aspirante dupa 40 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Fetelor ce ati mai facut ?Succes in continuare si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns succes2008 spune:

Buna Timna, am constatat si eu ca de ceva vreme nu mai e nimeni pe aici,tu ce probleme ai...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Da fetelor, ce ati mai facut, cum au mai mers treburile, ca vad ca nu prea mai e activitate pe aici. Va doresc succes la toate si sa vina bebeii la timpul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

buna,

Ce-am mai facut? Am luat o perioada de pauza, tot nu erau doctorii asta vara, am slabit aproape 5 kg si ma simt mai tinerica!

Am facut acum 3 zile si o histeroscopie, am un uter roz si frumusel, nici un motiv sa nu tina sarcina, asa ca acum vitro!
Sa vad cand pot incepe.

Succes la toate fetele!

Mergi la inceput

Ma bucur ca te simti tinerica si svelta, cristiama,
Sa dea Domnul a iti reuseasca inseminarea, sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

Motana,
Acum am vazut ca locuieshti in mexic.Unde eshti in Mexic? Si eu locuisesc in Mexic de trei ani in La Paz, BCS.
Poate luam legatura.
Numai bine,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dierna

Motana,
Acum am vazut ca locuieshti in mexic.Unde eshti in Mexic? Si eu locuisesc in Mexic de trei ani in La Paz, BCS.
Poate luam legatura.
Numai bine,

Ti-am dat MP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Hello fetele ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor,

Eu am 37 ani,am inceput investigatiile de vreo 2 ani si de vreo 6 luni stim ca problema e la sotul meu (azoospermie).E drept ca si eu am ovare polichistice si era in plan sa-mi verific si trompele, dar de cind cu diagnosticul sotului meu, am oprit investigatiile mele si ne ocupam de el. Speram din suflet sa reusim si noi sa avem un copil al nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

bobocutam vrut sa iti dau privat dar vad ca nu ai activata aceasta obtiune,poate o activezi si putem vorbi .
O zi buna!

Looana

Mergi la inceput