test online
bun gasit,dragelor!
numele meu este si sunt psiholog. Scriu de zor la teza mea de doctorat si... am nevoie de ajutor din partea voastra!
Unul din obiectivele mele este sa demolez (sau sa intaresc!)mitul conform caruia mamele care alapteaza au o relatie mai buna cu bebele lor decat mamele care isi hranesc artificial puiutii!
Daca doriti sa participati, scrieti-mi pe adresa de e-mail alghaziloredana@yahoo.com si veti primi un chestionar pe care il veti completa si mi-l veti trimite inapoi!Nu exista raspunsuri corecte sau incorecte, anonimatul este garantat iar completarea acestui chestionar dureaza cam...10 min.
Va multumeste in numele stiintei,
o colega mai veche de forum- Loredana Al Ghazi
Raspunsuri
patou spune:
daca promiti sa ne spui si noua la ce concluzie ai ajuns...
oricum am cerut si eu chestionarul
alghaziloredana spune:
Va multumesc din suflet, dragele mele, tuturor celor care mi-ati dat un semn pe e-mail!!!
Eh, e gata week-endul si m-am intors si eu la treaba! Maine, va promit ca va trimit fiecareia, in parte, chestionarul-la care inca mai muncesc!!
Ce sa spun, sunt impresionata de o asa reactie din partea forumistelor!!!De aceea, forumul despre copii va fi la loc de frunte in lista mea cu multumiri de pe prima pagina a tezei de doctorat!
Ma intreba cineva daca va voi face cunoscute rezultatele cercetarii! DE-ABIA ASTEPT!! Cu permisiunea admin., chiar aici -pe forum!!!
Pe toate bucurestencele le astept cu drag la sustinerea publica a tezei, undeva prin toamna!! Imi voi reinnoi invitatia cand va fi cazul! E "un show" interesant- sustinerea unei teze de doctorat, mai ales pentru cineva care "a rupt-o" cu lumea academica!
Va multumesc inca o data celor care mi-ati scris iar pe restul ...va astept!!
O sa facem impreuna o cercetare grozava!!
aka spune:
vreau si eu formularul.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
redai spune:
Am trimis mail.Si eu vreau chestionarul
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Sa o ajutam pe Ramyteo
kid spune:
Am trimis si eu mail.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
iulenca spune:
ma bag si eu subiect de cercetare daca imi trimiti un e-mail.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
LiliaToma spune:
Poate mai bine deja il scrii aici, iar pe PM ( sau nu; fiecare cum vrea) primesti raspunsurile.... asta daca permit si adminii bineinteles...sincer, as fi curioasa sa vad nu numai chestionarul si ci ce raspund mamicile...