Sange pe tocul de la usa.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu te-as sfatui sa chemi un preot sa iti sfinteasca casa.si multa rugaciune ca asta de apara de cei care vor sa iti faca rau.
multa lume zice ca daca nu crede in oscoane este ferit de ele.nu e adevarat.oameni rai exista peste tot, iar noi ne putem feri de ei porin rugaciune si credinta in dzeu.si niciodata sa nu cerem ca cei care ne vor raul sa o pateasca, deci sa intoarcem raul facut, ci sa ne rugam pt sufletele lor.arma mai puternica decat asta nu exista.
iar despre sangele pe tocul de la usa, o prietena de a mea a patit-o, s-a dus la preot si i-a povestit.preotul i-a dat un post si niste rugaciuni si toate au trecut.
mare grija pe cine lasati in casa.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Niste oameni care ti-au pus increderea la indoiala nu pot fi numiti prieteni...asa ca gasiti alti oameni care va merita prietenia si lasati pe altii sa si-i faca prieteni daca doresc!

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Multumesc mult de tot pt raspunsuri, o sa incerc sa gandesc cat de pozitiv pot si sa nu ma las prada acestei intimplari.Dumnezeu e cu noi si sper sa ne ajute si incontinoare .
E drept o sa fiu mai atenta pe cine priemesc in casa de aici incolo , mai rau este ca imi pierd increderea in oameni din ce in ce mai mult.
sa auzim de bine

Mergi la inceput