Aspirante optimiste > 20 Ani ( 266 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

alexa acum fac un tratament sa opreasca sarcina in evolutie (nu stiu exact cum se numeste) am inteles ca se poate rezolva cu tratament (numai in cazul in care trompa nu s-a rupt) ptr a nu se interveni chirurgical. trebuie sa merg miercuri din nou la medic sa refac analizele sa vad daca s-a oprit in evolutie si sa vedem ce urmeaza. fizic ma simt bine am doar o usoara durere de burtica dar am inteles ca este normal. La toate spitalele la care am fost medicii erau socati de cate sarcini extrauterine au aparut - si la mine in salon erau inca 2 fete cu aceeasi problema.din pacate nu ai cum sa previi asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Flo, imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat.

SA iti dea Dumneazeu sanatate multa si putere sa treci peste.
Noi suntem aici macar cu un sfat sau cu o vorba buna si poti conta pe noi oricand.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele ,ce faceti?
flo imi pare rau iubita ca ai trecut printr-o experienta asa urata prin care nu ar trebui sa treaca nimeni...este greu te inteleg,dar cu ajutorul acestui tratament sper sa fie totul bine . suntem alaturi de tine !te pupicesc
cine a mai facut test ?
bujo,monica aveti niste burtici superbe,abia astept sa va ajung si eu din urma asta cand va dori sa vina si bebele la noi

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

ce faci bebi ?
ce ti mai fac testele?
esti sau nu gravida?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut marynik,ce faci?
nu am mai facut test...doar vineri un test minut care ala a iesit negativ...in comparatie cu alea barza care se vedea a doua liniuta asa mai vag

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

flo, imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat!
eu sunt aici, daca te pot ajuta cu ceva!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetele, in afara de albush, ce alt simptom ar trebui sa observ in perioada ovulatiei? Am citit undeva...nu imi aduc aminte exact unde...ca in perioada ovulatiei femeile tin mai mult la frumusetea lor ca de obicei, se ingrijesc mai mult de ele...Caut simptomele ovulatiei ca nu mai am dispozitite de invatat acum...si Mai am nitelus pana la examen...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Va astept cu drag la un capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116475

Oana

Mergi la inceput