Kosovo, sau "toleranta" Parintilor Tolerantei!

Kosovo, sau "toleranta" Parintilor Tolerantei! | Autor: Maria

Link direct la acest mesaj

Iata pe cine accepta si recunoaste parintii "tolerantei" si ai "democratiei"....

http://www.youtube.com/watch?v=fkgHkxIfgBc&feature=related

....si ce locuri minunate se pregatesc de aceiasi soarta "binecuvantata" de "tolerantii" acestei lumi....

http://www.youtube.com/watch?v=cIeHB6ZHsjo&feature=related

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Doamne fereste!!!!!!!M-au luat toti fiorii!!!Mi s-a ridicat parul pe mine!!!Cum e posibil asa ceva?????????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ramonella, in cazul in care nu ai aflat pina acum, pe-acolo s-a intimplat un oareshce razboi.

Maria, postarea ta imi pare a fi usor tendentioasa, atrocitati au fost de ambele parti.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Sa pomenim cumva si de ce-au facut "fratii ortodocsi" sarbi pe-acolo (si prin alte parti) pe vremea lui Milosovici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Stanescu

Sa pomenim cumva si de ce-au facut "fratii ortodocsi" sarbi pe-acolo (si prin alte parti) pe vremea lui Milosovici?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Sau cum s'ar zice "Cine sapa groapa comuna a altora cade singur in ea"

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by iileana

Ramonella, in cazul in care nu ai aflat pina acum, pe-acolo s-a intimplat un oareshce razboi.

Maria, postarea ta imi pare a fi usor tendentioasa, atrocitati au fost de ambele parti.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Da,stiu,dar m-a cutremurat sa vad cum dau foc unei biserici,cum rup crucile...cu atata ura..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nu inteleg de ce va mirati asa.
Asta se intampla cand dogmele religioase iau locul ratiunii.
Sunt milioane de exemple.Mai bine am invata din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

" Din prisosul inimii vorbeste gura"....

Parintele Serafim Rose spunea:
"De ce par a fi atat de putine minuni astazi? Pentru ca noi nu prea mai stim ce este durerea inimii... Lipsa (partiala) a minunilor din ziua de azi arata lipsa durerii inimii din oameni si chiar din multi crestini ortodocsi - prinsi de racirea tot mai mare a inimilor din vremurile de pe urma“".
Mai mult decat atat nu am ce sa adaug....

Mergi la inceput