Aspirante optimiste > 20 Ani ( 267 )
Raspunsuri - Pagina 6
gaby76 spune:
Salutare gagici!!! 
Me doari capatana de nu mai poci!!! Asta-i limba romana care pot s-o vorbesc la ora asta...si cu durerea asta de cap...
Fetili meli, am fost azi si mi-am facut electrosomatograma si mi-a spus ca am progesteronul mic si estrogenu' mare...si, cica, la bibilica nu se facbrica nu stiu ce hormon al placerii...sunt in ceatza...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
claudela spune:
Salutare, salutare!
Am lipsit de la apelul de dimineata...dar am sa incalzesc o cafea ca merge si acum, nu e asa tarziu...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
oanaiacovita spune:
Gabytzu, de analiza aia n-am mai auzit pana acum...in ce a constat? Ti-a luat sange?
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
gaby76 spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Gabytzu, de analiza aia n-am mai auzit pana acum...in ce a constat? Ti-a luat sange?
OanaV.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
Noup...te pune cu talpile pe o platformitza si cu manutzele la fel si-ti pune niste elecrozi la bibilica...si te analizeaza aparatu' ala pe toate partile...mie mi-a spus ca am avut hepatita A cand eram mica si asa e...
Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
marynik spune:
Gabytzule , da ne fata detalii nu ne fasa asa ca musca n lapte
nici io nu am mai auzit pana acum de asta...
si vreauuu sa stiuuuuuu
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
am dat o naibi...
si unde ai facut chestia asta?
ce ti a mai zis ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
oanaiacovita spune:
Am mai auzit eu de astea..dar nu prea am incredere...
Marynikule, scumpa fata la vedere...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
gaby76 spune:
mey, aparatu asta te scaneaza din cap pana in picioare...mi-a spus ca traiesc 91 de ani 

...ca am probleme cu stomacu', ca am avut pietre la rinichi, ca am insulina cam mare, colecistu nu stiu cum ca nu-mi aduc aminte acum...lipsa de vit. c,b5, b6,b1;b9(acid folic)si ca am calciul cam mic adica am un fel de anemie dar fara lipsa de fier...din cate vad eu pe rezultate am cam mult fosfat in organism...cred ca o las mai moale cu mancatul de detergenti ![]()
![]()
![]()
Ce nu inteleg eu e ca TSH-ul e zero...nu stiu ce reprezinta asta...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
Alexa.1983 spune:
aaaaa....91 de ani 

Pai tu ai timp sa tot faci
............
Eu daca m-as pune pe aparat....s-ar uita sa se asigure
daca inca mai sunt vie....
.........
....Luna asta vin 

...
LAURA
gaby76 spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
aaaaa....91 de ani
Pai tu ai timp sa tot faci............
Eu daca m-as pune pe aparat....s-ar uita sa se asigure
daca inca mai sunt vie.............
....Luna asta vin...
LAURA
Alexa, eu totdeauna am trait cu impresia ca am sa mor de cancer...nu stiu de ce...dar mi-a spus dr. azi ca n-am nici o sansa sa fac cancer in afara sanilor care-mi fac ceva probleme ca am mastoza fibrochistica bilaterala adica neshte galmoaie care ma cam dor...dar ca nici tzitzili nu-s o problema ff mare...maine m-a chemat sa-mi faca termografie la tzitzi...si o face moaca ca i-am dat destui bani azi...
Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august