Aspirante optimiste > 20 ani (268)
Raspunsuri - Pagina 11
kitzy spune:
Eu acuma am papat o ciocolata si-a inceput cutremurul din burtica, pur si simplu stau si ma uit la burta cum imi face valuri. Zburda de n-are treaba, i s-a limitat spatiul si da pe dinafara deja ca nu mai incape acolo![]()
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
gaby76 spune:
Fetele, mercic de raspuns pt analize
...pe mine m-a invadat treaba la servici 
Kitzy pupam fetele scumpe!!! Te rog trimite-mi si mie poze, adresa este gabi_stela_alex@yahoo.com
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
oanasm spune:
maryb Doamne ajuta sa fie bb! legat de vis...si eu am vista vrute si nevrute....deci da-le in colo de vise! tin pumnii si ma bucur ca esti din nou in zona! 
claudela spor la fufu!!!!!!!
va
pe toate, fara exceptie
!!!
Oana
13s 
o noua viata
arinaa spune:
claudela....prietena mea de suferinta ,acum ma pregatesc sa ma duc si eu la dentist,si diseara ma pregatesc sa "inghit"un bebe ...acum ca si poanta cand am intrebat-o pe nepotiica mea daca stie cum apar bebeii mi-a raspuns ca pe ea a inghitit-o mamica si dupa ce a crescut mare in burtica a scoso "dolctorul"prin buric....deci daca ei au o imaginatie bogata noi de ce sa nu ne lasam dusi de val?
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
pusichet spune:
monica te pup cu drag, asa este o sa rasara soarele si pe straduta mea.
de multe ori ma gindeam ca DD stie cum sa le aseze si sa fie bine pina la urma.
winter, gaby imi pare tare rau de z1
maryb, iti tin pumnii sa fie bebe.
claudela spor la prestat.
kitzy sa stii ca ai avut dreptate cu testul, cind e sa negativ, e clar negativ, chiar si ozon, in care eu nu aveam incredere.
in curind
claudela spune:
Va multumesc fetele mele pentru incurajari si galerie!

Acum ma duc la dentist destinsa...am sa dovedesc eu ca sunt fata curajoasa...![]()

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kitzy spune:
Gabitza ti-am trimis 2 poze, da vezi ca-s mari cat o zi de post!
Pusichet lasa ca si la tine o sa iasa soarele 
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
pusichet spune:
of kitzy sper, ca anul asta numai cu probleme a inceput, poate pina la sfirsit de an sa se mai linisteasca lucrurile.
mai ai asa putin si iti tii bombonica in brate. a trecut repede timpul.
claudela sa nu-ti fie frica la denstist, o sa fie bine ai sa vezi.
in curind
kitzy spune:
Pusichet o sa vezi ca va fi bine, doar n-o sa-ti mearga tot anul asa de rau. Asculta-ma pe mine ca anul asta sigur ramai, si atunci o sa-ti amintesti de vorbele mele.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!