ce se intampla?????helppppppp
Buna ziua, nu stiu daca am ales bine locul, dar va rog sa ma ajutati daca stiti. De cateva zile cand trimit un sms acesta nu ajunge la destinatar, in schimb ajunge la alta persoana. Am verificat setarile telefonului si sunt corecte, am incercat sa vorbesc la vodafon dar nimic. Aveti vreo idee va rog?????????
Raspunsuri
roxanaz spune:
esti sigura ca destinatarul mai are acelasi numar de telefon? teoretic este imposibil sa se intample ce spui tu, daca introduci corect numarul destinatarului.
Roxana
ni-na spune:
Da o resetare generala a telefonului.Cine stie,poate n-ai vazut in increngatura de meniuri si submeniuri si il ai setat sa trimita altcuiva.............nu cu buna stiinta,uitat odata deschis in geanta,el a lucrat acolo.........
joxy spune:
Nu ajunge la destinatar, dar ajunge la alta persoana.
Deci ai "centrul de mesaje" setat corect in aparat din moment ce poti sa trimiti mesaje.
Alta persoana primeste mesajul.
Tu il trimiti la un nr. de telefon. Daca suni, voce, pe acelasi nr. iti raspunde cine trebuie ?
Vezi sa nu ai in agenda tel. 2 intrari la acelasi nr.
incearca sa pui cand transmiti sms numarul de mana, complet, ex: 0040745123456 sau 0040722123456.
tlory spune:
multumesc mult pt mesaje. am scos si bateria de la tel si am verificat si toate setarile de la mesagerie. vad ca nu s/a mai intamplat. persoana are acelasi nr. nu stiu ce s/a intamplat dar sper sa nu mai patesc asa, e cam penibil
olympia spune:
Am si eu o problema ciudata cu telefonul. Am fost sunata de mai multe ori de un nr. cu ID ascuns.De cateva ori am raspuns dar nu a vorbit nimeni.Acum cateva minute m-a sunat din nou (0:55) si de data asta o femeie a spus "ce faci" apoi a intervenit un barbat care m-a intrebat de ce am optiune cu steluta(!!!) si n-o folosesc fiindca el e de la Orange si o sa ma incarce cu 18.000.000.Nu i-as fi dat atentie daca n-ar fi fost si telefoanele anterioare(zeci) tot cu ID ascuns.Stiu ca unii te suna in speranta ca-i suni inapoi si castiga min. dar asa cu ID ascuns nu mai pricep...
doradora spune:
am patit-o la efectuarea apelului. am apasat pe ,,alexandra" si a sunat la ,,florina", persoana care era mult mai jos pe lista . mai am cel putin 5 contacte intre cele 2 nume; nu imi explic, mai ales ca intamplator eram cu ochii de display, si chiar am retinut cum se colora numele care trebuie.din fericire, nu s-a mai repetat.
chris + alexandra
bebeii nostri
tlory spune:
Cris80 chiar ma bucur ca mai e cineva care a patit ceva asemanator, pt ca am sunat la vodafone si mi/au spus ca este imposibil ce reclam eu, ca nu se poate sa se intample asa ceva.