am scos o masea de minte si simt ca ma urc pe pereti...m-am dezmortit si ma doareeeeeee.Incerc sa-mi rezolv toate problemele cu dantura ...bine nu am eu mari probleme ,dar vreau sa-mi schimb si lucrarea ca o am de cand "eram fata mare"

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

buna seara
maryb sigur e bebica la tine in burtica.
si eu am visat noaptea trecuta ca am nascut un baietel frumos, si am nascut natural si ii ziceam sa vina la mami sa-i pupe minutele si piciorusele, era asa de frumos. si chiar imediat dupa ce nascusem imi venise si laptele. va dati ce vis lung am avut. si dimineata mi-au venit uratii.

yubi si eu am luat duphaston si nu m-am ingrasat deloc.

in curind

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

ank24, asa am auzit si eu ca se mai intampla sa te doara burtica si sa ai cateva pete ori bejulii ori maronii in ziua in care ar trebui sa-ti vina....dar nu este o regula, eu la sarcina pierduta nu am avut nimic de genul asta.

si eu iti doresc sa fie bebe la tine in burtica si sa fie durerea aceea pe care multe fete o au in ziua in care ar trebui sa le vina. Eu de aseara tot asa simt ca tot imi vine si m-a cam durut burtica azi...de fapt au fost ca niste crampe si totusi inca nu mi-a venit.

maryb

da..trebuie sa mai am rabdare cateva ore sa vad ce se intampla...

ank24

Mergi la inceput

pusychet, merci de incurajari...sper si eu din tot sufletul sa fie bebe la mine la burtica...dar visul tau nu pare prea incurajator....bine ca nu am visat ca am nascut....

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

ank24 dar poate nu mai vin.iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
uite deschizi impreuna cu maryb odiseea de octombrie-noiembrie, vrei?

ti-ai facut vreun test?

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by yubi

Am o intrebare pt. fetele care iau Duphaston, v-ati ingrasat de la el?

eu nu , nici macar un gram

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput