Kosovo, sau "toleranta" Parintilor Tolerantei!
Iata pe cine accepta si recunoaste parintii "tolerantei" si ai "democratiei"....
http://www.youtube.com/watch?v=fkgHkxIfgBc&feature=related
....si ce locuri minunate se pregatesc de aceiasi soarta "binecuvantata" de "tolerantii" acestei lumi....
http://www.youtube.com/watch?v=cIeHB6ZHsjo&feature=related
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Doamne fereste!!!!!!!M-au luat toti fiorii!!!Mi s-a ridicat parul pe mine!!!Cum e posibil asa ceva?????????
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
iileana spune:
Ramonella, in cazul in care nu ai aflat pina acum, pe-acolo s-a intimplat un oareshce razboi.
Maria, postarea ta imi pare a fi usor tendentioasa, atrocitati au fost de ambele parti.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Stanescu spune:
Sa pomenim cumva si de ce-au facut "fratii ortodocsi" sarbi pe-acolo (si prin alte parti) pe vremea lui Milosovici?
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Stanescu
Sa pomenim cumva si de ce-au facut "fratii ortodocsi" sarbi pe-acolo (si prin alte parti) pe vremea lui Milosovici?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Sau cum s'ar zice "Cine sapa groapa comuna a altora cade singur in ea"
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by iileana
Ramonella, in cazul in care nu ai aflat pina acum, pe-acolo s-a intimplat un oareshce razboi.
Maria, postarea ta imi pare a fi usor tendentioasa, atrocitati au fost de ambele parti.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Da,stiu,dar m-a cutremurat sa vad cum dau foc unei biserici,cum rup crucile...cu atata ura..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
ladyJ spune:
Nu inteleg de ce va mirati asa.
Asta se intampla cand dogmele religioase iau locul ratiunii.
Sunt milioane de exemple.Mai bine am invata din ele.
Maria spune:
" Din prisosul inimii vorbeste gura"....
Parintele Serafim Rose spunea:
"De ce par a fi atat de putine minuni astazi? Pentru ca noi nu prea mai stim ce este durerea inimii... Lipsa (partiala) a minunilor din ziua de azi arata lipsa durerii inimii din oameni si chiar din multi crestini ortodocsi - prinsi de racirea tot mai mare a inimilor din vremurile de pe urma“".
Mai mult decat atat nu am ce sa adaug....