Aspirante optimiste > 20 Ani ( 267 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Monica, am vazut ca ai cont pe hi5...si am fost vrednicuta deja...ia vezi daca ti-a sosit cererea mea de prietenie...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

quote:
Originally posted by claudela

Mai, dar slaba miscare pe aici...Cred ca fetele sunt ocupate in perioada asta...Sa dea Dumnezeu sa plecam cat mai multe la Odisee acum cand da firul ierbii...

Sper ca tu n-ai ratat si peste 1-2 sapt ne anunti ca ai II

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Nu am ratat...am incercat sa prestez in pauzele din invatat...saptamana viitoare si eu si sotul sustinem definitivatul...
Oricum, am incercat sa nu pierd momentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io nu ma mai joc . Alta fata frumoasa si slba

SUnteti niste frumosi, sa va dea Dumnezeu viata lunga impreuna si un bebel frumos si sanatos asa ca voi

Sa-mi explici cine e bebelul din poze (Mihai Daniel parca "minunea")

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudela

Monica multumim de complimente!Nu sunt asa de slaba pe cat ma vezi...iti spun eu ca am vreo 2-3 kilograme care imi dau de furca...
Micutul din poze e nepotelul meu, copilasul fratelui meu...e o frumusete mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

buna fetelor va pup pe toate ca sa nu ratez vreo una!!!
vai de mine dar daca nu ma uit cateva ore la voi gata treceti de cateva pagini ca trebuie sa va citesc trei ore!!!
Dar lasa ca este bine ca suntem multe , si avem multi umerii pe care putem sa-i innecam in lacrimi cand vin rushii sau sa ne bucuram ptr cele care raman gravidute!!!!
Altceva ?
Cine isi face test saptmana asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

si cine este la inceput de ovulatie sau asteapta ovulatia, sa vad cine este in acelasi timp cu mine ????!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

[quote]Originally posted by pipo2008

si cine este la inceput de ovulatie sau asteapta ovulatia, sa vad cine este in acelasi timp cu mine ????!!!!

Eu sunt ziua 15 a Cm

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Mergi la inceput

Pipo si eu sunt in preajma ovulatiei...desi mie mi s-a parut ca am ovulat si prin ziua 6 si astazi...

Mergi la inceput

De teama sa nu pierd momentul ovulatiei...imi pare ca ovulez in fiecare zi...cred ca ...nu ma bagati in seama...

Mergi la inceput