Aspirante optimiste > 20 Ani ( 267 )
Raspunsuri - Pagina 8
gaby76 spune:
Mey, io am probleme cu cerebelu...nuuuuuuu, cu tot ganditoru am probleme...

Hai ca va dau detalii:
Brain Serotonin -30 (val. norm.-20>N<+20)
Brain Dopamin -30 (val. norm.-20>N<+20)
Catecholamines -25 cu aceeleasi val normale ca mai sus...
Am sapat putin si am aflat ca dopamina e responsabila de placeri...si toate-s de la stres...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
gaby76 spune:
hai ca va scriu ce face aparatu asta:
Se obtine masurarea in vivo a activitatii electrice membranare conform legii lui Ohm si a concentratiei ionilor de H in lichidul extracelular conform ecuatiei lui Cottrell. Tesuturile care vor avea modificari de functionalitate vor avea conductibilitatea (bioreductivitatea) crescuta sau scazuta. Acestea vor fi afisate sub forma unui grafic color denumit Electrosomatograma (ESG) care reprezinta:
-starea de functionare a 96 organe si sisteme
-starea sistemului neuro-vegetativ
-blocaje functionale la nivelul coloanei vertebrale
-nivelele de perturbatii in circulatia limfatica
-pH-ul tisular si interstitial
-stressul oxidativ al tesuturilor
-profilul hormonal
-profil psihologic
-dezechilibrele nutritionale.Nivel oligominerale.
-bilantul focarelor dentare
-starea meridianelor principale, LO, paradoxale si musculo-tendinoase
-starea centrilor energetici
-asisterea deciziei terapeutice: homeopatie clasica, fitoterapie, dietoterapie (alimente recomandate si interzise) acupunctura somatica, auriculoacupunctura, terapie cu biofrecvante.
Corelarea intre echilibrul acido-bazic si concentratia unor importante substante bioumorale in organism este exprimata sub forma Electroscanogramei Interstitiale (E.I.S.) care cuprinde:
-concentratia tisulara a principalilor hormoni:TSH, hormonii tiroidieni, FSH, hormonii sexuali, cortisol,aldosteron,parathormon, insulina
-nivelele principalelor minerale, importante pentru functiasistemului nervos central si periferic,aparatului cardiovascular, sistemului muscular si aparatului osteoarticular:Na, Cl, K, Ca, Mg, Iod
-evidentierea principalilor neurotransmitatori:serotonina, dopamina, acetilcholina, catecholaminele
-biochimia tisulara prin transaminazele hepatice, glucoza, trigliceridele si LDL cholesterol, gradientul colesterolic
-masurarea stresului oxidativ prin evaluarea a 5 tipuri de radicali liberi
Cam asta-i cu electrosomatograma...nu stiu cat e de buna dar mi s-a parut interesant...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
kitzy spune:
Pusichet eu numai Ozon am folosit la ambele sarcini si cand n-a fost nimic a iesit negativ, cand a fost sarcina a iesit pozitiv si se pozitiveaza repede daca are dupa ce.
30+ cu
Diana
oanaiacovita spune:
Gabytzu, si cat te-a costat toata povestea?
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
gaby76 spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Gabytzu, si cat te-a costat toata povestea?
OanaV.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
200 lei noi...da' maine ma duc ca-mi face si termografie la sani si intra tot in banii astia... azi n-am mai avut timp sa stau ca trebuia sa ajung la servici...
Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
anidaz spune:
ca-i aproape seara.
Mai,nu stiu ce-i cu mine ,dar mi-e sooooooooomn de nu mai gasesc literele pe tastatura.
Cred ca ede la duphaston.
Acid folic si eu iau tot o pastila de 1 mg pe zi.Ce rost are sa iau 5 ,cand organismului nu-i trebuie nici una intreaga,nu?Si in felul asta imi ajung mai mult timp.
Acum merg sa
si la noapte oi vedea ce-oi face.Poate bantui pe-aici ca fantoma.
http://tt.lilypie.com/S2tj0.png
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Daca chestia aia imi spune si mie ca nu o sa fac niciodata cancer, sa mor io de nu ma duc si fac de 5 ori
Si mie tot de cancer mi-e frica...
SI MIEEEEE!!!!!
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
kitzy spune:
Anidaz somnic usor, dar cam devreme totusi...la noapte ce mai faci?
Mie nu mi-a fost somn de la Duphaston...
Mai si ce aveti toate cu frica asta de cancer???
Ati avut cazuri in familie, sau asa vi s-a pus pata pe cancer?
30+ cu
Diana
AMR 10 saptamani!!!

amandoua fetele!!!!