Aspirante optimiste > 20 Ani ( 266 )
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
V-am pus poze cu burtoiu sa va delectati
maine dimineata la cafea.
Nu se vad grozav ca sunt facute cu camera, dar e mai bine decat deloc 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
marynik spune:
ank , vezi ca primele 12 mesaje le ai moderate si de aceea iti apar cu intarziere
scriele repede ca sa poti vb in timp real cu noi
bine ai venit 
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
Moniii , frumoasa burtika ai !!!
e de fetitza , presimit io ![]()
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
gaby76 spune:
Salutare natiuneeeeeeee!!!!
Moni ai o burtica super!!!! M-am indragostit de ea!!! 
Crisoasoooooo, intai iti trag o mama de bataie 

ca vrei sa ne parasesti si apoi iti urez cu mare intarziere LA MULTI ANI SI UN BB GRASAN CAT MAI CURAND!!!
Astept si io sa vad cand apar rusii ca am atata treaba saptamana asta de nu stiu de unde sa incep si unde sa termin si numai de rusi nu-mi arde...

Ieri am carat o groaza de mobile si ma gandeam ca-s numa' buna de carat in cazul in care am ramas
luna asta...Dar ce sa-i faci daca nu te ajuta nimeni...
Sa nu ma puneti sa fac test ca nu fac nici sa ma omarati...M-am saturat de liniutze si liniushoare si liniuletze care apar asa de amorul artei...Cand o-i face test vreau sa sara vopseaua din el asa de rosie sa fie linia aia!!!
Va tzuc pe toate si va spun noapte buna!!!
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
marynik spune:
gabytza si a mai adus aminte de noi...
hai sa te tzuc ca mi a fost dor de tine 
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
gaby76 spune:
marynik, nu v-am uitat, Doamne fereste!!! Da' am o stare naspa...si-s cu toate boarfele pe jos...si...nu mai stiu...e si vremea asta nasoala rau...toata lumea-i nervoasa...si ma intreb cateodata daca voi reusi vreodata sa am bb...Hai ca am dat-o in filozofie...Si ma numesc "optimista"...Da' las' ca vine ea primavara aia si ies si eu din starea asta...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
Alexa.1983 spune:
oooooooo cata treaba a fost azi p'aci ![]()
Moni multumesc ptr bebicul care mi-l dai![]()

Sunt deja Z2....
ma pregatesc de "treaba"!!!
Va pupik rau si balos pe toate....

....Luna asta vin 

...
LAURA
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
V-am pus poze cu burtoiu sa va delectatimaine dimineata la cafea.
Nu se vad grozav ca sunt facute cu camera, dar e mai bine decat deloc
Deci uite-asa nu se tine omul de cuvant!! Si uite-asa m-ai facut sa intru , dar doar atat sa iti spun ca ai o burta superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa frumoasa!!!!
Si s-o intreb pe oanasm....daca mai e valabila treaba cu testul..pentru ca am contactat-o de cel putin trei ori pe mess...si vad ca nu-mi raspunde

.Spune-mi macar daca mai e cazul sa ma agit sau nu!!!Offff Doamne asa urasc sa presez omul..dar asa de prost ma simt cand vorbesc in punga...monologhez:)))) ma intelegeti voi.
Am stat si am cugetat ..si m-am gandit ca nu merita..nu stiu cine mi-a spus ca ce vina avem noi toate ca te-ai suparat nu stiu pe cine.Asa e ..avea dreptate..de ce sa ma lipsesc eu de voi...pentru o....NEICA NIMENI!!!
Asa ca ...buna din nou!
Crisa
P.S Oana deci astept maine un raspuns daca nu mai e cazul desi eu am inteles ca ai adus testele spune-mi te rog, ca nu e nici o problema!!!
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by gaby76
Crisoasoooooo, intai iti trag o mama de bataieca vrei sa ne parasesti si apoi iti urez cu mare intarziere LA MULTI ANI SI UN BB GRASAN CAT MAI CURAND!!!
Ai dreptate GABOSULE....am cugetat si am incercat sa gandesc cu mintea aia de 32:)..ca nu are nici un sens...
Iti multumesc frumos pentru urari , esti o draguta!!!Conteaza mult pentru mine...
De asemenea ii multumesc si GABITZEI1977...pentru urarile facute.
Va pup si eu..
Pe maine
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu