sunt a nimanui

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Draga A,
Inca mai sper ca ma vei contacta. Pe fix [...] sau mobil[...] , sunt mereu disponibila, nu mai lucrez, stau acasa cu bebita al meu (care va avea 2 ani in aprilie). Daca o data ma suni si nu raspund gandeste-te ca poate il adorm pe Andrei sau sunt cu el la baita sau ii schimb scutecul sau sunt plecata sa cumpar o paine si am uitat sa-mi iau tel mobil cu mine (caci mi se intampla des). Asadar insista!!! Tu inca nu accepti PM, din pacate. Nu-ti mai spun ca numai la tine ma gandesc si la decizia pe care o vei lua!!! Va imbratisez (pe tine si pe puiul tau)!
Cu sinceritate,
Cristina

Acum poti trimite PM. Va recomand sa evitati transmiterea de informatii cu caracter personal prin internet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Hai "A" asteptam sa ne mai scrii, asteptam orice semn din
partea ta. Sunt cu gandul la tine, cu sufletul la tine ca de
altfel ,toate fetele .
Suntem aici , te asteptam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Fetelor, de cite lucruri frumoase sinteti capabile: solidaritate, intelegere, sprijin moral si financiar! Sinteti minunate!
Draga A, cind nu credeai ca mai ai sperante ai vazut cite sintem alaturi de tine? Primeste si din partea mea o imbratisare virtuala si .
Iti urez mult succes si sa ai puterea sa treci peste toate aceste piedici alaturi de micutul tau.

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

A, iti inteleg sentimentele fata de sot in privinta copilului si te apreciez ca poti sa gandesti astfel. Mie una mi se pare o dovada de altruism ca nu vrei sa-i iei sotului dreptul de a fi tata.

DAR, te sfatuiesc totusi sa incerci sa-ti schimbi putin gadirea si sa te obisnuiesti ca TU esti mai importanta pentru copil decat sotul tau.
Pune-te pe tine inainte! El( sotul) s-ar gandi oare la tine ca mama si la durerea pe care ti-ar provoca-o daca ti-ar lua bebelusul? Ma indoiesc! Asa ca nu-ti pierde din ochi interesul- acela de a avea o viata linistita alaturi de puiul tau, fara frica de a-l vedea intors impotriva ta.

Si sa nu cumva sa-ti inchipui ca o sa se schimbe si o sa se transforme iar intr-un barbat atent si grijuliu. Un barbat care te jigneste O DATA, care ridica mana asupra ta O SINGURA DATA, nu te va respecta NICIODATA. Asta e concluzia pe care am tras-o eu citind in ultimele zile subiectul Abuzul domestic. Daca ai timp poti sa-l citesti si ai sa vezi alte fete prin ce au trecut si cum au rezolvat situatia.

Multa bafta si curaj! Si gandeste-te la binele tau, nu la binele sotului tau abuziv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilipopa spune:

OF NU AM CUVINTE CE I SE POATE INTAMPLA LUI " A " ( cum o numiti voi ) .
Sunt noua printre voi dar citesc mesajele voastre de mai bine de 2 ani .
Povestea ta " A " m-a dat peste cap azi . De dimineata citesc intr-una mesajele tale si asteptam sa mai spui ceva .
Esti foarte departe de mine dar ma ofer sa te ajut si eu ( financiar ) .
DECI FETELOR ! cand se hotaraste sa colectam ceva pentru A , vreau sa fiu printre cele care intinde o mana de ajutor. ( ma refer la partea financiara ) .
Ma doare ceea ce vad ca i se intampla la fata asta si micutului ei inger nevinovat . Vreau sa o ajut .
Nu pot uita nici eu prin ce am trecut in urma cu un an . N-am fost prea departe de ceea ce i se intampla lui A , diferenta a fost ca eu am fost ( oarecum ) realizata financiar .
Reprosuri , ca te-am ajutat , ca ti-am facut , ca ......
M-am saturat si am plecat .
Astept si eu vesti de la "A" si neaparat sa incercam sa o ajutam .
Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilipopa spune:

Mai vroiam sa multumesc in numele omenirii generozitatea unora dintre voi .
Sunteti niste oameni cu suflet mare .
Dumnezeu sa va dea multa putere si sanatate .

Va imbratisez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Dupa parerea mea, daca sotul tau are acces la internet, ar fi bine sa stergi ce ai scris. Fetele deja stiu despre ce e vorba, iti raspund in cunostinta de cauza. Daca animalul cu care stai citeste(si dupa cum povestesti ca se comporta jignesc animalele spunindu-i asa), poate folosi ce scrii aici si ti-o poate lua inainte cu unele actiuni. Mai bine fii precauta si fa tot poibilul sa reusesti sa scapi de el. Ce ai tu nu se cheama familie, e un iad in care nimeni nu trebuie sa accepte sa traiasca! Si nu ezita sa accepti ajutorul oferit, peste timp sa sa-ti multumesti ca ai facut-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Toate vreti sa trimiteti pm, ceea ce e de inteles... DAR amintiti-va ca ea primeste e-mail cand primeste pm. Poate sotul are acces la e-mail...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Poate fata nu e pregatita sa plece de la sot chiar acum. Sa nu facem prea multe presiuni. E o decizie f. grea, care se ia in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

subscriu, trebuie sa digere intai decizia si sa o intoarca pe toate partile.nu e usor.

Mergi la inceput