Aspirante optimiste > 20 Ani ( 266 )
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Alexa Z2 azi
Marynik asteapta ciclonu'
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
gaby76 spune:

Ce fac fetili frumoasili??!!!
Am intrat sa vad care se mai testeaza...greu cu noi...eu am simptome de cm asa ca by by si luna asta...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
kitzy spune:
Gaby stii tu cum e cu simptomele astea....poate e CM, poate nu...
Sa dea DD sa nu fie Cm. Tin pumnii stransi!
30+ cu
Diana
bujo spune:
Neatza gagici.
Monica sa-ti traiasca burtik, auzi la ea 90% slanina![]()
Claudela si io stiu ca napraznicu nu e indicat in sarcina, dar e cam mult sa te gandesti ca de-aia ai pierdut sarcina. Daca ai dubii, bea mai bine ceai de cretisoara. Nu numai ca ajuta la vindecarea unor infectii ale aparatului genital dar mai si sustine o eventuala sarcina. Eu si acu mai beau din cand in cand.
Va pup si va doresc o saptamana reusita.
bujo
18+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
flo.flo spune:
Buna ziua fetele. Va
pe toate
nu stiu daca va mai amintiti de mine dar va scriam acum ceva timp si va spuneam ca am cateva teste de sarcina pozitive (ma rog slab pozitive)Nu vreau sa va intristez si pe voi dar simt ca trebuie sa povestesc prin ce trec de o saptamana incoace poate asa ma voi mai linisti un pic. Dupa cum va spuneam aveam cateva teste de sarcina pozitive (de la foarte slab pozitiv la clar pozitiv). Am fost imediat la medic si mi-am facut o ecografie dar nu se vedea nimik (aveam cam 5 sapatamani) si mi-au spus sa revin peste o saptamana. Peste o saptamana cand m-am dus, medicul meu m-a consultat si m-a felicitat spunandu-mi ca sunt gravida, e ok, e in uter ba mi-a dat si vitamine ptr gravidutze si am plecat fericiti acasa. Numai ca aceasta fericire nu a durat decat doua zile cand am inceput sa sangerez foarte ciudat (un sange negru) si aveam ameteli. asta se intampla duminica trecuta. multa lume imi spunea sa stau linistita ca se intampla la unele gravide sa sangereze peste sarcina dar eu simteam ca ceva nu este in regula si citisem pe net ca astea ar fi simptome de sarcina extrauterina. Asa ca luni dimineatza am luat drumul spitalelor - am fost la 3 spitale si peste tot mi se punea diagnosticul de "suspect sarcina ectopica" si asa luni seara m-am internat si in urma analizelor si ecografiilor s-a constata clar ca este sarcina extrauterina iar acum fac tratament. Si uite asa marea bucurie de a fi mamica s-a transformat in multe lacrimi si dezamagire.
Parca am avut un feeling - medicul imi spusese ca sunt gravidutza iar mie nu imi venea sa merg la odisee (nu stiu de ce) probabil intuitia feminina, parca simteam ca ceva nu este in regula. le citeam pe fete la odisee dar nu puteam sa scriu si eu - ceva ma retinea si iata ca instinctul nu te inseala niciodata (din pacate)
Imi cer scuze ca am scris atat de mult dar cred ca nu mi-ar ajunge pagini intregi sa scriu ce simt, cat de trista sunt, ce dezamagire este in sufletul meu. Ma-m chinuit ani de zile sa raman, am facut tratamente dureroase, iar acum eram atat de fericta... nu imi venea sa cred ca am reusit dar iata Ca DD a avut alte planuri cu mine...
nu mai pot sa scriu....
claudela spune:
quote:Bujo
Originally posted by bujo
Neatza gagici.
Monica sa-ti traiasca burtik, auzi la ea 90% slanina
Claudela si io stiu ca napraznicu nu e indicat in sarcina, dar e cam mult sa te gandesti ca de-aia ai pierdut sarcina. Daca ai dubii, bea mai bine ceai de cretisoara. Nu numai ca ajuta la vindecarea unor infectii ale aparatului genital dar mai si sustine o eventuala sarcina. Eu si acu mai beau din cand in cand.
Va pup si va doresc o saptamana reusita.
bujo18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
si
si pentru bebitu Bujo mic!Nu consider ca din cauza napraznicului am pierdut sarcina...intr-adevar e un gand prea departe dus...Doar ca imi pare rau ca am luat asa dupa ureche, fara sa caut mai amanuntit indicatiile si contraindicatiile acestui ceai...Am sa vad si eu cum sta treaba cu cretisoara...De fapt am sa cercetez ce fel de ceaiuri se pot bea in perioada de sarcina dar si in afara ei...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
monica_dicut spune:
bujo pai cred ca slanina mea e mai mare decat burtik tau frumos de mult mai multe saptamani.
Tu cum poti sa bei ceaiul de cretisoara ca eu nu am putut sa-l inghit.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO